Twitter 1, Strava 2. İllallah geldi vallahi bunlardan, rakip çıksın da göçelim artık topluca
Thanks for writing in.
Sorry about that. This issue is related to a bug we were previously experiencing and recently resolved.
Please update your Strava app to the current version on Android v317.10.
Google Play Store:
Strava: Track Running, Cycling & Swimming
How to update your apps on Android: Support - Google
Let me know if you have any other questions.
Best,
Geode
Strava Support Team
Bana gelen son mesaj
Güncel Son Durum :
@yekta2242 nın yorumu sonrası play storedan (318.7 versiyonu) stravayı yükledim, sorun çözülmüş.
Yine mi benzer bir durum oldu. Bazi antrenmanlarimin detaylarinin gorunmedigini soylediler.
Sorun bende yok.Daha önce sorunu yaşayan biri olarak ne sizde ne başkasında sorunlu ekran yok.
(Android telefon strava 326.7 versiyon)
Not:eski hata olsa burası yine alevlenirdi
Versiyon kontrolü yapabilirler.
Sadece 2 koşunuzda mesafe ve pace var.Zaman yok.O da sorun değil.
Çakmakla mazot kontrol edenler gibi, stravayı güncelledim. 327.6 versiyonuna çıktı.Henüz yeni koşucu aktivitesi yok ama eskilerin tümü sorunsuz
Şurada tatlı tatlı mesafeler duruyordu, 7 tane çubuk mu fazla geldi strava, ne oldu şimdi üye mi kazandırmış oldun kendine…
@tugrulpeker oldu olacak 1 aydan eski antrenmanları silmek, sadece 10kişiyi takip etmek, etkinliği stravaya yüklemek için 1 saat bekletmek, 3km’den fazla koşularda sadece 3km’lik alanı göstermek, telefon hafızasını ram’ini yüksek kullandırmak da sonraki adımları olacak
(Strava ceo’su duysa bunu beğenir miydi?)
Koşuya dair değerler zaten saatten, sosyal kısımla ilgili yenilik üyeliği etkiler. Kısıtlama sevimsiz, manasız
Strava direk mesaj gelmiş, @muyu antrenman başlığına bu özelliği yazınca merak ettim. Şurada biri açıklıyor, bende mesaj şeysi çıkmıyor.
Sanki hiç gerek yoktu. Buradan da yazışmasaydık eksik kalmazdık.
Stravayı güncelleyince geldi ses görüntü dosya yollamak nerede
Yakında strava mesaj ifşa haberleri gelir mi
“Dm’den bana yürüdü” yerine, DM’den bana koştu deyimi yer edinir.
Bu MEB’in zili değiştirmesi, önlük tasarlaması gibi bir şey.
İki kişiden fazlasına da toplu mesaj oluyor, hatta kişi online ise online demekte.Örnek, Eymir bu pazar forumdan koşacaklar whatsapp gerekmeden ama stravada karşılıklı takip ederek birçok kişi bu forumdaki gibi yazabiliyor, mesajlar görülebilmekte.
Vayyy beee burası kasıyor strava var mı muhabbetine evrilecek olaylar desenize
Strava’nin tek eksigi buydu, artik tam oldu, eksiksiz.
Yahu bir suru sey var duzeltecek, degisitirilecek, eklenecek.
Gercekten cok ilginc, kaynaklari akitacaklari ozelliklere nasil karar veriyorlar acaba? Biz mi yaniliyoruz? Belki de cok beklenen bir ozelliktir.
Adamlarin API’si de kabul edilebilir seviyede degil. Club aktivitelerini cektigin API operasyonu soyle bir sey donuyor. Ne id var ne tarih var, hicbir sey yok. Istekte de tarih gonderemiyorsun. Yani her cektiginde tumunu cekeceksin diye zorlamislar resmen. Ve bu konuda yiginla sikayet var, umursamamislar. Inanilir gibi degil.
{
resource_state: 2,
athlete: { resource_state: 2, firstname: ‘Aaaaaa’, lastname: ‘B.’ },
name: ‘Morning Run’,
distance: 7032.4,
moving_time: 3584,
elapsed_time: 3617,
total_elevation_gain: 123.5,
type: ‘Run’,
sport_type: ‘Run’,
workout_type: null
}
Hahaha, hem de hepsini donmuyormus. Sadece “recent” aktiviteleri donuyor. Bu ne demekse artik. 200 tane filan donuyor kafasina gore.
Bu api’ye başka API yazarak (örneğin 5-10 dakikada 1 verileri çekip tarih saatle kaydedip, sonra isteyene tarih aralığı ile sonuç dönen) çözüm bulunabilir (ihtimal).Ama api’nin özü işi kolaylaştırmak, araya başka api/kod yazarak işlevselliğin yetmediği gözüküyor.
Tabii, ama iste ya istek kismina tarih kriteri ekleyerek ya da donen nesnede aktivitenin tarihini saatini de donerek bu is basitce halledilebilir. Yani bu kadar buyuk bir yapidan beklemiyor insan.