Antrenmandan önce yarım servis enerji için
Akşamları yemek yerine 1 servis ( 368 kalori) epey tok tutuyor
1 servis 100 gr
Antrenmandan önce yarım servis enerji için
Akşamları yemek yerine 1 servis ( 368 kalori) epey tok tutuyor
1 servis 100 gr
Servis başına 2 gr kreatin varDeneyimlerimden biliyorum düzenli kreatin tüketimi özellikle yaz sezonu su tüketimine dikkat etmeyen koşucuları biraz uğraştırıyor. Belli miktarda Suyu kaslara hapsettiği için
Kreatinden güç ve enerji olarak fayda görmüyorum yada çok hissettirmiyor.
Uzun koşularda ve sonrası recovery-toparlanma takviyesi olarak kullanıyorum.
Kreatin’in su tutması yazın sıcaklarda avantaj sağlıyor . Vücudumun susuz kalmasını engelliyor .Kreatin yanında glycerol benzer işi yapıyor.
Bilemiyorum herkesin genetik yapısı farklı vücut farklı işliyor.
Uzun koşularda su tutmasının bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Hekeki uzun koşuda performans yapıyorsak su tutmadan dolayı 1-2 kg lik artış performansı eksi anlamda etkiliyor.
Kış sezonu işler tam tersi. Düzenli kullanırım. İnterval ve tempolarda artısını fazlasıyla hissettiriyor.
Herkese sağlıklı koşular
Kaslarda su tutulması kramp ve sakatlıktan koruyor .
Kendi tecrübem ile fayda gördüğümü biliyorum.
Bu artış herkese 2 kg olarak yansımıyor. Tuz ve su dengesi de bu denklemin içinde .
Ayrıca bu artış kaslara güç veriyor kaba anlatımla göbekli bir insanın karnındaki yada vücudundaki ödem gibi yük olmuyor .
Anlaşılan bu kreatine yaz için bir şans daha vereceğim ![]()
Bilgiler için teşekkürler
Nerden nereye… Üzülmemek elde değil.
Sporterest nokta com sayfasında adx güneş gözlüğü 3000TL, ikincisi yüzde 50 indirimli.
Fazla mı az mı bilemedim, bir yarışta sponsor olmuş adx.Koşuforumda hiç bahsedilmemiş bu markadan.
intersport online mağazada indirim var .
Benim Suunto Titanyum ve safir cam diye (sağa sola çok vurdum bana mısın demedi) 2 aydır niyetlenip niyetlenip vazgeçiyorum bu arkadaştan. Belki birinin işine yarar da stok bitince beni de bu dertten kurtarır. İtalya’da seyahatte olan yakınınız varsa bunun üzerinden %22 VAT iadesi alınıyor bir de. Amazon İtalya.
Polar saatlerde 17 Mayıs a kadar indirim var![]()