- İstanbul Maratonu
Edit: @muyu ellerine sağlık dostum.
Edit: @muyu ellerine sağlık dostum.
Üstteki @muyu çekimlerinde Gülhane Parkı çekimlerinde 4:09 dan daha kötü derecesi olanların fotoğrafı yok. @muyu elinize sağlık güzel çekimler.
once pil bitti, yedegi vardi ama beklenmedik sekilde 1400 fotograf olunca kart yetmedi fazlasina
Eleştiri olarak değil kendi resimlerini araştıracak olanlar bu dereceden kötüyse dereceleri boşuna aramasın diye yazmıştım.
https://drive.google.com/drive/folders/10nPxf53-EJ56arJ2l7SZrUwKBmzXOOrI?usp=sharing
Emirhan Temel’in Fotoğrafları
Mehmet Vanlı’nın Fotoğrafları
Bora Yenilmez’in fotoğrafları
Fotoğrafları çeken arkadaşlara çok teşekkürler. İlk yarışım ilk yarı maratonumdu, çok güzel fotoğraflarımı buldum
Öğretmenler Günü Koşusu Fotoğrafları
Murat bey merhabalar, geçmişte etkinlik fotoğrafçılığı yapmış biri olarak söylüyorum yaptığınız çok sabır gerektiren bir iş. Özellikle Ankara soğuğunda hareketsiz durarak 90 dakika boyunca neredeyse herkesi fotoğraflamışsınız. Geçen insanların selam verip gülümsemesi ya da poz vermesi insanı motive etse de yine de orada bekleyip bu kadar fotoğrafı tasnif edip, editleyip, yüklemek vs. çok büyük özveri gerektiren bir iş. Size teşekkür ediyorum, eğer varsa sosyal medya hesaplarınızdan sizi takip etmek isterim, saygılar. @muyu
Cok tesekkurler. Bu yaris baya usudugum bi gercek. Hatta ellerim kaskati oldu, zoom yapmak bi ara eziyetti adeta ama bi sekilde yaris ortami motive ediyor beni. Sene icinde cok fazla yaris kosan biri degilim, daha kisitli yaris kosup yaris ortamlarinda bu sekilde olmayi tercih edecegim gibi duruyor.
@kosturmaca instagram hesabimi takip edebilirsiniz https://www.instagram.com/kosanvizor paylasimlari o kanaldan yapiyorum.
Bugün yapılan Uğur Mumcu Koşusu çekimlerimi içeren albüm
Emre Arslan’in Ugur Mumcu Kosusu Cekimleri
Bu arada Isa Isbir ve Arif Toprak facebook uzerinden paylasim yapiyor… Kullanmadigim icin link veremiyorum.
Dün Can Ayaz’ın Instagram storysinde yarış fotoğrafıyla beraber paylaştığı bir mesaj vardı, izninizle buraya olduğu gibi iletmek isterim.
“O kadar major maraton, yurtdışı yarışı koştuk en güzel fotoğrafları ücretsiz yarışta; bu işe “gönül veren” fotoğrafçılarımız çekiyor, umarım emeklerinin karşılıklarını yarınlardan alırlar.”
Elinize emeğinize sağlık.
Bora Yenilmez’in cekimleri