Gece koşmak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda ben kararsız kalmaya başladım. Araç farını gözüme yememek için sarı ton gözlük kullanıyorum. Bende miyop ve astigmat var. Galiba ışık hassasiyetinin vereceği rahatsızlıktan ziyade araçları karşıma alıp kafa feneri, ışıklı köpek savar (köpek yok bildiğim rota derseniz de çakar gibi ritmik ışık veren fenerler) ile daha görünür olup güvende oluyorum. Hem karşımdan geldikleri için selam veriyorlar bu da güzel motive ediyor.
Araçları arkama alırsam sanki bana çarparlar diye sürekli arkama bakıyorum. Yaşadığım yerde yakın zamanda gece yürüyüşü yapan bir doktor aile dostumuz, arkadan gelen sarhoş araç sürücüsü tarafından öldürüldü. Aile dostumuz olan kişi tabi reflektör, ışık gibi önlem almamıştır. Orası ayrı konu ama umarım doğru ifade etmişimdir. Ölmek mi? Yoksa karşıdan göz alan ışık, tır rüzgarı mı? Ben 2. yi tercih etmeye başlamaya çok yakınım.
Zaten kafayı Spartathlon ile bozdum. Fotis abim ben ölürsem üzülür. Onunla gece Sparta’ya birlikte yapıştıracağız. Bana şans dileyin. 2027 Eylül’e kadar gece antrenmanlarımda vurulmadan, ezilmeden, bıçaklanmadan Fotis abime kavuşayım amin :folded_hands:t4::türkiye::fire::greece:

8 Beğeni