Sıcak Fırsatlar

Merhaba, kargo akşama doğru 5 gibi geldi, 6da işten çıkınca hemen koşuya gittim. Evde giyip denediğimde trombolinde zıplar gibi çok konforluydu. Stada gidip koşmaya başladım ilk km’ler sorun yoktu sonraları tabanım biraz acımaya başladı, sanki ayağım uyuşuyor gibi oldu. Bu his diğer ayakkabılarımda da çok az oluyordu sadece sağ ayak için. Hatta bisiklete binerken de hissediyordum bu uyuşmayı. Bu sefer biraz fazla oldu sanki. Ayakkabı yeni biraz daha açılması gerekiyor, ayağımın şekline biraz daha uyar diye düşünüyorum, bir kaç koşu sonra tekrar fikrimi belirteceğim. (nike zoom fly 5 premium)

2 Beğeni

https://www.nike.com/tr/t/juniper-trail-2-arazi-tipi-koşu-ayakkabısı-wLZd8H/DM0822-601

Arkadaşım Aldı. Bende burada paylaşayım dedim

1 Beğeni

Bağcıkları gevşetmeyi deneyin. Bende bağcıklardan dolayı uyuşma oluyordu gevşetince rahatladım. Tabi başka marka ve model ayakkabı

1 Beğeni

Alışmak gerekiyor. Ben de yarıştan 3 hafta önce ilk kez vaporfly giydiğimde kalf sakatlığı yaşamış, yarışı ağrı kesici ile koşmak zorunda kalmıştım. Aldığınız ayakkabı da benzer profilde.

Bugün dinlediğim bir podcast’te antrenmanlarında süper ayakkabılara alışanların yarışta daha iyi koştuğu iddiası dile getiriliyordu. Ayakkabılara iyi tepki vermek (responder) kadar alışmak da önemli anlaşılan.

“Antrenmanda denemediğini yarışta yapma derdik. Artık “antrenmanda yeterince denemediğini yarışta yapma” demeliyiz sanırım.

2 Beğeni

her ayakkabinin calisma dinamigi farkli, dizayndan oturu…hele super ayakkabilarda bu cok bariz, karbon fiber plakanin yerlestirildigi yer, altinda ve ustundeki kopuk yapisi, uzunlugu cok fark ettiriyor…o sebeple kesinlikle yarista kullanacaginiz ayakkabi ile benzer pace idmanlarini yapmanizi oneririm ki, o ayakkabinin calisma mekanigini test etmis olun…cok bireysel bir konu oldugu icin, arkadasinizin cok memnun kaldigi bir model size ayni hissi uyandirmayabilir…

3 Beğeni

Bağcıkları gevşetince, daha fazla sürtünmeden dolayı tabanlarda yanma yada ağrı olmaz mı?

1 Beğeni

Ayağımızın üstünden geçen damarları daraltıyoruz az kan dolaşımı olduğu için uyuşma oluyor. Tüm bağcıkları gevşetmiyoruz sadece en üstteki bir yada iki kısımı. Bende bir yerde denk gelmiştim denedim işe yaradı. Ayak altında yanma olayı tabanlıkla yada çorapla alakalı bence

4 Beğeni

Direk çorapla alakalı

3 Beğeni

Saat alacaklar artısı eksisine bakarak Decathlon gps 900 modelini de düşünebilir. Süper son model mi, hayır.Yabancı decathlon sayfalarında daha fazla yorum okunabilir.Fiyat 7000TL, gümrüğü, artı vergisi, kargo vs düşünmeden alternatifler arasına girebilir.Coros Apex üzerine kurulmuş. Gos 500 ise coros pace üzerine kurulmuştu.

2 Beğeni

Merhabalar.

Adizero Boston 12 model ayakkabı boynerde indirime girmiş. Ben Boyner uygulamasından sık sık pop up olarak karşıma çıkan indirim kodu ve Hopi kullanarak 2900TL’ye bir tane edindim. Fiyatı görece uygun geldi. Paylaşmak istedim.

1 Beğeni

Haber verdiğiiz için teşekkürler, ben de bir çift aldım. Günlük hayatta 42 giyerim. Ayak ölçüm 27,5 cm. Buna göre benden tablosuna bakıp 44.5 aldım ama içimde bir şüphe var sanki çok büyük olacakmış gibi geliyor. Adidas daha önce giyinmedim, böyle mi oluyor?

1 Beğeni

Benim için Nike ve Hoka da 42 oluyor. Ama Boston 11 model de almıştım yakın zamanda, 41/5 tam oldu. Biraz büyük gelebilir. Ama denemenizde fayda var. En kötü iade edersiniz zaten

2 Beğeni

Ben 280 cm kullanıyorum, ben bile 44 almıyorum. 44.5 size büyük gelecek gibi. Benim gördüğüm kadarıyla 275 cm 43 1/3’e denk geliyor.

5 Beğeni

Bu iş neden bu kadar zor anlayamadım gitti, cm yazan var, JP, Cn yazan var. Tablolar çeşit çeşit, sizin gönderdiğiniz farklı, resmi sitesindeki farklı, Amazon’daki farklı. Altı üstü santimetre olarak ölçüp alacağız ama olamadı maalesef. Sanırım bana iade yolları görünüyor. :slight_smile: teşekkür ederim bilgilendirme için en azından bundan sonrası için referans olur.

1 Beğeni

bende isin icinden cikamayanlardandim. birkac deneme yanilma vs. az cok hangi model ne giyerim oturuyor.

olculerimizde benzerlik var onun icin bi bilgi vereyim belki gelince sizin icinde fikir olur. benim ayagimda 27.5-28 arasi. normal gunluk adidas 43 bucuk veya 44 giyiyorum ama tabi bu ayakkabilarda ayaginiza oturmasini bekliyorsunuz. kosu icin adidas ayakkabiyida bu numaralardan denedim magazalarda. olmadi :slight_smile: rahat edemedim. kosuda parmak ucunda yogun hareket var genel bi yarim-bir numara buyuk tavsiyeside var (aksi goruste var polemik baslamasin lutfen ) buna dayanarak bir miktar parmak boslugu olsa iyi olur dedim. adidas 43 bucuk giyen ben kosu icin 44.5 giyiyorum. biraz burundan buyuk ama tam da benim istedigim buyukluk bu ve kosarken hic sorun yasamiyorum.

geldiginde bu gozlede degerlendirirseniz belki uygun beden olmus olur sizin icin.

2 Beğeni

Bu haber iyi oldu, tavsiyenizi dikkate alacağım. Sonuçları buraya yazarım, benzer durumda olan başkalarına da faydası olur belki. Mağazada aradığımız modeli bulmak güç oluyor, bulunca deneyip almadan çıkmak bir garip oluyor (satış görevilisine indirim kuponum var sizde denedim ama online alacağım demek sanki hoş olmuyor). Online alışverişe elimiz mahkum bir yerde. Teşekkürler.

1 Beğeni

Adidas ölçüleri çok kepaze malesef

3 Beğeni

ben de sizin gibi dusunuyordum, etik bulmuyordum ancak bu gunumuz hayatin bir gercegi. magazalar da bunu biliyor ve hitap ettigi kitlesine satmaya devam edip kar ettigi surece bu devam edecek. bunun olumsuzlugunu yasarlarsa veya online alisveris icin kar etmedikleri dakika o magazalari kapatirlar emin olun. ticaret bu

2 Beğeni

Ayakkabı bugün geldi.
Maalesef 1 numara büyük, yani parmaklarımın önünde kabul edeceğimden çok boşluk kaldı. Benim gibi ayağı 27,5 - 28 cm olan birisi için 43,5 numaranın olacağını düşünüyorum. Bunları iade edeceğim.
Ayakkabılar çok güzeldi bu arada. İlgilenen varsa stoklara geri girince kaçırmasın bence.

1 Beğeni

Coros pace genelde amazon Almanya’dan geliyor.Direk ülke içi satıcı yok.Türkiyeye coros sayfasından gönderim yok.

Sıcak sayılmaz ama meraklısına , 220 dolar 6.300TL ederken; coros Avrupa tarafından 7000TL’ye kargo, ithalat ücreti dahil satılmakta.3 taksit.NAYLON band, slikon drğil.

(480TL kargo, 1100TL ithalat ücreti olmasa Almanya’dan dayı teyzeye getirtilse de iyi olurdu)

Meraklısına satış adresi:
COROS PACE 3 GPS Spor İzle Siyah w/Naylon Bant
Amazon.com.tr

4 Beğeni