Sıcak Fırsatlar

Antrenmandan önce yarım servis enerji için

Akşamları yemek yerine 1 servis ( 368 kalori) epey tok tutuyor

1 servis 100 gr

3 Beğeni

Servis başına 2 gr kreatin varDeneyimlerimden biliyorum düzenli kreatin tüketimi özellikle yaz sezonu su tüketimine dikkat etmeyen koşucuları biraz uğraştırıyor. Belli miktarda Suyu kaslara hapsettiği için

1 Beğeni

Kreatinden güç ve enerji olarak fayda görmüyorum yada çok hissettirmiyor.

Uzun koşularda ve sonrası recovery-toparlanma takviyesi olarak kullanıyorum.

Kreatin’in su tutması yazın sıcaklarda avantaj sağlıyor . Vücudumun susuz kalmasını engelliyor .Kreatin yanında glycerol benzer işi yapıyor.

3 Beğeni

Bilemiyorum herkesin genetik yapısı farklı vücut farklı işliyor.

Uzun koşularda su tutmasının bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Hekeki uzun koşuda performans yapıyorsak su tutmadan dolayı 1-2 kg lik artış performansı eksi anlamda etkiliyor.

Kış sezonu işler tam tersi. Düzenli kullanırım. İnterval ve tempolarda artısını fazlasıyla hissettiriyor.

Herkese sağlıklı koşular

2 Beğeni

Kaslarda su tutulması kramp ve sakatlıktan koruyor .

Kendi tecrübem ile fayda gördüğümü biliyorum.

Bu artış herkese 2 kg olarak yansımıyor. Tuz ve su dengesi de bu denklemin içinde .

Ayrıca bu artış kaslara güç veriyor kaba anlatımla göbekli bir insanın karnındaki yada vücudundaki ödem gibi yük olmuyor .

4 Beğeni

Anlaşılan bu kreatine yaz için bir şans daha vereceğim :grinning_face::+1:t2: Bilgiler için teşekkürler

3 Beğeni

Nerden nereye… Üzülmemek elde değil.

7 Beğeni

Sporterest nokta com sayfasında adx güneş gözlüğü 3000TL, ikincisi yüzde 50 indirimli.

Fazla mı az mı bilemedim, bir yarışta sponsor olmuş adx.Koşuforumda hiç bahsedilmemiş bu markadan.

4 Beğeni

amazon nokta de sitesinde Salomon Alphacross 5 57 euroya dusmus.

3 Beğeni

intersport online mağazada indirim var .

3 Beğeni

Benim Suunto Titanyum ve safir cam diye (sağa sola çok vurdum bana mısın demedi) 2 aydır niyetlenip niyetlenip vazgeçiyorum bu arkadaştan. Belki birinin işine yarar da stok bitince beni de bu dertten kurtarır. İtalya’da seyahatte olan yakınınız varsa bunun üzerinden %22 VAT iadesi alınıyor bir de. Amazon İtalya.

3 Beğeni

Polar saatlerde 17 Mayıs a kadar indirim var​:waving_hand:

3 Beğeni

Konuya ilk girdiğimde ne oluyor dedim 89 TL’ye.

5 Beğeni

Merrell com tr resmi sitesi açılmış

açılışa özel %10 indirim kodu HOSGELDIN10

2 Beğeni

44 numara üzeri patika koşu ayakkabısı yok ve maalesef Türkiye için ürünler çok pahalı. Salomon daha ucuz kalıyor.

3 Beğeni

Maalesef koşu ayakkabılarında numara sınırlı, basketbol reyonunda büyük numara seçenekleri fazla sizi basketbol reyonuna alalım hem daha havalı bir spor :smiley:

3 Beğeni

Finspor polar ürünlerinde indirim var. Polar h10 5600 liraya düşmüş

2 Beğeni

İntersportta gördüm fiyatı çok uygun geldi. Ayrıca bir indirim kodu veriyor. Onunla daha avantajlı hale gelebilir.

2 Beğeni

@educationistr , 3500 ve 5000 tl olarak da var, 3500 olan turuncu renk.Almadan önce cihaz mı yoksa cihaz ve gögüs bandı dahil mi diye sorulabilir (garanti olsun diye).
Adres: sporcusaatleri[nokta]com
Polar h 10 yazın arama kısmına.

2 Beğeni

4 Beğeni