Herkese iyi günler dilerim. Forumda yeniyim. Üye olmadan önce forumu inceledim bilgili ve yardımsever hocalarım olduğunu gördükten sonra konu açmak istedim. Yaşım 31 Boyum 1.80 kilom 90. Futbol oynuyorum ve bireysel olarak şu şekilde kendimi hazırlıyorum;
1 gün antrenman 1 gün dinlenme şeklinde ilerliyorum. Haftaya başlarken 1. gün 30/45 dakika düşük ve sonrasında çoğalan tempoda düz koşu yapıyorum. En son 3 set halinde 200 metreyi %100 koşuyorum. Ardından şınav,mekik vs açma germe yapıp bitiriyorum.2. Anrenman günü geldiğinde ise 15 dakika hafif tempo ışınma koşusu ardından şapka gibi spor malzemeleri ile slalom, git gel , ani dönüşler içerikli istasyon çalışmaları gerçekleştiriyorum. Sizce ekstra eklemem gereken bir durum var mı veya çıkarmam gereken ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?
merhaba ,
hoca,antrenör vs değilim bireysel olarak sağlık hedefli spor yapıyorum
tavsiyelerim ;
haftada bir imkan varsa en az 1 saat süresince 6,30-5,30 pace hızı düz koşu
barfiks,dips üst vucut kondisyonu ve core egzersizleri ,özellikle high plank çeşitleri
bir de benim sürekli ihmal ettiğim gündesadece 5 dakida bokör eskiv egzersizleri - beli ve dengeyi kuvvetlendiren zahmetsiz ve eğlenceli hareketler
Çok teşekkür ederim. Planlarıma dahil edeceğim.
1 Beğeni
rica ederim iki konuya göz atın