Abi o hafta ani bir trafik kazası ile dayımı kaybettim apar topar Muğla ya gittik. Haliyle yarış vs kaldı. Nasipse seneye. Her şeyde bir hayır vardır. Sorduğun için teşekkür ediyorum.
Bu hafta tempoların şiddeti arttığı için vücut yorgundu bu pazar uzunda geçen haftaya göre yavaş tuttum sağlıcakla kalın
Başın sağolsun.Allah ailesine sabır versin
basiniz sagolsun…
ilerde hep baska yarislar olcaktir…
Amin dostlar sağolsun. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim sağolun. Seneye nasipse
1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Maraton sırasında VMO’da ağrı
soguklar, hastalik vs motivasyon dusuyor, devamlilik olmayinvs gelisimde saglanamadigi gibi geriliyor da ama devam…
Hedef yarış vb. var mı? O olmadan da devamlılık zor gibi ama değerleriniz güzel gözüküyor.
hedefim de kendimle, yarisim da kendimle
yakin takip ediyorum, degerlerim bir suredir stabil. kazanimlarim var elbet ama asil onemlisi kosu hacmini arttirmam gerek. ama is guc, hayat vs zaman sorun…
İşte bu başlık tam da kış başlangıcında bu nedenle açılmıştı, motivasyon.
Hedef de yarış da kendiniz olmalısınız doğru fakat yarış vb. hedefler koymak motivasyon olmasa da daha disiplinli davranmanızı sağlayabilir. En azından benim için böyle. Bir de zaman zaman insan sıkılıyor. Ara vermek de iyi gelebilir. Ben kendime koyduğum her yarış hedefinden sonra bir süre koşmuyorum, bir süre sonra yeniden canım çekiyor zaten.
Sağlıcakla kalın,
Saygılarımla.
Tum gun calistin, yoruldun,usudun, aksama hafif tempo antrenman var, Hava soguk - 14 derece, ruzgar bir yandan… Bu durumda ne yapilir? Elbette cikilip kosulur
Bahane yok, kosmaya devam.
Tabii @Orkun uçan inek görmedikçe koşanların diyarından . Spor salonu, koşu bandı olmuyor?Tebrikler koşmaya yürümeye devam edenlere .
Hedefe adım adım devam. Gelişimimi sizinlede paylaşmak istedim 6.30 pace ile açtığım sezonun 18. Haftasındayım şuanda 4.50-4.40 civarındayım hedefim ocak ayına kadar 4 net civarı kıştan sonrada yaza doğru 3.30 paceden uzun gitmeyi planlıyorum sağlıcakla kalın.