The North Face® Kapadokya Ultra Trail 2015

Başa gelen çekilir yağmur soğuk kar kış neyse koşulacak.Yapacak birşey yok.Herkese başarılar.

Pek fazla yağmurda koşma deneyimim yok. Tshirtle hafif yağmur altında 6-7 km’lik koşularım olmuştu. Ne giymemi tavsiye edersiniz? 30k kategorisinde olduğum için Kayano 21’ lerimle koşacaktım eğer yağmur çok olursa trail ayakkabısı ile koşmam daha mı uygun olur ( mizuno mujin’lerim var )?

Bultenler geliyor teşekkürler.Ancak buradan da böyle doğrudan organizatore erisebilmek çok keyifli.Çok bunaltmadigimizi ümit ediyorum.

https://ritimblog.com/2015/06/29/mozart100-yaris-raporu/ öncelikli olarak yağmur altında 100 km koşan değerli yoneticimiz Mert in yazısına bi gozatmanizi tavsiye ederim.Diğer taraftan üst yorumlarda görebileceğiniz gibi kayanolarla yarışa katilama izin verilmeyeceği yazıldı .Konu yagmurdan bağımsız.Benim önerim ise pamuklu ve yünlü giysi giymeyin.İslandiklari zaman kurumuyorlar ve sürekli vücut ısısını emerek daha çok usuturler.Yagmurdan sıkı sıkıya korunmaya çalışmak yerine islandiginizda ruzgardan korunmaya odaklanmaniz ve yağmur kesilince hızlı kuruyan giysiler gitmenizi öneririm .Yagmur olursa her durumda islaniriz .

2 Beğeni

30k için serbest. Yazıyı okudum bayağı fikir verdi teşekkürler😊. Özellikle kayanolarla yağmurda 100km koştuğunu bilmek içimi rahatlattı😊

Evet şimdi revize etmişler. Hala yağmur var ama hava ısınmış. Çarşamba günü aşağıdaki linkdeki gibiydi.

Yağmura hazırlıklı olmak gerekecek ama

Evet, şu an için özellikle Cumartesi saat 10:00’dan sonra yağmur olasılığı bulunuyor. Hafta içerisinde düzenli olarak hava durumu tahminlerini paylaşacağız.

Yağmur altında 22 saat eşsiz bir deneyim olacak ve bize çok şey kazandıracak.

Yarış programında 30k katılımcıları için 7:30 9:45 arası bırakma çantası ve koşu paketlerinin teslimi diyor. Bunun anlamı nedir?

Koşu paketi denilen şey sizin organizasyondan aldığınız çantadır. İçinde göğüs numarası, tişört ve organizasyon tarafından verilen diğer eşyalar bulunur.

Bırakma çantası denilen şey yarış sonunda organizasyondan almak için içine temiz eşya, yiyecek veya herhangi birşey koyabileceğiniz ve finiş çizgisini geçince organizasyondan alacağınız çantadır. Bırakma çantası içerisine en azından bir rüzgarlık koymanızı tavsiye ederim. Böylelikle yarışı bitirince terinizle rüzgar yemekten kurtulmuş olursunuz

2 Beğeni

Arkadaşlar çadır kuracak olan var mı?

Varsa nereye kuracaksınız?Yarışının resmi sayfasındaki Hitit Otel kamp seçeneği olmadığını söyledi.

Kapadokya Kaya Camping öneriliyor.Var mı çadır tayfası ?

Arkadaşlar 30 K nın ne kadarı asfalt geçişi yada asfalt geçişi var mı?

Merhabalar! 30K parkurunda şehir giriş ve çıkışları dışında (Ürgüp, Ortahisar, İbrahimpaşa ve Göreme) ciddi bir asfalt kısım bulunmuyor. Rota Zemi vadisi ve Ürgüp girişlerinde D302 karayolunu kesiyor, burada görevliler trafiği durduruyor ve kontrol ediyor olacaklar.

Koşu öncesi enerji jeli alacağım bir yer var mıdır Ürgüp ya da koşu merkezinin olacağı yerde ?

Teşekkürler :grinning:

Raidlight standında Emre Tok Bey’de olacak diye biliyorum.

Yukarıda organizasyonun dinlenme çadırından faydalanılabileceği yazılmış. Sabah çadır toplamakla uğraşmamak için matımı ve tulumumu serip orada kalmayı düşünüyorum. Aksilik olursada bir köşeye kondururum çadırımı :smile: Ama yarış sonrası bir kampinge yada hostel tarzı ucuz biryere girerim diye düşünüyorum.

Oğuzhan merhabalar.Bende duruma göre rota çizeceğim.Arabayla geldiğim için her yer kamp alanı benim için.Ama İznik veya Aladağlar gibi hep beraber birarada olabilseydik güzel olurdu.

Merhaba,

60K’da veya 110k’da yarış esnasında bir istasyonda kendi giyeceğimizi, ayakkabımızı veya yiyeceğimizi vs. kullanma imkanı sağlayacak bir düzenleme var mı?

Teşekkürler

Koşu kurallarından belirtildiği üzere Ürgüp istasyonunda (60K için finish, 110K için ise 62. km istasyonu) teslim almak üzere kendi malzemelerinizi içeren çantaları koşu öncesinde bırakabilirsiniz. 110K için çantalar istasyon gidişinde teslim edilip, çıkışında geri alınacak ve finishte yeniden teslim edilecektir. 60K için ise finishten sonra teslim alabilirsiniz. Bunun dışında diğer istasyonlarda organizasyon tarafından taşınacak kişisel çanta imkanı bulunmuyor.