Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu, 3 Kasım 2024 Pazar

Spor Istanbul’ un gonderdigi mesajla sakatligim nedeniyle maratona katilamayacak olmamin uzuntusu katlandi. Ayrıca en büyük maratonumuza katilacak kadin kosucu sayisinin bu kadar az olmasina inanamadim.

6 Beğeni

Geçen yıl Türkiyeden 1713 bitiren kişiden 188’i kadın.https://event.spor.istanbul/eventresults.aspx

(Ctrl find->>female f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 f8).
Kadın erkek diye ayrım yapmamışlar filtre kısmında)

3 Beğeni

Etkinlik, mesafe, cinsiyet ve yaş grupları, Uyruk filtreleri var. Ayrım yapılmış. Listede 188 satır var.

1 Beğeni

Kayıt ücretini ödeme karşılığıyla yurdışından gelecek bir arkadaşım için göğüs numarasını devredecek biri var mıdır?

arkadaşlar çip’i ayakkabıya bağlamak dışında başka alternatif var mı? şortun cebine falan koysak olur mu?

1 Beğeni

İyi günler dilerim.
Küçük plastik kelepçeler çıkıyor artık, pek kelepçe olunca sorun yaratmıyor. Finishte ellerinde küçük yan keskilerle hemen çipleri kesiyorlar.

2 Beğeni

Şort falan kesinlikle olmaz istanbulkart gibi düşünün zemine bastığınızda zeminden ayağınızdaki çip okunuyor plastik kelepçe olur. Zaten çipin üreticisi plastik kelepçe öneriyor ibb spor aş plastik kelepçe önermiyordu(işgüzarlık) finish teki elemanlar içinde kolaylık oluyor yankeskiyle pıt diye kesip çipi geri alıyorlar.

2 Beğeni

Bilmedigimden soruyorum, Istanbul Maratonunda gogus numarasina entegre cip olmuyor mu? Iki hafta once benimle beraber 30bin kisinin katildigi Moskova Maratonunda ve dun katildigim St.Petersburg Arena Maraton’da gogus numarasinin arkasindaydi cipler. Yari maratonda finish dahil 7 noktadan gecerken yerdeki pedlerin uzerinden gecerken surenizi okuyordu, goguste cip tasimak cok kolay benim icin. Bir kere Murmansk’ta OneRun etkinliginde ayak bilegimize cirt-cirtli cip baglamislardi, o da rahatsiz etmemisti.

1 Beğeni

İstanbul maratonunda ayağınıza bağlanan küçük bir kart oluyor kontrol noktalarından geçerken çip okunuyor, koşu numarası üstünde çip olup bu çipin okunduğu yarışlarda ülkemizde var ama İstanbul maratonu ve ibb’nin organize koşularda yıllardır ülkemizde ayağa bağlanan çip okunduğu sistem kullanılıyor.

Yarıştan sonra çipler toplanıyor başka yarışlarda kullanılıyor.

3 Beğeni

Çip, şort cebinden okunmuyor. Bir arkadaşımın tecrübesidir

5 Beğeni

Merhabalar
Ben sirketimin ihmali nedeniyle basvuru yapamadim eger kosmamakta kararliysaniz sizin kosucu kitinizle kosmak isterim.

Hollanda’da da en ufak yarislarda bile gogus numarasinin arkasindaki ciplerle takip ediliyor…alternatif olarak ayak bilegine takilan ciplerin verildigi yarislar var, finish’te toplaniyor (sanirim resetlenip tekrar kullanilmak uzere)…bir diger secenek ise, yarisi duzenleyen organizatorlerden kalici sahsi cip almak, ve tum yarislarda onu kullanmak (sadece o organizatorun duzenledigi)

2 Beğeni

Arkadaşlar. Başlangıç ve bitiş noktaları farklı olduğu için nasıl bir yol izlemeliyiz. 42km den sonra, büyük ihtimalle aşırı yorgunken toplu taşıma ile mi kaldığımız yere döneceğiz. Dui alma gibi bir şansımız oluyor mu? Bir de İstanbul’un yabancısıyım arabayla mı gelmek daha mantıklı, yoksa toplu taşıma ile mi? Bilenler öneride bulunursa çok iyi olır.

2 Beğeni

Duş yok masaj var tabi o sırayı beklerseniz. Dizlerimizin biraz üstünde portatif bir havuz olsa sporcuların kasları için iyi olurdu valla. Şehirdışı derken nereden geliyorsunuz belirtseniz iyi olurdu avrupa tarafından gelen için öneri farklı asya tarafından gelen için öneri farklı olur.

1 Beğeni

Düzeltme: Rüzgar yönünü yanlış yazmışım.

Benim telefonumdaki hava durumu aplikasyonu yarış günü kuzey doğudan (poyraz) 35km süratle rüzgar veriyor. Bu da geri dönüşte direkt karşıdan esecek demek. Hesapları bayağı bozabilir.

5 Beğeni

Bahsettiğiniz sistem TR’deki bazı yarışlarda kullanılıyor. Zaman ölçüm işini yapan firma eski teknolojiye sahipse ayakkabıya bağlamalı, yeni teknolojiye sahipse numaraya entegre çip kullanılıyor.

2 Beğeni

Bu şiddetli rüzgar neredeyse bütün parkur üzerinde gözüküyor pazar günü. Daha önce koşmuş arkadaşlar yazarlarsa sevinirim, rüzgarın en çok etkileyeceği bölüm hangisi, Yenikapı’dan dönüş noktasına kadar olan 11 km’lik kısım mı?

1 Beğeni

Geçen sene güney batı yönünden esiyordu. Öğlene doğru etkisi azaldı. Bu sene farklı, kuzeyli rüzgarlar görünüyor. Haritadan benim anladığım 26k dönüş noktasından sonra kafadan esecek

2 Beğeni

Yukarıdaki postumu editleyip harita paylaştım. Orada fikir veriyor.

2 Beğeni

Geçen senenin sonuçlarının analizi…

5 Beğeni