Yarışın 15 Temmuz gecesinde düzenleneceği şeklinde gayriresmi söylentiler var. Kesin bilgi değil tabi ki, ama organizasyonun açıklamasındaki “yaz dönemi içinde ileri bir tarih” vurgusu buna yönelik bir ipucu gibi.
‘‘Konuşmayı seven’’ Apphurra açıklarsa gerçeği öğreniriz ancak katılımın beklentinin altında kaldığını düşünüyorum.
Bir koşu düşünün kayıt olanların bile içinde bir huzursuzluk. Koşuya başladığımdan beri ilk kez bu kadar acabalar ile dolu bir etkinlik gördüm.
Valilik tarihi uygun görmemiş. Net olmamakla birlikte yeni tarihin 30 Ağustos’a denk getirilme ihitmali varmış.
Yarış organizasyoncusunun el kitabında ilk ve son madde yer değiştirmeli .
İlk madde mülki amirden izin al
son madde reklam yap bilet sat
olmalı.
Önden para toplamak daha güzel.![]()
![]()
Bence gerekli yerlerden önceden izinler alınmıştır. Yoksa köprünün trafiğe kapatılacağı bir yarış için tarih belirleyemezlerdi. Sonradan valilik fikir değiştirmiş olabilir.
Ben iade sectim ama su ana kadar donus de iade de olmadi. Bilgisi olan var mi?
e-posta ile sormuştum. 21 Haziran itibariyle iade işlemleri başlayacak diye cevap geldi.
21 Haziran en uzun gece de iadeler yatacak biraz da komedi ![]()
En geç 16 hazirana kadar yeni tarih açıklanacak demişlerdi 21 Haziran oldu hala bir haber yok. Şehrin göbeğini işletmelerin en yoğun olduğu saatlerde kapatmak duruma uyanan işletmeler yüzünden kolay olmaz sanırım. Bana unutturmaya çalışacaklar gibi geliyor.
Yeni tarih açıklanmadı. 2 gün önce mail ile sordum bir cevap alamadım. Bugün iade istedim. Saat 22’de köprüyü kapatmaları zor. İlk açıkladıkları saat 23:59 iyiydi.
Gece yarış düzenleme fikri hala varsa belgrad neşet suyu olabilir.
iade alan var mı
18 Mart’ta 1765 TL ödedim
bugün iade karta yansımadı
gelen e-posta şöyle
Yeşilay Avrasya Gece Maratonu için 22.6.2026 15:00 ve öncesinde iade talebinde bulunanların iade işlemleri yapıldı. Ödeme iadenizin ödemeyi yaptığınız kredi kartına veya banka kartına iade süreci kendi bankanız tarafından 30 gün içinde tamamlanmaktadır. 22 Temmuz’a kadar iadenizin kartınıza yansıtılmaması durumunda, destek@apphurra.coom adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ödeme iadeleri havale / EFT şeklinde yapılmamaktadır.
Onu Uzunetap düzenliyordu zaten senelerdir. Bu yıl itibariyle artık yapılmayacak sanırım.
Bana da gelmedi henüz. Karta iadelerin gelmesi 1 hafta sürebiliyor.
Yeşilay , Belgrad Neşet suyunda iptal yada ertelenen yarışını hayata geçirebilir anlamında fikir belirttim.
Tabii olabilirdi aslında fakat asfaltta koşup köprüyü geçmek isteyenler Neşet Suyu’nu tercih etmezler pek. Aslında patika olarak da İstanbul’da gece koşusu kalmadı. Taşdelen’deki Longest Night Run Or Ride ta yaklaşık 3 yıldır yapılmıyor. Ondan öncesi Bakiye abla’nın Taşdelen gece koşuları vardı o da yok. Ayrıca Geyik Koşuları bazen gece koşusu şeklinde düzenlenirdi o da artık sadece gündüz düzenleniyor.
Organizasyon tarafını bilemem lakin katılımcı olarak " B planı yada B mekanı yok mu " diye aklımdan geçirmedim değil.