Merhaba genelikle antremanlarim interval yaptığım spordan dolayı haritalı koşu veya Uzun koşular oluyor tempo koşusu ve Recovery nedir?
Canım kardeşim benim,genç bir arkadaşımızsın, heyecanlısın.Çok güzel şeyler bunlar.
Yalnız benden sana bir tavsiye , bu sorduğun bütün soruların ve daha fazlasının cevapları forum sayfalarında var.Yine benden sana ve herkese bir tavsiye daha, forumdaki bütün konuları geçmişten geleceğe okumaya çalışın,o kadar değerli bilgiler var ki.
Hamza daha çok genç. Ama 14 yaşında 10km koşusunun süresinden bahsedebiliyor. İlk mesajında 162 boy 49 kilo olduğunu söylemişti. Kısa boyun kadansı destekleyeceğini söylemiştim. Yaşından hiç haberim yoktu. 18ine geldiğinde belki 180i geçecek. Verdiğim bilgi boşa çıktı önünde uzun bir yol var. Umarım bu heyecanını ve merakını hep devam ettirir.
Yanlız ben de çok karşılaşıyorum, sadece Hamza gibi bir gencimiz değil, çok arkadaşımız, var olan konularla ilgili yeni başlıklar açabiliyor.
Bu ifadeye ben de katılıyorum. Gerçekten çok değerli bilgiler var. Şu an olduğu gibi, önceden de çok değerli bilgiler aktarmış ama artık yazmayan kişiler de var. Sadece güncel konular okunursa, bu güzel bilgilerden faydalanma imkanını kaçıririz. Sadece lazım olan konularda arama yapmaktan öteye, hem bilgi edinmek, hem de vakit geçirmek için derinlere bakmak ta yarar var.
Ben bazen merak ediyorum, soru sorulan bir durumda, soru soran kişinin profiline girip görüntülediği konu ve okuduğu gönderi sayısına bakıyorum. Ozellike yeni üyelerde, konunun daha önce konuşulduğunun sorgulanmadigini, okunan gönderi sayısından anlayabiliyorum.