Hayat çok kısa, her anı değerlendirmek lazım. İnsanlar, muhteşem yollar, rotalar, renlkler, Zirveler, inişler, çıkışlar, göller, dereler daha nice güzellikler göreceğiz ve yeni hikayeler yazacağız…(bunları yapmak biraz tuzlu olsa da zaman ve sağlık için bence vazgeçilmez.)
Umarım sağlıkla ce mutlulukla nice güzel km’lerin olur @herdogdu
Benim için ve Kapadokya için geçerli bir tanım olmuyor, kişisel bir şey sevmiyorum aslında parkuru tarihi vs. Organizasyon ve diğer etkenler nedeniyle (çokta anlamlı olmayan aslında) bir kere koşup bitirip gidersem yine supporta gitmek istiyordum
Bu kilometreleri görmenin, koşmanın çilesini teraziye koyduğunda diğer tarafta keyfini koyulamıyorsa bir anlamı yok. Eğer keyif tarafı ağır basacaksa elbet göreceksindir, keyifle ve sağlıkla umarım.
Ben çok yeniyim ultralarda, devamlılığımı da bilmiyorum bu arada, zaman gösterecek , o yüzden teşekkür ediyorum ama bu işin çırağı bile olmadığımı belirtmemde şart: )
Her görüşe,düşünceye saygım var…
Benimkisi Aşk hikayesi biraz…
En uzun mesafe trail koşum Uludağ Ultra 30K idi. Gerçekten zor bir parkurdu ve benim koştuğum en uzun mesafe ile de birleşince deyim yerindeyse ızdırapla geçti. Susuz ve gıdasız kaldım vs ama her kilometresinden zevk aldım. Şu an aynı parkurda koşmak için yarışı iple çekiyorum.
Ben tam tersini düşünüyorum.Kapadokya Ultra’nın gündüz bölümü turistik gezi mahiyetinde geçerken asıl gün batıp Kapadokya’nın binlerce yıllık ezoterik ruhlarının ortaya çıktığı o mistik ortam, insana neredeyse başka boyutlara geçtiği anlar yaşatıyor.Bu nedenle Kapadokya Ultra’nın mutlaka uzun mesafesi deneyimlenmeli.
Elit olmayanlar için gece kısmı mental dayanıklılık için bir test olabilir evet. Uçuşan kumlar olmasa tam dediğine sayabilirdim . Gündüz koşulan rotanın her bölümü görsel açıdan çok çekici olsada birkaç poz dışında çok tadını çıkartmaıyoruz, bu açıda turistik gezi formatına uymuyor @cerkes
Geceden gündüze geçmeyi seviyorum ama gündüzden gece hele o karasalda başka bir mental zorluk cidden, doğası da bana göre değil daha önce belirttiğim gibi, akdağı sevdim mesala kimsenin sevmediği, zevkler renkler :))
@herdogdu uludağ kendine has bir yarış-parkur, 30 un üstüne çıkmadım ben de daha orada ama planlarım içinde, bu seneki gibi sıcak olmazsa tabi çok keyifli gerçekten herşeyiyle
Asgari ücretlilere bir indirim yok sanırım
Yav dur araya girme emekli işini halledelim sonra ona yükleniriz hep birlikte
Tek sorun kayıt ücreti olsa neyse, konaklama konusu da artık ağır külfet olmaya başladı,artık çadır kurmak için bile bin TL talepleriyle karşılaşabiliriz. Organizasyonlardan indirimli kayıt imkanı dışında konaklama sponsorlarından güzel jestlerini bekliyoruz
Hayaldi zaten hep hayal oldu .
Buraya not atayım; çalışan emekli, çalışmayan emekli, memur emeklisi, sgk emeklisinin hepsine aynı indirim oranı olsun.
Eyt olanlara indirim yok .9000 bin gün alt limit olsun.Bağkur emeklisine %35 sigortalıya %40 memur %50
Ben ilk kez katılıcam kapadokya maratonuna ve önceden de hiç gitmemiştim o yüzden ücretsiz iade seçeneği olan otellerden seçip yerimizi ayırttık malum gün geçtikçe fiyatlar artıyor bari konaklamadan gol yemeyelim, şimdi kayıt olmak kaldı
Hangi otelde rezervasyon yaptınız? Beni de tek düşündüren konaklama, önerilere açığım.
Yarışa 54 gün kaldı, en son başlığa 8 ay önce yazılmış, yavaş yavaş canlandırmakta fayda var. 2 hafta önce eşimle 2 günlüğüne küçük bir kaçamak yaptık, 2 kere parkura girme fırsatım oldu, her zamanki gibi çok güzeldi ve özlediğimi farkettim, ne kadar özel bir yarış olduğunu yarış esnasında farketmek zor, tatil gibi gidince farkediyor insan.
Herkese antrenmanlarında kolaylıklar dilerim, kazasız belasız başlangıçta görüşmek üzere.
Hala kararsızım, geçen sene 75 te bırakmak zorunda kaldığımdan gidip koşma "hırs"ı var ama isteği çok yok.
Belki takım yarışına ilk bölüme birini bulup sadece ikinci yarıyı koşarım.
@ominal geçen sene aynı sendromu yaşadım, bir sürü gitgel oluyor. İnan ilk 63 nasılsa bitiyor. Kendini Ürgüpten sonraya sakla muhakkak kendi hızımda biriler oluyor ve müthiş dostluklar kazanıyorsun ,( yoldaş oluyorsun). Ürgüpte start alıyormuş gibi düşün. Bu sene İnş ilk 63 de Denk gelir koşarız. Hesabını kaptmadan pes etme