Varda Ultra Trail

Gönüllülerinin, emekçilerinin, sponsor/destekçilerinin ellerine sağlık. Polat Dede güzel bir işe imza atmış gibi görünüyor. Yapılan yorumlar oldukça iç açıcı. Gelecek senelerde gidip bi koşmak lazım :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Asla Durma

7 Beğeni

Haldun Aydıngün

9 Beğeni

Katılan, yorumlarını ileten herkese Adana Running Club adına teşekkür ederim. Sağolun varolun.

12 Beğeni

Bu yılda sakatlık nedeniyle katılamadım. Seneye ne olacak bakalım…

4 Beğeni

17.40 da yayına girmişim ve kaybolmuşum​:sweat_smile::rocket:

2 Beğeni

Seneye kim varsa burada olacak gibi görünüyor. :joy: cümbür cemaat
Hak ediyorlar da, geçen sene kötü yorum duymadık.
Bu sene de hakeza hatta mükemmel geçti diyende var.
Tebrikler. :clap:

9 Beğeni

Adana’nın Torosların kapısı olduğunu, kanyonlarıyla çok güzel bir doğası olduğunu hatırladık. Toroslar her şeyiyle gerçekten muazzam. 2. kez katıldım, 27’de geçen sene Gavur Deresi inişini tehlikeli bulduğum için ve azcık tatlısu koşucusu olduğum için tekrar 27’de koşmak istemedim, 14’te tatlı tatlı koştum, çok zevk aldım. Asma köprüden aşağı bakmadığıma çok pişmanım, etrafı izleyerek gitmek gerekiyor bu parkurda. Bahar aylarında suların yükselmesiyle bu parkur muhtemelen çok daha güzel oluyordur ama Kasım ayı Adana için gerçekten mükemmel seçim. Belemedik ve Kapıkaya kanyonunda çok güzel rotalar var ama bu yarış daha yeni, ben farklı parkurların da oluşturulacağını düşünüyorum. Bir de bu yarış bize büyükşehir belediyesinin katkısının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor sanırım, ulaşımdan kayıt ücretine kadar her şey çok tatmin ediciydi, Adana Running Club’daki arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederiz, onların neşesi bize de bulaştı, çok keyifliydi.

6 Beğeni

Çok keyifli bir parkurdu genel olarak çok sevdim. sadece son 2km gerçekten ölüm gibiydi. Finalde koşmakta gerçekten çok zorlandık ama muhtemelen kesinlikle her sene katılacağım bir koşu olacak

1 Beğeni

Muhteşem fotoğraflar. Ellerinize, ayaklarınıza sağlık.

2 Beğeni