Yine 47 numara ve üstü hüzünlü…
Adidas tr sitesinde 47 numara koşu ayakkabıları mevcut , örneğin boston 12 4.499 TL
bigjoy ve mysupplement sitelerinde indirim var.
BCAA+glutamine, BCAA ve gainerlari denedim F / P üstü diyebilirim.
intersport online mağaza
adios pro 3 6500 TL
39 41 43 numaralar
halefinden her yönüyle üstün bir model
Salomon internet sitesinde epey indirim var. Patika ayakkabısı ihtiyacı olanlar bir göz atabilirler.
bigjoy 330 Gr hydro serisi creatine yeni üyelik indirimi ile 364 TL (EFT) kargo dahil
Yılda bir kaç kez açılan sanal çadır’da güzel indirimler var. Beğendiğim ayakkabılar Saucony Peregrin, Salomon Genesis ve Asics Sonicblast fiyatları uygun ama maalesef Peregrin’de benim numara kalmamış, seveni kaçırmasın derim; 3800 tl ve goretex’i 4000 tl. Sonicblast da 3800. Salomon pro koşu yeleği 2500’lere düşmüştü ama numara kalmadı. Forum’da Salomon Bonatti yağmurluk severler çok, onu da 4000 civarı görmüştüm dün.
Benim numaradaki koşu ayakkabılarında ciddi indirimler gördüm. Fakat burayı daha önce duymadım ya da kullanmadım. Deneyimleme şansınız oldu mu hiç? Herhangi bir sorun durumunda iade politikalarında vb farklı bir durum oluyor mu?
Ekim 2025 de bir çift ayakkabının iadesini alabilmek için biraz uğraştım. Başka alışverişim olmadı.
Ben yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, aracı kurum olduğu için teslim ve iade vakit alsa da çok güvenilir buluyorum, yılda 1-2 kez açılır haberi gelir ve mutlaka alışveriş yaparım, aracı kurumlar görünüyor orada mesela intersport’dan alıyor (aldıklarımda satıcı genelde intersports) kendisi indirimiyle vermiş oluyor. Sadece ben değil tüm çevrem kullanır, ben ilk duyduğumda burun kıvırmış sahte demiştim ama yıllardır alışveriş yapıyorum hiç sahte ürüne denk gelmedim ve dediğim gibi ben güvenilir buluyorum.
Not; Eren Holding’in bir oluşumuymuş, 2014’ten bu yana aktifmiş
adidas tr , Evo SL indirimde
dynavit com tr sitesinde
toz kollajen 600 TL
N11 novablast 5 kupon ile 5484 TL çoğu karta taksit imkanı var. Novablast 6 lardan sonra 5 ler pazardan kalkıyor yavaş yavaş. Benim gibi novablast 5 meraklısı olanlar yedeklebilir. 41.5 bir tane sipariş verdim.
Asics size chart diye arama yapın cm değerine dikkat malum asics kalıpları dar daha doğrusu yanlış numaralandırılıyor.
Evet hocam kalıp dar klasik Japon markalar böyle gibi geldi bana. Halen giydiğim nb5 var elimde 400 km den fazla koştum çok memnunum aynı numarayı aldım.
Novablast 4 44 numara
navablast 5 43,5 giyiyorum
NB4 Daha dar ve kısa kalıp NB5’e kıyasla
NB5 Ayak ucu ( toebox) dar ayaklılar için aşırı geniş
Orta taban olarak NB5 çok yumuşak ve bazı yarış ayakkabıları gibi 200-300 km de tüm canı gidiyor. Kullanılan Flytefoam modeli dayanıklı bir köpük değil .
Megablast ve sonicblast ta kullanılan FF turbo köpük Uzun ömürlü ve dayanıklı