Tüm forum üyelerine selamlarımla.
İster belirli bir hedefe yönelik olsun isterse içimizden geldiği için yapmış olduğumuz ultra mesafelerdeki antrenmanların burada paylaşlaşılması amacı ile açılmış bir başlıktır. Farklı zamanlarda yaptığım iki antrenman kaydı ile açılışı yaptım. İlki Kdz.Ereğli devlet ormanında , ikincisi ise stadta yapıldı.
Arazi koşusu için iki arkadaş sabah 8 de başladık, parkuru daha önce parça parça koşmuştum, ilk kez tamamını tek seferde tamamlamak istedim. Toprak orman yolları ve sık ağaçlı patikalardan oluşan bir parkur. Hava yağışlı olursa ayakkabıya yapışan yağlı bir çamur oluşuyor. Parkur güvenli, köpek yada yabani hayvan yok. Üç adet çeşme var, ayrıca üzerimizde 1lt su ve yiyecek taşıdık. Çok uzun ara vermeden örneğin ayda 1 kez bu tip antrenmanlar yapıyorum. Bazen asfalt, bazen de orman yol ve patikalarında oluyor. Bu araziyi “Radar Trail Park” şurada https://www.instagram.com/radartrailpark?igsh=b3E4a2IydmZxNm5r&utm_source=qr daha iyi inceleyebilirsiniz.
Stadta yaptığım koşu ise 12 saat pist yarışına kendimi hazırlayabilmek amacıyla üçüncü denememdi. İki kez 58k koşmuştum, tüm içecek ve yiyecekleriniz pist yanında olduğu için bir anlamda kapalı bir alanda koşmak kolay. Bu koşuyu yılın 67. günü yaptığım için bu mesafede bıraktım. 75k gidebilirdim diye düşünmüştüm.