Sanırım app üzerinde takvim yada planlayıcı yok. Bazı şikayetler bu nedenle var, eğer app’a ek özellik gelmediyse. Telefondaki uygulama üzerinde, menülerde bu konuda birşeyler var mı bakılabilir (20 Şubat’taki yazıda da olmadığı belirtilmişti).
Başka bir planlayıcı gerekirse forumda yazmakta:
Merhaba değerli arkadaşlar.
İnternet ortamında ücretsiz antrenman planlarını araştırırken reddit’te şöyle bir başığa rastladım. Aslında bu araştırmanın amacı Strava Summit te sunulan antrenman planlarına nasıl ücretsiz ulaşabilirimdi.
Bu yazıda togetthere adlı arkadaş Stravanın ücretli üyelik gerektiren versiyonu summit’in antrenman planlarını maalesef kişiselleştiremediğini; aksine bu planların standart olduğunu söylüyordu ( ki arkadaş haklıymış )
yazının devamında togetthere…
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım ve koşmaya da yeni başladım diyebiliriz.
İlk koşumu 8 Aralık 2019 İstanbulu koşuyorum bebek etabıyla açtım aslında şimdi bakıyorum da daha önceden hiç koşmayıp birden 10 km koşmam sağlıklı değilmiş ve hala nasıl yaptığımı ben bile anlamadım sanırım sürekli koşan bir arkadaşımın gazıyla bitirebilmişim şimdi size verileri yazmak istiyorum.
22 yaşındayım 162 cm, 51 kg
6 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum hafta 5 gün,
1 gün kol sırt
1 gün karın
1 g…
1 Beğeni