5 Eylül Merrell ultra yarışını sitenizde göremedim.
Elinize sağlık… Şayet herkese açık bir şablon oluşturabilirseniz, burada olmayan yarışları herhangi biri giriş yapabilir. Siz sadece bilgilerin doğruluğunu kontrol edip ya da düzenleyip yayınlarsınız. Yarışların tamamına bu şekilde ulaşabilmek önemli bir farklılık yaratır.
Elinize sağlık! Kullanımı çok kolay görünüyor.
Mesafe ve ay gibi başlıklarda çoklu seçim yapılabilirse şahane olur bence de.
Tarayıcıma ekledim ![]()
e-posta aboneliği olacak mı ?
Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimler için çok teşekkürler. Kısaca geri bildirimlerinize cevap vermek isteriz;
- Merrel İstanbul Ultra, takvimimizde Merrel Belgrad Ultra olarak Ağustos ayında gösterimi vardı. Organizasyonun yakın zamandaki tarih ve isim değişikliğini düzenledik.
- Ülke/Şehir/Mesafe seçimlerinde çoklu seçimlerin yapılarak filtrelemeyi yakın zamanda web sayfasına ekleyeceğiz.
- Mesafe aralığı seçimi konusunda geliştirmeleri planlamaya aldık, ancak burada mesafe koşu / yüzme / bisiklet gibi farklı kategorileri içerdiğinden kullanım kolaylığı sağladığından emin olmak istiyoruz.
- Şablon oluşturarak kullanıcıların yeni etkinlik geri bildirimi sağlayabilmesini de yapılacaklar listesine ekledik.
- E-posta aboneliği konusunda henüz yakın zamanda planımız bulunmamakta. Yapılacaklar listesine ekledik. Bu ve benzeri diğer geliştirmeler için öncesinde KVKK, e-posta güvenliği vb. süreçlerden emin olmak istiyoruz.
Sağlıklı ve eğlenceli koşular dileğiyle.
Az önce mesaj geldi yoğun talepler ve katılımcı konforunu gözönünde bulundurarak parkuru 5,5k başlangıç saatini işe 19:30 olarak değiştirmişler. Bir değişik daha bekliyorum Beykoz belediyesine yakışır.
Mor koşu 9 km mesafe olması iyiydi.
5.5 km çok kısa olmuş.
Maltepe’ye de 29 Mart’ta bir Mor Koşu gelmiş. 7K. Kayıt linki ile ekledim takvime. Bilginize.
https://www.instagram.com/p/DV0UsUwjZS_/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
800 civarı koşucu katıldı.Göğüs numaraları verildi fakat chip verilmedi.İkramlar ve içecekler yeterliydi.
Koşu epey eğlenceli ve fantastik geçti.Fantastik olmasının nedeni ise ilk kilometreler roller coaster trenine binmiş gibi inişli çıkışlı geçti. Kondisyonu yetersiz olanların daha ilk kilometreler de patlayacağı bir pistte koşuldu ![]()
Start tan sonraki ilk inişte koşucular çok yakın ve hızlı şekilde koştular epey dikkatsiz olanlar vardı bu yüzden arkama bakıp hızımı keserek fren yapa yapa koştum ![]()
Finisher madalyası verildi , hediye çekilişi yapıldı ( bisiklet,ayakkabı eşofman ) Eğlencesine gittik ve gittiğimize değdi. ![]()
Sizde mi katılmıştınız parkuru değiştirdiler 5.5k rotasını bulamadığımdan hazırlık havada kaldı. 9k’yı 5.5k olarak değiştirdiler diye hayıflanırken gördük ki rota cidden zormuş saati keşke değiştirmeselerdi yarış ilk dakikalarında duyulan kuş sesleri tüm yarış boyunca koşuculara eşlik edecek efsane bir deneyim sunacaktı evet bütün bunlar büyük resmi görememek swhswh. Aydınlatması gayet yeterli personel best diye gelenler biter ya diye gelenler varsa ilk tırmanışta nasıl bir hataya düştükleri fark etmişlerdir bunlar yüz ifadesini görememek büyük bir kayıp. Chip yok kağıt kalem var onda da gelenlerin sıralaması sıralama listesi nerede kim bilir nerede. Nasıl bir roalcoaster koşusuna geldik anlaşılması için bakınız resimler.
Parkuru ve zorluk seviyesini sevdim
28 : 11 sürede bitirdim .
Saat yönününde yani koşulan yönün tersine koşulsaydı biraz daha kolay olurdu.
Aynı parkurda koşu olursa tekrar koşmak isterim.
bosphorun 2026 Caddebostan
2 Nisan Perşembe İstinye Park /Nike
3 Nisan Cuma Zorlu Center / Nike
4 Nisan Cumartesi Akasya / Nike
Mağazalarında kit dağıtımı yapılacaktır.