Aynen, bizi Sirkeci’ye götürecekler illaki..
Kit Dağıtım Tarihi ve Saati
19-20 Haziran Cuma / Cumartesi / 10.00 – 20.00
21 Haziran Pazar / 10.00 – 17.00
Yer: Yeşilay Sepetçiler Kasrı Sirkeci
Aynen, bizi Sirkeci’ye götürecekler illaki..
Kit Dağıtım Tarihi ve Saati
19-20 Haziran Cuma / Cumartesi / 10.00 – 20.00
21 Haziran Pazar / 10.00 – 17.00
Yer: Yeşilay Sepetçiler Kasrı Sirkeci
Tabanvay sonrası Marmaray Sirkeci istastayonunda anadolu yakasına geçiş olabilir. İki gün reklam yaptılar ama ödül töreni aynı günde gerçekleşiyor olmamış.
Merhabalar, bu yarışla ilgili ertelenecek/iptal olacak diye bazı katılımcılara mail gitmiş. Bana gelmedi. Böyle bir mail alan var mı?
E-posta henüz gelmedi ama bu konuyu bir arkadaşımdan duydum. Kendisi bu bilgiyi bir organizatörden duyduğunu söyledi.
Organizasyon geri dönüşleri değerlendirme yolunda bazı değişiklikler yaptı. Bu noktadan sonra yarışın iptal edilmesi anlamsız olur nasıl bir gerekçe gösterecekler.

Az önce önüme Milli Maç izleme + Tarihi Yarımada’da bisiklet etkinliği reklamı düştü? Acaba buna mı evrildi? ![]()
İptal maili gelen arkadaşlara mail info@pacecoevent.com den gelmiş sanırım, kayıt yaptığımız yerdeki iletişim maili bu.Buna mail attım buradan da dönüş olmadı. Instagramdan da mesaj atıp sordum ama cevap gelmedi. Dolandırıldığımı hissediyorum. Hiçbir muhattap yok, hiçbirşeye cevap vermiyorlar. Gece karşıya geçip Muhsin Bey filmindeki ses yarışmasına gidenler gibi olmak istemiyorum.![]()
Toplantı gösteri yürüyüş şeyşine gece yarısı aykırı davranmaktan adli sonuçları olmasın da, tek kalmak iyidir.
Yarış düzenlenecek Yeşilay adını kullanıp son anda vazgeçtik demezler umarım.
Başlıkta son yazılanları okuyunca çiftlik bank iştirakcileri neden aklıma geliyor ![]()
![]()
“Üye sayısına baktım. Tatmin edici miktardaydı. Bu kadar insanın aptal olamayacağını düşündüm” ![]()
![]()
hangi taraf için tatmin edici
Paralar yandı mı acep bir açıklama gerek.
Mesafeli satış sözleşmesi ilginç
“Mücbir sebepler:
Deprem, sel, yangın gibi doğal afetler, savaş, salgın hastalıklar, devlet tarafından alınan ani yasak
veya kararlar, grev veya genel seferberlik VB gibi durumlarda geri ödeme yapılmaz tüm haklar bir
sonraki seneye aktarılır.”
Neler oluyor? İptal mi oldu, yok mu oldular? Gerçekten bir fantazi oldu olay, anlamadım.
E posta bilgilendirmesi bana da gelmedi.
İnanın en başında kayıt olurken bile kendimi iyi hissetmiyordum demek ki boşuna değilmiş.
Yani hiçbir şey mantık dahilinde değil bunu beceremezler gibisinden düşünüp yinede kayıt oldum.
Ne edeceğuz?
Durup durup buna gülüyorum ya ![]()
![]()
![]()
Gelen iptal yada erteleme e-postasıni biri paylaşsa inandırıcı olacak.
Ülkemde hırsızlık ve dolandırıcılık sinerjik bir ticari faaliyet gibi görüldüğü için canım iki defa sıkılıyor.
İlk duyuru yesilaysk instagram hesabından olmuştu hatta bizim konu başlığının en tepesinde var, orayla iletişim kurmayı denediniz mi?
https://www.instagram.com/p/DVdS_xhjZpF/?igsh=MWE5Y21zNnZjZW9keA%3D%3D
SMS geldi
Yeşilay Avrasya Gece Yarı Maratonu 2026 yaz döneminde ileri bir tarihe ertelendi. İade süreçleri ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdaki linkte yer almakta olup, mail yoluyla yapılan iade talepleri değerlendirmeye alınamayacaktır.
B021
Bana da geldi. Kayıt olmanın pişmanlığını yaşıyordum, çok sevindim.
Instagram hesabından da ileri bir tarihe ertelendigine dair açıklama yapılmış.