Yarış Takvimi 2026

Merhabalar,

2026 yılı başladı. Takvim zaten hazırdı, artık eksiklikleri daha az.

Bir süredir takvimde filtrelerimiz var. Bu filtreleri kullanarak, kolayca dilediğiniz kategorileri alt alta listeleyebilirsiniz.

Bize gelen en sık soru bu olduğu için bir örnekle de açıklamak isterim:

Diyelim sadece Türkiye’deki yarışları görmek istiyorsunuz. “Bul” alanına Türk bayrağını yapıştırın. Sadece Türkiye’deki yarışlar alt alta listelenecektir. Diyelim bir de sadece yol koşu yarışlarını göstersin derseniz de, “yarış tipi” alanında yol yarışı emojisini seçiyorsunuz. Bu kadar.

Takvim linki: Yarış Takvimi
Koşu, bisiklet, triatlon, yüzme ve oryantiring yarışlarını içermektedir.

Herkese keyifli antrenmanlar, şahane bir yarış yılı dilerim.

41 Beğeni

Bu takvimi hep sevmişimdir. Emek verildiği çok belli. Hatta bazı koşu bilgilerine nereden ulaştıklarını da merak ediyorum. Örn. bir Ataşehir’li olarak Ata koşusundan az önce takvim sayesinde haberdar olup belediyenin sitesine girdim hemen ve koşuya ait bir şey göremedim.

4 Beğeni

kayıt linki yok değil mi ?

1 Beğeni

Ne kayıt linki, koşunun varlığına dair hiçbir iz yok :slightly_smiling_face: Instagramda falan söylenirdim her fırsatta Ataşehir’de neden koşu düzenlemiyorsunuz diye. İşe yaramıştır inşallah.

2 Beğeni

Hemen açıklayayım. Federasyon takviminde listeli bu yeni yarış. :slight_smile: Ama ben de henüz bir iz bulamadığım için tam da ilgili linki ekleyemedim. Ama yarışın sahibi Ataşehir Belediyesi. Ben de takipteyim.

6 Beğeni

Gerçekten çok teşekkürler. Erkenden haberim oldu sayenizde. Buna kayıt olamazsam koşuya küserim :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Koşuya ilk başladığımda Alper Dalkılıç’ın bak bu bizim kutsal yarış sayfamız demesiyle tanışmıştım sayfanızla, sanırım pandeminin hemen ertesiydi, o zamandan beri en çok ziyaret ettiklerimden, emeğinize sağlık. Yandaki yarış raporları kısmını çok sevdiğimi ayrıca belirtmeliyim, benzeri yok.

5 Beğeni

Çok teşekkürler. :blush: O halde hızlı bir soru: Rapor tarafını güncel tutabilmek için, (artık çok yarış var hepsine bizzat gidip kaleme dökmek mümkün değil), en sevdiğimiz yayınlanan raporları da o kişinin izni ile sayfaya eklesek mi? Kimseyi kırmadan gücendirmeden üzmeden nasıl yaparız bilmiyorum..

8 Beğeni

@bikeg …özelden ”selam falanca, şu yarış raporunuz hoşumuza gitti ve şu sayfada izninle yayınlamak istiyoruz,dilersen öncesinden editleyip son halini de yazabilirsin”… benzeri bir talepte bulunulur, sayfada bence kosuforuma bağlantı konulur kaynakçada, güzel olur.

Kim benim yarış da yayınlanmalıydı diye sitem etsin ki, zaten koşuforumda mevcut; teamrunboda yayınlanmadı diye gücenecek değiliz .

@spinodal ve diğer forumdaşların görüşü nedir?

7 Beğeni