Haydi gelmiyor musun abi
Artık idmanlar çift baton ve tırmanma üstüne olacak
Kayıtta chrome da kilitlenebiliyor, diğer tarayıcıları deneyin böyle sorun yaşarsanız.
çok can sıkıcı. ama gerçekten haklısınız ve öyle de olacak.
Hiç bilemiyorum. Cesaret için erken bana şimdi.
Dört gözle beklediğim yarış. 74K için başvuru yapacağım. İlk UTMB yarışım olduğu için cuma günü kayıt olabiliyorum. Herkese başarılar şimdiden.
Bu yanlış bilgi, utmb index puan veren herhangi bir yarıştan puan almanız yeterli,
Başka bir ifadeyle utmb profilinizi açıp sonuçlarınızla eşleştirmeniz bu kayıt için yeterli
@ominal 'in teknik desteği sayesinde ben de kayıt oldum 74K parkuruna. Chrome ve safari tarayıcıdan sayfa hep dönüp duruyor hata veriyor. Explorer’dan sorunsuz ve hızlıca kayıt oldum.
İyi günler dilerim.
Dosya nedir acaba, ne eklenecek.
Kimlik fotokopiniz, TC vatandaşlarına indirim yapıyor %10. Explorer’dan açınca ID card olarak yazıyor, chrome’dan açınca belge yükleyin olarak yazıyor.
Çok teşekkür ederim.
Şimdi seneye ağustosa kadar sağlık belgesini yüklememiz gerekli sanırım. Ama nereden yüklenecek bilmiyorum
İlk 48 saatte kayıt olmanın bir avantajı var mı acaba ben mi kaçırdım?
Şu anda türk katılımcılara indirim var ve o indirim tüm kayıt dönemi boyunca devam edecek değil mi?
Zaman geçtikçe kayıt ücretleri artacak ama Tier 1,2,3 sürelerini ya da kayıt sayılarını açıklamamışlar gördüğüm kadarıyla?
Kaç kişilik bir katılımcı kotası öngörülüyor belli mi?
Sizce yarış çok kısa sürede ‘sold out’ olur mu?
27 Eylül saat 10:59 kadar süre içinde kayıt olunabilir diyor ama daha 24 saat varken kota dolmuş mu? 10 kişilik mi açtılar bu kotayı, kayıt açık demesine rağmen şu an kayıt olamıyorum, ilginç
Kayıtlar o saate kadar UTMB indeksi olan sporculara için açık olacak. Bu bir öncelik yani. Daha sonrasında kayıtlar devam edecek.
Birçok arkadaş bazı tarayıcı veya cihazdan kayıt sorunu yaşamışlar. İsterseniz farklı bir cihaz veya tarayıcı deneyin. Kayıtlar açık görüniyor.
“Sold out” durumunun biraz yurtdışı taleple ilişkili olacağını düşünüyorum. Bizler, bu etkinliğin ilk olması heyecanıyla kayıt için yığıldık ama ulusal talebimizin kayıtları doldurmaya yeteceğini düşünmüyorum.
Yabancı ülke vatandaşları için ise kayıt çok erken açıldı. Bence onlarda bahara doğru karar vereceklerdir. Ben kayıtların uzun süre biteceğini düşünmüyorum.
Az önce telefon üzerinden denedim, kayıt yaptırmadı, şimdi PC üzerinden denedim kayıt aktif görünüyor, teşekkürler
İlk defa gideceğim bir yarış için fazla iddialı olmasın diye 22k için kaydoldum, Türk vatandaşları için %10 indirim var, nolur nolmaz belki gidemem diye 5€ Sigorta yaptım, kartla ödeme komisyon ücreti olarak 4,36€ alıyor, bilginize.
Bu arada tüm işlemler için internet Explorer kullandım, diğer tarayıcılar ile işlem yapamadım.
Evet bende ne olur ne olmaz diye sigorta yaptım.