Farklı iller… Ankara, İstanbul,Adana, Tekirdağ,Antep,Denizli, İngiltere, Rusya (İrlanda, Bursa,Düzce) vb ilk aklıma gelenler;ayrı şehirlerdeyiz.Kısaca zor
Ortalama 40 dk yürüyüş 4 km kadar Koşu saatlerine veda ettiğimden şu kadar mesafe şu kadar zaman şu kadar nabız,mabız:d görseli paylaşamıyorum Kulaklığımı takıyorum Bazen Ayarı kaçanlar podcast bazen Queen,Pealr Jam…Herkese gelişimli sporlar Sağlıcakla
9,96km 77dk48sn 7dk49sn pace, 132bpm 158 kadans - sakin yavaş-24 tur (3dk15sn) yazdım stravaya.
7dk’nın 15-30sn altına indiğimde yıpranma oluyor.Birkaç gün önce dizimi hissedince ya yürü ya çok yavaş koş dedim.
Diz olmadan olmuyor.
Zorlamadan nicelerine sağlıcakla devam dileğiyle
Pazar koşusu ![]()
10 km de hedefim sub 50 ye ulaştım ( 48:11 )
6 yada 8 kilo verip 10 km de sub 40 hedefim var .
Biraz eski ama göze hoş gelebilir Sahra Çöl gezi ve kampımdaki yürüyüşümü paylaşayım istedim
Ortalama 1 saat yürüyüş yapmıştım Harika bir atmosfer vardı Herkese gelişimli,sağlıklı sporlar
sub 50’dan sub 40 inmek Sub 60’dan Sub 50’e inmek gibi kolay olmuyor. Yolunuza başarılar dilerim.
Teşekkür ederim , sağlık için koşmak güzel bir hobi ve eğlence . Sub 40 biraz göle maya çalmak gibi görünse de yaklaştığım her saniye ve her adım benim için ayrı motivasyon ve keyif olacak ![]()
Maraton yolunda son yarış Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu kendi iyi hissediyorum ama umarım kötü etkilemez.
Bu yanıtım Koşu Forum ailesine ve buradaki paylaşım yapan tüm koşuculara teşekkür içindir ![]()
Koşuya ilk başladığım dönem buradaki paylaşımlardan çok faydalandım. Burdaki her paylaşım çok kıymetli. Geçirdiğim bir kaza sonrasında bir süre koşudan uzak kaldım. Şimdi tekrar başlıyorum. Bu sitede gezerken bu konuda paylaşım yapmak istedim.
Herkese iyi koşular ![]()
Saati taktığı kol tarafı “denge”si %0.5-1 vb. değişen var mı? Hep sol koluma taktığım için %50.5 sol, 49.5 sağ olarak gözüküyordu ve saat sağ tek bacak ile bulgarian split yapmamı öneriyordu. Bir kereliğine saati sağ koluma taktım ve bu sefer sağ tarafta atılan adım uzunluğu daha fazlaymış gibi gözüktü.
Günlük ritüellerimden…Benim için bir antrenman,aktivite değil Bu sebeple de arada sırada bu başlıkta paylaşıyorum ortalama 40-60 dk yürüyüş 4-5 km sonrası eve gelip En yukarı,sağa,sola,aşağı,yukarı esnemek Gece de yatmadan aynı esnetme hareketlerini yaparım
Uzun bir ara sonra tekrar pistte ufak bir koşu yaptım Koşu saatlerini bıraktığımdan ötürü performans görseli yok Ortalama 30 dk 5 K kadar bir koşu yaptım Herkese gelişimli sporlar Sağlıcakla
Bondi 9 ile 42 km ! Gerçekten Bravo ! Yarış serisi bir ayakkabı ile koşulsaydı ( km başına 15 saniye avantaj sağlasa 10 dk ) daha iyi derece olurdu.
İlk yardımı yapıp koşuya devam etmiş arkadaş.![]()
![]()
![]()
İzledim sevindirici bir paylaşım,örnek koşucu
Çok iyimiş, bravo valla
Niçin ve ne anlama geliyor dedim bu drift hesaplaması için.
Yapay zekanın cevabı direk yazmıyacağım ama %3 drift değerindeki tempo “aerobik eşik tempo” , “MAF çalışması için ideal hız” anlamına gelebiliyormuş.
14-15 dk standart mı, iki bölüm arasında sanırım dinlenme yok.
Tebrikler koşan yürüyen herkese