Sıcak Fırsatlar

Yapay zekaya göre bu dağcılık,yüksek irtifa için soğuktan koruyan kaz tüylü bir ürün.Koşu için hiç uygun değilmiş.Kaz tüyü ıslanınca koruyuculuğu gidiyormuş. Bu ıslanma terden, iç buhardan, yağmurdan vs olabiliyor ama eksi 20 derecede kar ıslak değil buzmuş haliyle; kısaca uygun fiyata günlük soğuk havalarda ince içlikle giymek için normaldr güzel olabilir.

5°C ve üzerinde tshirt veya ek ince rüzgarlık tercih eden birini bunaltabilir.

3 Beğeni

Yeni başlayanları, kısa mesafe ve çok yavaş koşanları bu tür şeyleri giyerken görüyorum.
Nefes almayan yapısı nedeniyle hipotermiden kaçarken hipertermiye neden olabilir .

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim İstanbul şehir içi kullanımı için de uygun değilmiş

3 Beğeni

Bu markanın ürünlerini kullanıyorum. Kaliteli ve teknik malzemeler satıyorlar. Yurtdışında birçok yarışın da sponsorları aynı zamanda.

4 Beğeni

Asics nimbus 27 Hepsiburada 4 bin TL

sonicblast n11 de 3723 TL 200 TL kupon var

superblast 2 n11 de 6400 200 TL kupon

8 Beğeni

Bugüne özel BIGWHEY’de %40 indirim!
72 servis muz aromali whey protein, “protein20” kodu ile birlikte ekstra indirimli. Firsati kacirma. Hemen incele!

bigjoy com tr

EFT ile 2500 TL civarı ödeme yaptım

5 Beğeni

Eşime 38 numara Asics Trabuco 13 aldım 1900 TL’ye geldi. Teşekkür ederim

5 Beğeni

Güzel günlerde giysin :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Dayanamadım son 2 ürünün birini kupon ve bonus kombolayıp aldım. Diğeri de forumdan birine gitsin. 10k/10k su geçirmez olan 180 euroluk model.

5 Beğeni

sonicblast aldım ben de, çok uygun fiyat. teşekkür ederim..

2 Beğeni

Güzel günlerde giyinin , sonic tempo ayakkabısı biraz sert yapısı var , ilk zamanlar kısa mesafe ve süreler koşun, shin splints olmayın.

3 Beğeni

teşekkür ederim, interval ve kısa tempo koşuları için düşünmüştüm ben de, 5-6 km civarı..

2 Beğeni

içe basan - pronation - ayaklar için destekli ayakkabı.

2 Beğeni

Ben de uygun bulunca rotasyonda farklı karakterde bir ayakkabı daha olsun niyetiyle aldım Sonicblast :slight_smile: Bu arada kargo gelince denemek için evde giydiğimde parmak uçlarında beklediğimden yumuşak geldi doğrusu. Koşunca nasıl gelecek bakalım.

3 Beğeni