Sıcak Fırsatlar

Nedendir bilmem, aynı durum Nike ve intersport sitelerindeki Nike zegama Trail 2 içinde geçerli 42.5 numara 26,2 yazsada gelen kutuda 27 cm yazıyor.

2 Beğeni

Nasıl oldu bilmiyorum ama 1-2 ay önce Bonatti yeni nesil yağmurluğunu şimdikinden bile daha uyguna aldım; yine aynı sayfadan. Üstelik o ay kredi kartı puan kampanyası da vardı, 2.800-3.000 TL gibi bir fiyata geldi.

Şimdi de o kırmızıyı alan birinin Çarşamba-Perşembe’ye kadar iade etmesini bekliyorum :)) Stoku tükenen ürünler için iade pususundayım. Durduk yere battık ya

4 Beğeni

Bittik bittik, bakmicam diyorum bir sürü mesaj yazınca giriveriyorum. Kendimi kumar bağımlısından hallice hissediyorum.

9 Beğeni

Dur daha iadeler başlayınca stoklar yenilenecek. Yani umarım:)

Olmazsa sahil yolunda sıfır km superblast giyenler hızlı koşsun yoksa çekecekleri var :smiley:

7 Beğeni

Bu sabah Kuruçeşme sahilinde beni mi gördünüz yoksa :smiley:

keşke indirimle alabilseydim ama yüksek aldım maalesef, ama evet SB2’yi bu sabah giydim ilk :slight_smile:

4 Beğeni

Hahaha. Yok hocam bugun cikmadim disari baktim cok soguk evde direnc bandiyla ust vucut calistim sadece. Saka bir yana anadolu yakasindayim ben. Zaten kisin cok az kosucu oluyor buralarda yolda gordukce selamlasiyorum.

4 Beğeni

Ben de tam olarak bu ayakkabıyı aldım sonra İntersport un çılgın indirimleri gelince anında iptal edip 2800 TL ye Merrell Agility Peak 5 aldım. Yorumları güzeldi ama daha çok kısa mesafe ve hızlı trail koşucuları için uygun dediği için Merrell e yöneldim. Merrell in yorumlarında çok yönlü bir trail ayakkabısı diye okudum.

3 Beğeni

Merhabalar,
Keyifler nasıl? Müjde: Bugün indirim yok, cüzdanlar derin bir oh çekebilir :slightly_smiling_face:

@trainspotting44 Nedense Merrell ayakkabılara karşı içimde açıklayamadığım bir ön yargı var. Zamanında koşu kıyafetlerinden birkaç parça almıştım, aramız pek tutmamıştı diyelim… O günden beri mesafeliyim.

5 Beğeni

İşte bu, katil belirli bir zaman geçtikten sonra suç mahaline yeniden gelir ve ortamı yoklar.

10 Beğeni

Tipi koşu değil sanki patika yürüyüş ayakkabisi gibi, sanki binek araç değil de kamyonet hantalligi var gibi görünüyorlar, ilk bakista.

Benim seçki arasında peak 5 var ve inan novablast 3 ile beraber en vefalı ayakkabım. Ayakkabınin vefasindan ne olur denilebilir ama novablast 3 ile 608km/5’18”pace, peak5 ile 310km/8’17”pace tamamladim ikisi de halâ yeni gibi.

Üstelik peak5’i kapadokya30,nif60,kackar50,uludag30 parkurlarinda kullandim hiç beni uzmedi.

Sayende 712 tane ayakkabımız olduğu icin bazen peak 5 ile işe bile gidiyorum :slight_smile:

8 Beğeni

Siyah olanı da 2095 lira, siyahı aldım ve ilk koşumda hafif yağmur ve Rüzgar vardı 12 k. Beğendim fiyatına göre güzel ürün. Kalıpları biraz bol gibi 172 cm 67 kilo s beden iyi oldu.

3 Beğeni

6 Beğeni

Uğur Mumcu da herkesin ayağında bu vardı. Sanırım uzunca bi süre yarışları tokyo domine edecek. Bi donem vaporfly ve pro3 te oldugu gibi…

5 Beğeni

Tokyo ‘nun bu çıkışı tamamen ekonomik. Performansına ya da tarzına uymayanlar da “ucuzlaşmışken alıp deneyim” kafasına girdi ve bu büyük bir hata. Yine de alıp kullananların yorumlarını merak etmiyor değilim.

3 Beğeni

https:// www. intersport.com.tr/urun/asics-superblast-unisex-kirmizi-kosu-ayakkabisi/1013a143-100-1/

3 Beğeni

Hepsiburada , adios pro 4 8200 TL civarı , 43 ve 44 numara var
edit : intersport online da 42 numara da var aynı fiyat.

2 Beğeni

3 Beğeni

Metaspeed’den memnun olduğum için aldım. Topuk kitlemesi neredeyse hiç yok topuk boşta geziyor gibi bir hissiyat verdi ve geri iade ettim.

3 Beğeni

proteinocean

2 Beğeni

selam arkadaşlar

yurtdışındayım şuan,bu montu almak istiyorum.%60 indirim var.Çok hafif ama markayı ilk defa duydum.Tavsiye eder misiniz?Yarına kadar zamanım var.Görüş yorum almak isterdim

2 Beğeni