Rize/Kaçkar by UTMB

Yukarıda çeviriden kaynaklı hatalar olarak düşünmüştüm ama İngilizce sayfada da aynı tarihsel hatalar var. Hatta instagram postunda da kayıt tarihlerinde hatalı paylaşım oldu ve yorum üzerine düzelttiler. Aynı hatalar sitede de var diye yazdım ama düzeltme ya da cevap gelmedi bana.

Açıklanan fiyatlar da Türkçe dil seçeneğinde yok, İngilizce yaparsak fiyatları görüyoruz. Müze girişlerinde Bilet 20 TL, Ticket 20 Dolar gibi tarifeler olurdu, inşallah yine aynı tarife ile TL fiyatı verirler. ( Bu yazdığıma ben de pek inanmadım ama neyse)

2 Beğeni

İnstagramdaki yorumuma sitedeki hatayı düzelttik diye cevap verdiler ama sadece İngilizce sayfadaki kayıt tarihi bölümünü düzeltmişler. Türkiye ayağında ilgilenen yerel görevli yok sanırım.

Türkçe sayfaya da kayıt ücretleri eklenmiş ama yukarıda @satyrunner 'in bahsettiği “In order to support local athletes and local trail running community we offer a 10% discount for all Turkish citizens. Discount applies automatically at registration.” ibaresi İngilizce sayfadan da kaldırılmış, Türkçe sayfaya da hiç eklenmemiş.

1 Beğeni

Fiyatları sitede göremedim, yanlış yere mi bakıyorum acaba? kackar.utmb.world linkinde yok.

1 Beğeni

Koşucular-Kayıt Koşulları-Kayıt Ücretleri bölümünde yazıyor.

3 Beğeni

Ben de sürekli siteye bakıyordum ama burayı görmemişim. Utmb indexi itra puanından farklı, bir utmb yarışı koşanların sahip olduğu bir şey değil mi? Teşekkür ederim.

1 Beğeni

@solberg Ülkemizde UTMB puanı veren (taş ya da kura hakkı değil) birçok yarış var. Bu yarışlardan herhangi birinde koştuysanız sizin de UTMB puanınız vardır. Aşağıdaki linkten isminizi aratabilirsiniz.

https://utmb.world/utmb-index/runner-search

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim, evet varmış, utmb indexim 455 miş :grinning:

2 Beğeni

Rica ederim. Bu arada fark ettiniz mi bilmiyorum. “CONNECT TO CLAIM THIS PAGE” yazan yerden sayfanızı sahiplenebiliyorsunuz. Daha sonra kayıt işlemlerinde bu sayfayı kullanabileceksiniz.

2 Beğeni

Benim zaten utmb sitesinde kaydım vardı, sanırım o yüzden bende “CONNECT TO CLAIM THIS PAGE” çıkmıyor.

2 Beğeni

Bakalım yarıştaki fiyata t-shirtin dahil olmayışına önce kimden ses çıkacak :slight_smile: “aaaa o kadar para veriyoruz bir t-shirt bile vermiyorsunuz” taşını önce kim atacak :slight_smile:
Bu arada yarışın karadeniz gibi havanın çok hızlı değişip doğa şartlarının elvermeyeceği bir anda iptal edilmesine karşılık şu durum da enteresan geldi bana.

4 Beğeni

konaklama, ulaşım ve kayıt ücreti gibi detaylara ilave hiç bir masraf eklemesem yaklaşık 15.000tl mertebesi bir bütçe ayırmam gerekiyor.

elveda ay, elveda feza…

6 Beğeni

Şimdilik Tüm ürünlerini göremeyeceksiniz maalesef… :relieved:

3 Beğeni

#SpoilerAlert

10 Beğeni

Tam masrafları göz önüne alıp bütçeyi başka yarışlarda mı değerlendirsem diyordum.
“Abi bu ok zehirli işte bunu atmayın artık ya.” :joy:

3 Beğeni

Açılmasını bekliyorum ama hala “opening soon” yazılı :grinning: 74k ya kayıt olacak var mı başka?

3 Beğeni

74K için beklemedeyiz :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Kayıt açılış saati 11:00 görünüyor. Bende 39 için beklemedeyim.

2 Beğeni

Kayıt açıldı ve oldum,
74K

Hayde Bre

7 Beğeni

Sana da bu yakışırdı. Sonucu şimdiden merak etmeye başladım.

2 Beğeni

Ben de 74K ya kayıt oldum :grinning:

2 Beğeni