Tanışma etkinliği

Merhaba arkadaşlar .Ben bir forum üyesi olarak artık burda yazan ,çizen ,deneyimlerini paylaşan isteklerini dile getiren arkadaşlarla tanışmak istiyorum .Hani diyorumki bir etkinlik falan düzenlese koşu forum adminleri katılabilen ,müsait olan arkadaşlarımızla hep birlikte buluşsak orda tanışsak sohbet etsek ve hatta yarışsak olmazmı ,Fikir bu tabi uygulama zorluklarını bilemem ama bana düşen bişey olursa yaparım mesela seve seve .Tabi yöneticiler daha iyi bilir

4 Beğeni

Merhaba,
Bölgesel gruplar kurulabilir. Whatsapp vs uygulamalarla organize olup haftalık yafa aylık antrenman programları düzenlenebilir.

2 Beğeni

Bu daha mümkün gibi görünüyor

Bunun gibi mi :heavy_check_mark:

  1. Etkinliğin yapılacağı belli başlı kalabalık şehirler belirleniyor (İstanbul, Ankara).
  2. Antrenman günü, saati, yeri belirleniyor.
  3. Duyuru, organizasyon vs sorumlu bir iki gönüllü ve gerektiğinde whatsapp telegram grubu iletişim için.
  4. Amaç tanışma olduğundan tempo mesafe gibi konularda en az tercih edilebiliyor.

Anımsadıklarım bunlar.

3 Beğeni

Süper olur valla bence

1 Beğeni

Biz pandemi oncesi resmi bir seyler yapmaya calismis, biraz yol almistik. Ancak pandemi ile her sey alt ust oldu. Simdilik yeniden boyle bir seye forumun onderliginde girismeyi dusunmuyorum sahsen. Ama bu, forumun komunitesinin kendi icinde organize olmasina engel olmamali. Arac burada, her sey icin kullanilabilir. Hatta boyle seyler yapmak icin eksigi varsa gidermeye de calisirim elimden geldigince.

10 Beğeni

Örnek olması açısından @gencer51 bu konuya, yaşadığı il için " 1-2 ay içerisinde şöyle bir etkinlik şu ilde olacak,katılır mısınız" şeklinde anket açarsa o ilden kaç kişi istekli görülebilir.

Bunun dışında en yakın ultra tuz gölünde, ancak insanlar yarış öncesi konsantrasyon gibi nedenlerle tek kalmak yada yarışa çok yakın orada olmak isteyebilir.

Ek not:İzmir…İzmir’de 2020’de yapılmamıştı, kaç kişi İzmir bilmiyorum ama Terapi denilen dağlık ormanlık yer güzel.Strava takipte olduğum İzmirdeki 4 kişiden 2’si koşuforumda.

6 Beğeni

Güzel fikre benziyor, hatta bölgeselden ziyade daha kapsamlı bir iletişim kanalı oluşturulabilir. Böylece gidilen yarışlarda forum üyeleri olarak birbirimize destek oluruz. En azından benim gibi bu sporun yeni başlayan amatörü olanlar organizasyonlarda yalnızlık çekmezler :grin:

5 Beğeni

@spinodal ulasabilirmisin bana ozel mesaj ile lütfen

@Longbeachrun Siz bana dilediginizde ozel mesaj iletebilirsiniz forumda.

4 Beğeni

Merhaba, İzmir’de Adım Adım İzmir olarak her Çarşamba 20:00 de Kültürpark (26 Agu Kapısında) buluşup, koşuyoruz. 1800m civarında tartan bir loop pist. Koşu gruplarını 3-4e ayırıyoruz, yeni başlayanlara da yürü-koş yaptırıyoruz. Ayrı ayrı gruplar ile koşarken de koşu formu :smile: koşu ekonomisi, drillsler, nefes yöntemleri, kadans, ayağın yerde kalma süresi, bunu nasıl azaltırız, bouncy gibi efektif koşmak için bildiğim kadar aktarmaya çalışıyorum…Adım Cömert İzmir her çarşamba 20 00 de Fuar Kültürpark, bulun beni :slight_smile:

5 Beğeni

Ayrıca bahsettiğiniz gibi İzmir’ de bir çok terapi ormanları var, Balçova, Narlıdere, Buca Kaynaklar Nif vs kış döneminde de Pazarları sabah toplanıp koşuyoruz. Sonrası malum toplu kahvaltı :slight_smile:

2 Beğeni

Merhabalar. Yeni konu açmak istemedim. Balıkesir de yaşıyorum. Yazları altınoluk küçükkuyu gibi bölgelerde zaman geçiriyorum. Buraların yerlisi sayılırım. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde ida ultranın 36 k parkurunu antrenman amaçlı koşmak istiyorum. Eğer bu tarafa yolunuz düşerse butik bir etkinlik yapabiliriz. Benim için zaman esnek, tarih olarak aklımda bir gün yok, grup olabilirsek ona göre ayarlayabilirim. Katılabilecek arkadaşlarla tanışmış oluruz.

2 Beğeni

Merhabalar 76 doğumlu Giresunda yaşam sürdüren işçi sınıfıyım diyebilirim Daha önceleri koşu ve boksla oldukça yakındım Ufak bir kaza,sakatlık,evlilik derken bayağı bi ara vermiştim Şimdi tekrar 5 K ile yürüyüş,koşu karışık,zorlamadan ufak ufak ilerlemeye başladım Herkese güzeş koşular

7 Beğeni