Ultra Abant Koşusu

Parkurlar değişti,

Rotaları güncelleyin mutlaka.

5 Beğeni

ben internet sitesinden baktım da pek bir şey anlayamadım, başlangıç ve bitiş yerleri de değişti mi yani şimdi

2 Beğeni

Başlangıç ve bitişler aynı,

Şöyle bir görsel yapmıştım bugün:

Kırmızı gördüğünüz eski değişen bölüm

Genel olarak çok sert bir iniş ve çıkış vardı onu dağıtmışlar gibi görünüyor incelediğimde.

4 Beğeni

https://www.ultraabant.com/page/sonuclar
Çok sıcak Ankara, Bolu nasıldır bilmiyorum ama etkisi büyük olur.10 saate yaklaştı,devam ediliyor.

1 Beğeni

Buradan devam etsek daha sağlıklı olur sanki.

5 Beğeni

Aynı başlıktan 3 adet oldu, konu dağılmadan tek başlıkta toparlamak forum için daha mantıklı.

5 Beğeni

koşunun instagram sayfası var ama burada daha sayfası açılmamış evet. açılır sanırım yakında

Emeğinize sağlık, bu paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Videolarınızda, yarışta kafada gelmiş arkadaşlarla yaptığınız kısa röportajlar ve onların söyledikleri olaya çok renk katıyordu bence.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

https://www.ultraabant.com/page/photos

@saitkoca2 bence gözden kaçmış;aynı bitiş noktasına doğru herkesin fotografı bitiş saatine göre sıralansa kolay bulunabilir, yarışçı nosundan da benzer durum.
Kendinin, tanıdıklarının çektiği senin fotoğraf elinde varsa buraya ekle :+1::man_running::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ayakkabı esnetme fotoları da vardı,sadece ayakkabı görülmekte, kişi yoktu :upside_down_face: Sanatsal bir bakış.
Şu da olabilir.Katışan 300 kişi, fotolard 70 kişi var, kendimizi görmeyince 290 kişinin fptpsu var bizimki yok hissetmiş de olabiliriz; tabii bir kaç kişinin çok net 3-4 fotoğrafı varken bulanık fotograf geri planda eksiklik olmuş.

2 Beğeni

Keşke göğüs numarası ile arama yapılsa ve hoppp fotolara ulaşabilsek :slight_smile: Bencede gözden kaçmış olabilir. Ve @saitkoca2 bu arada; ultraabant instagram sayfasına beni post atmış ama web sitedeki foto galeride o fotoyu bulamadım, muhtemelen tam yüklenmedi görseller. ara sıra bakmak lazım :slight_smile:

3 Beğeni

Fotoğraflarınızı ücretli alabildiğiniz yarışlar haricinde (ki onların bile taahhüt edebildiğini zannetmiyorum) hiç bir yarış fotoğrafınızın çekileceğine dair bir söz vermez, veremez. Şov gibi kelimeler sarfedilmesi de hiç uygun bir tavır değil.

3 Beğeni

Meraklıları için yarış raporum ektedir. Umarım önümüzdeki yıllarda Abant’ta koşmak isteyecekler için de faydalı olur…

13 Beğeni

Harika ya! O kadar detaylı yazmışsınızki koşmuş gibi yoruldum :slight_smile: Şaka bi yana, inanılmaz bir deneyim. Ben çadırda sabahladığım bir gecenin ardından değil 60k koşmak, 10k bile koşamam herhalde :slight_smile: Bu arada, son km videonuz çekilmiş ya, izleyebileceğimiz bir link var mı?

6 Beğeni

@elifowski Vaktinizi ayırıp yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim… Daha önce de çadırda konaklayıp yarış koşmuşluğum oldu. Yavaş yavaş alışıyorum diyebilirim. Yaptığım tek hata Abant’ın bu mevsimde dahi bu kadar soğuk olabileceğini kestirememek. Soğuğa karşı hazırlıklı olunursa Abant’ta çadır konaklaması yapmak çok keyifli olacaktır… Videoyu paylaşmadık, vlog gibi bir şey değildi. Öylesine çekilmiş bir videoydu. Ben de Namık Kemal beyin videosunu paylaşıyorum her yerde. :smiley:

4 Beğeni

@SedatKurtulus yazıyı bir solukta okudum. Her zaman olduğu gibi çok güzel anlatmışsınız. Yazıların hissettirdikleri de bir başka güzel oluyor. Videosunu yapmış ve koşmuş olmama rağmen başka dünyalara götürüyor beni. Kaleminize sağlık.

3 Beğeni

@nkoner Çok teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim. Elimden geldiğince çabalıyorum diyelim… Diğer yandan; her yarıştan sonra heyecanla videonuzu bekliyorum. Malum, video paylaşımı en sevdiğimiz tarz. Sizin de emeğinize sağlık. Eksik olmayın…

2 Beğeni

Abant Ultra’nın ITRA puanları sisteme hale yüklenmedi. Oysa ITRA sitesindeki takvimde yer alıyordu yarış. Şimdi süresi geçtiğinden göremiyorum gerçi eski yarışları.

Organizasyona çeşitli kanallardan ulaşıp sordum ama bilgi alamadım. Malumatı olan var mı acaba?

3 Beğeni

“This race has no published results yet.
If the race has already taken place, please contact the organizer to upload the results from their ITRA account!
Please note that only the organizer can upload the results of his race.” Demekte ITRA sayfasında.

“Bu yarışın henüz yayınlanmış bir sonucu yok.
Yarış zaten gerçekleştiyse, sonuçları ITRA hesaplarından yüklemek için lütfen organizatörle iletişime geçin!
Yarışının sonuçlarını yalnızca organizatörün yükleyebileceğini lütfen unutmayın.”

İletiim bilgisi resmi sayfada:
https://www.ultraabant.com
Telefon Numarası: +90 242 2410801 - +90 555 5765366
E-posta: abant@rossist.com

1 Beğeni