Yarış Fotoğrafları Havuzu

Yol ve arazi yarislarinda ben dahil bir cok fofografci cekim yapip paylasimlarda bulunuyor. Bazilari yaris organizatorleri araciligi ile paylasirken, bazilari kendi kanallari ile paylasim yapiyor. Bunlarin daha ulasilir olmasi icin boyle bir basligin is gorebilecegini dusunuyorum. Benim takip ettigim ve zaman zaman fotograflarina ulastigim fotografcilar ve instagram sayfalarini ve paylasim kanallarini asagiya listeliyorum.

:camera_flash: Bora Yenilmez: Genelde Instagram uzerinden paylasim yapiyor. Son yarista Bro event uzerindem yuklu paylasimlari oldu.

:camera_flash: Cenk Ordu: Instagram uzerinden paylasimlarini yapiyor. Etkinlik organizasyonlari uzerinden fotograflari genellikle yayinlaniyor ama nadiren de olsa kendi yayinladigi oluyor

:camera_flash: Yagiz Gurtug: Instagram uzerinden paylasim yapar. Bir iki yarisi paylastigini gordum ama aslen gazeteci oldugu icin paylasimi kisitli

:camera_flash: Baris Gider: Genelde Istanbul yarislarini duzenli olarak facebook sayfasindan paylasiyor.

:camera_flash: Arif Toprak: Paylasimlarini agirlikli olarak facebook uzerinden yapsa da son donemde Inatagram da kullaniyor.

:camera_flash: Isa Isbir: Hem facebook hem de Instagram uzerinden paylasim yapiyor. Cogu etkinlige sayfalarindan ulasilabilir.

:camera_flash: Mehmet Vanlı: Facebook sayfasi uzerinden paylasimlarini yapiyor ama duyurularina Instagram uzerinden ulasilabilir.

:camera_flash: Emirhan Temel: Instagram uzerinden paylasimlarini yapiyor ve Google Drive uzerinde genis bir arsiv yayınlıyor.

:camera_flash: Tugce K: Instagram ve google drive uzerinden paylasim yapiyor. Tam adini ne yazik ki bilmiyorum.

:camera_flash: Kendi Sayfam: Nadiren de olsa kosmadigim istanbul yarislarini cekip Instagram ve Google Fotograflar uzerinden paylastigim hesabim

Sizin de bildiginiz fotografci ve hesaplari var ise bana iletirseniz listeyi guncellerim. Yaris albumleri geldikce burada da paylasabiliriz diye dusunuyorum.

:rotating_light: Bu arada bir hatirlatma… Genel olarak paylasim yapanlarin ticari beklentisi olmasa da fotogracilari desteklemek adina sosyal medyada yapacaginiz paylasimlarda fotografciyi etikeklemenin yerinde olacagini dusunuyorum.

26 Beğeni

Istanbul Yarı Maratonu 2024 Albumleri

Bora Yenilmez: MG | bro'event - 19. İstanbul Yarı Maratonu Fotoğraflar - Google Drive

Emirhan Temel: Google Drive Link

Isa Isbir: https://www.facebook.com/fotojenikisbir/photos_albums

Mehmet Vanli: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=mehmet.vanli&set=a.10161256367624866

Murat Yuce: Google Fotoğraflar Link

9 Beğeni

Wings For Life 2024 Albumleri

Emirhan Temel: 5.5.2024 Wings for Life - Google Drive

Isa Isbir: https://www.instagram.com/fotojenikisbir/

10 Beğeni

Emeğine sağlık hocam

3 Beğeni

güzel bir mini site fikri :smiling_face_with_three_hearts: fikrinize sağlık.

9 Beğeni

Merhaba bahsetme için teşekkür ederim profesyonel spor organizasyonlarında (futbol basketbol voleybol gibi) foto muhabirliğimi icra etsem de kendim eski bir triatlet olarak amatör organizasyonların da içerisindeyim güzel geçen yarışlarınızdaki anlarınızı ölümsüzleştirirken çorbada tuzum oluyorsa ne mutlu bana :slight_smile: güzel bir başlık olmuş :slight_smile:

17 Beğeni

İstanbul’ u Koşuyorum Asya Etabının fotoğraflarının nerede paylaşılacağını bilen var mı ?

1 Beğeni

Arif Toprak strart videolarini instagram uzerinden yayinlamaya basladi. Muhtemelen yaris fotograflari da facebook uzerinden gelir.

2 Beğeni

Spor Istanbul bu yarista fotograf cekim hizmeti vermemis. Sadece kendi icin cekim yapmis, Photier uzerinden yayinlanmayacakmis. Arif Toprak 10000 civari cekim yapmis ama cekimler video formatinda yayinlanacakmis. Muhtmelen Isa Isbir hocamiz cekimlerini 1 2 gune yayinlar.

3 Beğeni

İsa İsbir Bey yayınlamış Facebook üzerinden.

2 Beğeni

:camera_flash: Yarış fotoğrafçilari

Açıkçası ben bu spor fotoğrafçılarının emeğine ayri bir saygı duyuyorum ve organizasyonların bu hizmeti ayri bir ücret karşılığında mesela yarışa kayıt olurken ekstra ücretle bu hizmetten yararlanıp yararlanmama seçeneğini mantikli buluyorum tipki Runtalya Maratonunda olduğu.

En son yurtdisi maratonunda katıldığım yarışa 13 tane fotoğrafa 15 euro verince Türkiye’de bu işi ücretsiz yapanlara saygi duyuyorsunuz.

:heavy_check_mark: Barış Gider: Kendisi süper bir kişiliktir. Onun fotocu olduğu yarışlar daha zevkli geçiyor.

:heavy_check_mark:Mehmet Işsever: Kendisiyle 2019 Çanakkale yarışından beri tanişıyoruz. Elinden geldiğince mümkün olan her yarışa özenle katlıyor. Hatta kendisi de Loverun adlı Bursa yarışları organize etmeye başladı.

Paylaşımlarını instagram da loverun adinda yapıyor.

:heavy_check_mark:Sevda Kündü: Kendisini genelde Izmir yarışlarında görüyorum. Ama sanırım evlenip baska şehire taşındığı için bayadır yok gibi.

:heavy_check_mark: Vecihi Fatih Özdemir: Kendisinin koşmadığı yarışlarda fotoğraf çekiyor ve full albümü paylaşıyor.

:heavy_check_mark:Egemen Dağıstanli: Limitsensin fotocusu. %99 Trail yarışlarında fotocu oluyor. Full albümü Limitsensin organizasyon kendi google drive sayfasinda paylaşıyor.

:heavy_check_mark: Yücel Çakıroğlu

:heavy_check_mark: Çağrı Selek: Tıpkı Egemen gibi neredeyss Limitsensin’in resmi fotocusu. Albümleri Limitsensin google drive’da paylaşıyorlar.

:heavy_check_mark: Mahmut Cinci: Kendisi Redbull’in resmi fotoğrafcisidir. Runtalya, İstanbul gibi büyük yarışlarda kendisinin objektifine yakalanabilirsiniz.

Bazen kendi çektiği özel resimleri instagramda paylaşıyor.

:heavy_check_mark:Ahmet Hoşafçi: Kendisi süper bir abimizdir. Izmir’de neredeyse her organizasyona gönüllü olarak gelir ve full albümü Facebook sayfasından paylaşır instagram kullanmaz.

:heavy_check_mark:Tunay Ayberkin: Kendisinin Izmir’deki her yarışta görüyorum.

:heavy_check_mark: Berkcan Zengin: İzmir yarışlarinda kendisini görüyorum.

:heavy_check_mark: İsa İşbir,

:heavy_check_mark: Bora Yenilmez

:heavy_check_mark: Burak Baştürk

:heavy_check_mark: Alkım Saraç

gibi isimleri arkadaşlar zaten belirtmiş.

5 Beğeni

Bugün koşulan Cadde 10k-21k yarışlarında yaptığım çekimlerin albümü

Albüm

9 Beğeni

Dun kosulan marmarun yarisinin Tugce Kara tarafindan cekilen fotograflari

Albüm linki

10K Fotoğrafları Albümü

3 Beğeni

Cadde 10K-21K Resmi Etkinlik Fotoğrafları da yayında

https://cadde10k-21k.aksiyonfotograflari.com/AlbumFotograflari.aspx

3 Beğeni

Bora Yenilmez ve Mehmet Olgun tarafindan cekilen Avsa Yari Maratonu Fotograflari

Google Drive Link

3 Beğeni

Dağ Yenice Ultra Fotoğrafları 2024

1 Beğeni

Ultimate Cunda 2024 Fotografları

Google Drive Link

2 Beğeni

Summer Run 2024 Fotoğraflarım

8 Beğeni

çok teşekkürler. koşu etkinliklerine yeni yeni katılıyorum, ilk fotoğrafımı buldum ve süper çıkmış. :slight_smile:

2 Beğeni
  1. Edirne Yarı Maratonu
2 Beğeni