Sıcak Fırsatlar

150 euro sınırına takılmıyormu bu acaba yav

1 Beğeni

150 euro üstü ithalat ücreti vs amazon hallediyor.
Naylon bileklik kısmı unutulmamalı yada amazon coros sayfası başka seçenek var mı bakılabilir.

1 Beğeni

Ayakkabı falandamı öğle acaba yav

1 Beğeni

Valla deniyorum galiba şimdi bi şansımı

1 Beğeni

Amazonda alınınca ekstra ithalat vergi vs yok, çünkü dahil.T.C. bilgini alıyor, 4-9 güne gelecek.Sms 4 ocak 2024 dese bile 10 güne gelir sanırım.Bu işlemin karşılığı günde 70TL aburcuburdan feragat edeceğim 3 ay.İyi de olur aburu bırakabilirsem.

4 Beğeni

Güle güle kullan .Daha iyileri olsun sağlıkla

1 Beğeni

Konuyu şimdi gördüm. Bende Amazon’da Coros baktım yakın zamanda. 150 Euro sınırı hakkında Amazon görüşmesinden net bilgi alamadım. Ben de Amazon’un yurt dışı ithalat ve gümrük işlemlerini yapan Kerry Logistic’in 0 212 603 32 39 numaralı telefonunu aradım. 150 Euro üstü alışverişlerde extra işlem olduğunu ve problem olabileceğini söyledi. Benim naçizane bilgim bu kadar. Bu 150 Euro sınırı ile ilgili ben de tam bir bilgi almış değilim. Sizinde araştırmanızı öneririm. İyi akşamlar dilerim.

1 Beğeni

Teşekkürler @fatih44 .

Masraflar kısmında 1062TL ithalat ücreti depozitosu yazmakta.Sanırım faturanın belli yüzdesi, bince işlem yaptığı için fazlası çıkmaz.Coros ülkemize aracısız yollasa o ithalat masrafları işlemleri bize ait olup sorun çıkardı; siparişi verdim :raising_hand_man:
13 Kasım sonrası da daha fazla inebilir ama 200 dolara geliyor fatura, artı masraflar.
Satıcı kısmına da dikkat etmek gerekli.

Masrafla ilgili Amazon bilgilendirmesi:

Yurtdışından gelen gönderiler

Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.
Türkiye İthalat Gümrük Sınırlamaları için lütfen bu linke göz atınız ve sipariş vermeden önce koşulları yerine getirdiğinizden emin olunuz.
Sepetinizdeki yurtdışından gönderilen ürünün ithalatçısı, dağıtıcısı, satıcısı veya yayınlayanı Amazon Turkey değildir. Dolayısıyla, ithalatçı ve nihai kullanıcı olarak gümrük işlemlerinizin yapılabilmesi için TC kimlik numaranıza ihtiyaç duyulmaktadır. Detaylı bilgiye Gizlilik Bildirimi’nden ulaşabilirsiniz.

2 Beğeni

Alışverişinizin sonucu halkında bizleri bilgilendirirseniz sevinirim. Sağlıklı günlerde kullanın. Selamlar

2 Beğeni

Teşekkürler arkadaşlar,

Saçma ama açıklama kısımlarında apex2’nin tanımları, adı geçiyor.Kazara apex 2 pro yollamazlar, 2 kat fiyatı var onun.

Dayanıklı Tasarım: Safir cam ekran ve 5. sınıf titanyum alaşımlı çerçeve, APEX 2 Pro dış mekan saatinin içindeki elektronik bileşenleri korur. 1,3 inç Her Zaman Açık Bellek LCD Dokunmatik Safir Ekran ve PVD kaplamalı çerçeve çizilmeye karşı dayanıklıdır.
Daha da İyi Pil Ömrü: COROS APEX 2 Pro GPS Outdoor Watch, 30 günlük düzenli kullanım veya 75 saatlik tam GPS izleme ile uzun bir pil ömrüne sahiptir. Saatin tamamen şarj edilmesi 2 saatten az sürer.
Sonraki Seviye GPS Doğruluğu: Selefinden %50 daha yüksek performanslı anten ve çift frekanslı 5 uydu sistemine bağlantı ile birlikte APEX 2 Pro saat, en hassas veriler için beş ana uydu sisteminin tümünden sinyal alır.

3 Beğeni

Barcin da nike da guzel fiyatlar mevcut, ihtiyaci olanlar degerlendirebilir. Taksit avantajı da cabasi

1 Beğeni

Alacağınız ürün 150€ üzerindeyse, gümrükten çekmek için vergi dışında ek birkaç kalem daha ödeme yapıyorsunuz. Çoğu zaman ürünün fiyatını geçiyor ve hiç hesaplı olmuyor. Amazon’da şöyle bir ayrıntı var sanıyorum. Amazon.de’den alırsanız örneğin ve ürün 150 € üzerindeyse, başınız dertte sayılır, çok uğraşırsınız.
Amazon.tr’den alıyorsanız, ama gönderici Amazon.de ise o zaman iş değişiyor. İthalatçı siz değil Amazon.tr olduğu için ek vergilerle uğraşmazsınız.
Amazon.tr sizin için ürünü ithal eder ve sonra size satar.
Sizin durumunuzu bilmiyorum, sonucu bizimle paylaşırsanız biz de öğrenmiş oluruz.

3 Beğeni

Herkese günaydın.

Tesadüfen karşıma çıktı. Sadede 40 numara için stok görünüyor. İndirim kodu yada Hopi ile daha uyguna alınabilir.

3 Beğeni

Polar saatler, ürünlerde indirim haftası başlamış.
Ürünleri sayfasında karşılaştırabilirsiniz.

5500 TL indirimli ürüne satın al deyince 7500TL gözüküyor, kontrol şart.

Hayda, saat rengi değiştirince gerçek indirimli ürün var.

Rezalet, sepete ekle deyince finspora yönlendiriyor, bazı ürünler yok.M2 versiyonu var.pacer pro var vs
Belki amazon teknosa vs üzerinde bu ürünler indirime girmiştir.
Polar sayfasında saat rengini değiştirerek kontrol edilmeli,fiyatlar indirimli gerçekten.

3 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir veya stoklarla sınırlıdır. Başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez. Polar Vantage V3 kampanyaya dahil değildir.

2 Beğeni

Coros Pace 3 Eliud Kipchoge Sürümü Amazon’da satışta arkadaşlar. Bilgilendirmek istedim. https://amzn.eu/d/a6dlSLn

5 Beğeni

Ürün iptal, 25 gün bekletip ve halen farklı renk aynı model stokta vs 1000TL fazla fiyata amazonda satılırken…Ama telasini sağladılar , 20 TL hediye çeki.Bunun yerine 21TL ben vereyim, düzgün yollasınlar mesela…

numaralı siparişinizle alakalı yaşanan bir sorun hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

Maalesef siparişinizde bulunan bir ya da birden fazla ürünün teknik bir aksaklık sebebiyle birkaç gün içerisinde iptal edileceği bilgisini üzülerek sizinle paylaşmak durumundayız. Bu durumun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.

İptal edilecek sipariş için ödediğiniz tutarı, siparişi verirken kullandığınız ödeme aracına iade edeceğiz.

Yaşanan bu aksaklığın telafisini sağlamak için hesabınıza 20 TL değerinde bir hediye çeki tanımlayacağız. Bu miktar bir sonraki alışverişinizden otomatik olarak düşülecektir.
Anlayışınız ve Amazon.com.tr’den alışveriş yaptığınız için teşekkür ederiz.

3 Beğeni

Benim de amazon Germany’den sipariş verdiğim Garmin saat bugün iptal edildi. 20Tl yi bana da vermişler.:rofl: Yaklaşık iki haftadır sipariş beklemedeydi. Yurt dışı siparişler artık zor gözüküyor.

2 Beğeni

Diğer coros saatin altına amazonda yorum yazdım.Onaylarlarsa, sanmıyorum, yayınlanır…Coros’a da yazdım. İlk indirimde polar ignite 3 alacağım, polar saatin 4 hafta öncesine göre fiyatı arttı.

3 Beğeni

Normalde, indirimde internet üzerinden alışveriş yaparken birde şurada kupon var mı diye bakılabilir.

5 Beğeni

https://www.sporterest.com/ sayfasında whatsapp üzerinden sevgililer günü indirimi olup olmadığını sordum; “Olmayacak ama size bir kampanya yapabiliriz” yanıtı sonrası ilgilendiğim modeli söyledim, kupon kodu yolladılar, yaklaşık %8 indirim oldu.

Sonuç; indirim kuponu sitesinde olmasa bile en azından bir firmadan yola çıkarak, whatsapp iletişim kanalı üzerinden indirim kodu yollayabiliyorlar. Taksit sayısı vs aynı.

9 Beğeni