Yukarıda çeviriden kaynaklı hatalar olarak düşünmüştüm ama İngilizce sayfada da aynı tarihsel hatalar var. Hatta instagram postunda da kayıt tarihlerinde hatalı paylaşım oldu ve yorum üzerine düzelttiler. Aynı hatalar sitede de var diye yazdım ama düzeltme ya da cevap gelmedi bana.
Açıklanan fiyatlar da Türkçe dil seçeneğinde yok, İngilizce yaparsak fiyatları görüyoruz. Müze girişlerinde Bilet 20 TL, Ticket 20 Dolar gibi tarifeler olurdu, inşallah yine aynı tarife ile TL fiyatı verirler. ( Bu yazdığıma ben de pek inanmadım ama neyse)
İnstagramdaki yorumuma sitedeki hatayı düzelttik diye cevap verdiler ama sadece İngilizce sayfadaki kayıt tarihi bölümünü düzeltmişler. Türkiye ayağında ilgilenen yerel görevli yok sanırım.
Türkçe sayfaya da kayıt ücretleri eklenmiş ama yukarıda @satyrunner 'in bahsettiği “In order to support local athletes and local trail running community we offer a 10% discount for all Turkish citizens. Discount applies automatically at registration.” ibaresi İngilizce sayfadan da kaldırılmış, Türkçe sayfaya da hiç eklenmemiş.
Ben de sürekli siteye bakıyordum ama burayı görmemişim. Utmb indexi itra puanından farklı, bir utmb yarışı koşanların sahip olduğu bir şey değil mi? Teşekkür ederim.
@solberg Ülkemizde UTMB puanı veren (taş ya da kura hakkı değil) birçok yarış var. Bu yarışlardan herhangi birinde koştuysanız sizin de UTMB puanınız vardır. Aşağıdaki linkten isminizi aratabilirsiniz.
Rica ederim. Bu arada fark ettiniz mi bilmiyorum. “CONNECT TO CLAIM THIS PAGE” yazan yerden sayfanızı sahiplenebiliyorsunuz. Daha sonra kayıt işlemlerinde bu sayfayı kullanabileceksiniz.
Bakalım yarıştaki fiyata t-shirtin dahil olmayışına önce kimden ses çıkacak “aaaa o kadar para veriyoruz bir t-shirt bile vermiyorsunuz” taşını önce kim atacak
Bu arada yarışın karadeniz gibi havanın çok hızlı değişip doğa şartlarının elvermeyeceği bir anda iptal edilmesine karşılık şu durum da enteresan geldi bana.