Bu sene 18K kayıtlıydım ama kızsal mazeretler sebebiyle sabah kalkıp koşuya gidemedim. Story’leri gördükten sonra “ulen elif ilaç milaç alıp gitseydin ya!” diye kızdım kendime. Madalya tasarımı da çok tatlıymış ayrıca
Uzun koşan arkadaşlar, ayı mayı çıktı mı karşınıza? Yoksa çanlar işe yaradı mı
Çanlar ayıya karşı işe yarar mı emin değilim ama metronom gibi tempo sağlamak açısından hoşuma gitti. Bundan sonraki yarışlarda da kullanırım sanırım.
60k parkuru, mesafesini uzatmak ya da bu mesafelerde PB yapmak isteyenler için harika. Teknik geçiş pek yok, genellikle patika ve uzun çıkışlar ya da sert inişler olmadığı için yıpranmadan tamamlayabiliyorsunuz. Çok güzel yerlerden geçip doğanın tadına varıyorsunuz.
Son günlerde ardı ardına yaşanan yangın felaketlerinden sonra bir yerleri yanıp kül olmadan görebilmenin şans olduğunu düşünüyorum. Umarım gereken dersler alınır ve bunlar bu konuda yaşadığımız son felaketler olur. Nasıl başka vücumuz yoksa; ve ona iyi bakmak zorundaysak. Başka ormanlarımız da yok. Varolanlara iyi bakmamız lazım.
merhaba 2025 yılı avantajlı kayıt için bu gün son gün. 60k için hevesliyim fakat şuan için katılım sayısı biraz düşük. saat 00:00 olmadan bir arkadaş bu sinyale karşılık verirse 60k da buluşuruz
Once kime gore/neye gore diyebilirler. Sonra sitenin arama ozelligini kullanarak “yaris ucretleri” ya da “yaris fiyat” gibi aramalar onerebilirler, ki bu ve benzeri serzenisler cokca var sitede. Son olarak da su konuya isaret edebilirler.
Ben 33 K daydım. Aslında gezme amaçlı çoluk çocuk gittik, yarışı öncesinde pek incelemedim. Yarışın ilk birkaç K sında hiç koşasım gelmedi, vücudumun istemediği çok açıktı, orman çok güzeldi. Ben de yarışı bırakıp yürümeye karar verdim. Doğa muhteşemdi, büyüleyiciydi. Tüm koşucular beni geçti,.Sonra 15 K nın liderleri geçti ve sonra 60 K nın liderleri geçti :). Bir saatten fazla yürüdüm sanırım. Bir yerde bacaklarımın koşası geldi ve koşmaya başladım ardından trail moduna girdim. Son cp de nerdeyse cut off a kalacağımı söylediler Yarış moduna girince egom devreye girdi sonuncu olmak istemedim (bu kurtulmak istediğim bir düşünce) ve hızlandım. Sonunda yarış bitti.
CP lerde pek birşey yoktu, belki ben sona kaldığımdandır ama beklentim olmadığı için çok önemsemedim. Dönüş işaretlemeleri sıkıntılıydı, saatimde rota olmasaydı problem yaşardım. Ama Abant muhteşemdi. Bir sürü foto ve video çektim. Böyle keyfini çıkarta çıkarta koşmayı unutmuşum.
Yarışın ilk düzenlendiği yıl çektiğiniz videoyu izleyip kayıt olmuştum, teşekkürler. Bu sene de gittim, düzenlendiği sürece gidebilirim umarım. Organizasyon işaretleme, yiyecek vs. konularında zayıf ancak parkur şahane.
Kayıtlar akşama açılıyormuş. 1 kayıt yapana 1 kayıt bedava, en merak ettiğim konu kayıt ücreti. Konuşulmak istenmeyen organizasyon sebepli katılmayı düşünmüyorum ama Abant gerçekten muazzam yer.
Sınırlı sayıda kontenjan demekte ama fotodaki içerikten bu anlaşılmıyor, belirsiz ifadeler en sevmediğim. Yani kampanya için kontenjan mı sınırlı yoksa kampanya sınırsız koşucı sayısı mı sınırlı vs.
Bu sayfada resmi sağa kaydırınca detayları yazıyor.Kısaca önce kayıt, sonra mailine indirim kodu, onu arkadaşına yolla, az ücretliye laydolabilir, çok ücretliye kaydolursa haliyle fark öder vs…
ben 3 gün önce kaydoldum. kampanya olmasaydı kaydolmayı düşünmüyordum bu arada.
Mailime indirim kodu gelmedi. 1 gün sonra kendi sitesindeki iletişim kutusundan mesaj attım. Cevap gelmeyince 2. gün telefonla aradım. dönüş yaptılar, arkadaşım ücretsiz kayıt oldu.