Ultra Abant Koşusu

ITRA Türkiye temsilcimize bir soralım bakalım @bikeg :smiley:

3 Beğeni

Merhabalar,

Herkese merhabalar,

Doğrudur, Abant sonuçları henüz ITRA’ya yüklenmemiştir. Link şurada.
https://itra.run/Races/RaceResults/Ultra.Abant.Forest.Run/2023/85983

Sonuçlara tıkladığınızda;
This race has no published results yet.
If the race has already taken place, please contact the organizer to upload the results from their ITRA account!
Please note that only the organizer can upload the results of his race.

Yazmakta.
Organizatör ile iletişim kurup, en kısa zamanda yüklenmesini sağlamaya çalışacağım.

Sevgiler.

6 Beğeni

Dün yüklenmiş sonuçlar itra’ya,

Onaylanınca görünecektir.

3 Beğeni

Harika oldu çok teşekkürler.
Yüklenmiş sonuçlar, sistemde görünüyor, hayırlı olsun.

4 Beğeni

Şahane, hayırlısı olsun. National League 'den haberiniz var mı?

https://itra.run/Nationalleague/NationalLeagueRanking

2 Beğeni

Haberleri koşuforumdan alıyoruz :slightly_smiling_face:Başlığı bile var

2 Beğeni

Geçen yıl Ultraabant için çadırda konaklama yapanlar, çadır alanı deneyiminiz nasıldı? Ankara dan cuma akşam iş çıkışı gelmeyi planlıyorum, eğer deneyimler kötü ise Cumayı Cumartesiye bağlayan gece yola çıkıp direk yarışa gelmeyi planlıyorum? Şimdiden teşekkürler…

3 Beğeni

Kalabalık olduğu için WC ler biraz pisti ama güzel bir uyku çektim, hava biraz serindi.
Çok üşümedim. Kamp alanı yaklaşık 2 km olduğu için sabah hızlı hareket etmenizi öneririm. Bu arada, geçen yıl vlog yapmıştım orası ile ilgili, izlerseniz detaylı bir şekilde kamp alanını görebilirsiniz.

3 Beğeni

Geçen yılki videonuzu izlemiştim @nkoner hocam, hatta yarışa katılmamda önemli bir etken oldu videonuz, parkuru görünce çok beğenmiştim ve katılmaya karar vermiştim. Bu arada geçen yılda yaş grubunda ödül almıştınız, tekrar tebrik ederim.

Öneri için teşekkürler hocam

4 Beğeni

@myilmaz Çadır kampı yapmak için mükemmel bir yer… Yazlık bir uyku tulumuyla gitmiştim bu sebeple gece çok üşüdüm. Soğuk olacağını düşünerek hazırlık yapmanızı tavsiye ederim.

3 Beğeni

Tamamdır @SedatKurtulus hocam, tedarikli gelip kalmaya karar verdim bi aksilik çıkmazsa inş , listede isminiz vardı , size de şimdiden başarılar dilerim.

3 Beğeni

Geçen yıl, ilk düzenlenen Abant Ultra 60k parkurunda yer almıştım. Yarış sonrası hatırladığım kadarıyla yazdığım yarış hikayemi okumak isteyenler için buraya bırakıyorum.

8 Beğeni

https://www.ultraabant.com/page/sonuclar
Canlı sonuçlar

4 Beğeni

60 K parkurunda koştum. Çok az kişi vardı ve çok iddialı başladı yarış. Ben ise parkurun zevkini çıkara çıkara koştum. Yalnız koşmak da güzel, doğa ile baş başa.

14 Beğeni

Ayaklarınıza sağlık, bende 33k parkurunda keyifle koştum, eşlik eden, destekleyen herkese saygılar, sevgiler.
Parkurla alakalı şikayetim; 18. Km de su noktasında su bitmiş olması affedilmez olsa da bir kaç km ilerde dereden suyu temin ettim, yol üzerindeki doğal kaynak suları sayesinde susuzluk çekmedim.

3 Beğeni

60 K ya yazılsayın, yine beraber koşardık @H_Tahsin_Akan

1 Beğeni

Abant Ultra Trail yarışında bende 33 km Lotus parkurundaydım. Parkur 34.07 km çıktı acaba benim 945’te bir sorun var diye düşünürken Lotus parkuruna katılan herkes 34 küsür kilometrelerde koşmuştu.

2 Beğeni

Listeden gördüm sizi @Kahomen. Tebrik ediyorum. Uzun filan ama güzel parkur. 33,71 K çıkmış geçen yıl ben de de.

2 Beğeni

60k kayıtlıydım, geçen ay bayağı mide sorunları yaşayınca 33 e çevirmiştim, Belgrad ve kyzikos 60 larina kayıtlıyım :smiling_face:

3 Beğeni

Garmin 6x pro 33,60 çıkarttı, bence tutarlı ölçüm yaptı

3 Beğeni