Mehmet Evrim Olgun’un Troya Yarı Maratonu Çekimleri
Favorim 3894 numaralı foto. Bu koşuda da gene harika bir performans sergilenmişiniz tebrikler.
10K’ daki son fotoğraftaki kişiden sonra ben geliyordum Tüh be. Yine kadrajına giremedim.
Eline sağlık çekimler çok güzel.
15 bin kisiden fazla bir kitle olunca ister istemez bir plan ile cekim yapmak durumunda kaldim. Once 10k start, sonra donuste karsilama, sonra 21k start ve son olarak 21k son duzluk diye kurguladim plani… 10k cok kalabalik ve cekim yapmak nerdeyse imkansiz, kalabaliga rastgele basmak veya kalabalik icinden rastgele secmek gibi bir secim yapmak yerine 21k’ya odaklandim. Umarim sonraki yarislarda cekmek nasip olur. Bu arada bir hafta onceki THK kosusunda nerdeyse herkesi tek tek cektim. Fotograf isleri icin en guzel tenha kosular veya Aydos gibi yarislar
Arkadaş binlerce fotoğraf baktım hiçbirinde yokum. En azından 2 tane fotoğrafçıya poz vermiştim tabii onlar kim bilmiyorum
İsa İsbir’in ve Arif Toprak’ın paylaştığı fotoğraflara facebook profillerinden ulaşabilirsiniz. Belki de gördüğün fotoğrafçılar onlar idi.
50 60 cm soldayken kadraja girememişim bu ekiple anlamlı bir koşuda olmak iyi hissettirdi.
Ozcan Alkan’ın Istanbul Yarı Maratonu Fotoğrafları
Emirhan Temel’in Istanbul Yarı Maratonu Fotoğrafları
Mehmet Olgun Evrim’in Wings For Life Fotoğrafları
Marmarun 2025
Redirecting... (İsa İsbir)
(İbrahim Aktugan)
Körfez Kiraz Koşusu 2025 10K
: Fahri Özçelik
https://drive.google.com/drive/folders/1EMSNHuQ4OjcenuItsyD2Y89Xxf9ux1V4?usp=drive_link
Gökçeada Ultra 2025 fotoğraflarını aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
Sapanca Ultra Maraton Fotoğrafları
EMRE
SİTE