Sabah telefonumu evde unuttum, hem iletişim problemi nedeniyle hem de müziği telefondan aldığım için 1-0 geriden başladım. 4.30 planlamıştım ama 4.15 pacer ına takıldım çünkü çok rahat koşuyordum. 17.5 K ydı sanırım, su içerken(bardakla verdikleri için durup durup içmek zorunda kaldım) pacerın gerisinde kaldım. Zaten daha yavaş gitmem gerektiği için umursamadım. 20 K civarında yerde yatan bir koşucu ve başında polisler gördüm. Yanlarına gittiğimde kızın şuurunun yerinde olmadığını gördüm. Tansiyonu hissedilemeyecek kadar zayıflamıştı (başka bir yarışta yemek sırasında önümde bir yarışçı fenalaşınca nabzını kontrol edip tansiyonunun düştüğünü söylediğimde arkadaşından öyle tansiyon mu ölçülür diye fırça yediğim için burada kardiyolog olduğumu belirtmem gerekiyor). Kıza müdahale ettim, şuurunun açılması epey zaman aldı ama toparladı çok şükür. Sonra da sağlıkçılar gelene kadar yanında kaldım mecburen. Sonradan saatime baktığımda 10 dk civarı gittiğini gördüm. Yarışla ilgili motivasyonnum düştü sonrasında. Artık sürenin önemi kalmamıştı. 4.51 ile bitirdim. Hava çok sıcaktı, gönüllüler harikaydı, genel olarak çok keyifli bir gün oldu. Koşan herkesi tebrik ederim.