Sıcak Fırsatlar

Metaspeed edge vs sky

edge : heel striker , 21 k 42 k uzun mesafeye uygun, daha stabil , candence koşucu yani kısa hızlı adım , ayak altında biraz daha sert midsole , tam kaşık şeklinde plaka ile daha verimli rocker geometrisi

sky : 5 k 10 k , stride yani uzun adım atan , daha yumuşak midsole hissi

Tokyo vs Paris : Tokyo yeni köpük kullanıyor ve daha hafif

8 Beğeni

Salomon kemer 974 liraya düşmüş. Yüksek boy olan model,

ihtiyacı olan için iyi fiyat. Bir adet m aldım.

4 Beğeni

Resmi Sitede Ciddi İndirimler Mevcut

2 Beğeni

intersport dan önce 20k su geçirmez yağmurluk ve evo sl sonra superblast 2 ve 2 şort sipariş girdim. 2. sipariş ödeme tamamlanmasına rağmen oluşturulmadı sonradan baktığımda superblastın beden tükenmiş olarak gördüm. Bu iki ayakkabıyla yılı tamamlardım ancak sanırım evrenin bana bir mesajı var.

2 Beğeni

Kırmızı Bonatti Trail Sepetimdeyken biri aldı. Siz miydiniz :smiley: Superblast 38-39 numara gözüküyordu sadece.

3 Beğeni

Dünden beri herkes erkek kırmızı bonatti trail’in peşindeydi galiba, kadınlar dahil :)) Fakat Bonatti Trail’in yağmur sonrası hızlıca kuruması dışında hiçbir özelliği yok bence, yağmurdan koruma hayal kırıklığı ama yağmur durur durmaz kuruyor ve sıcak tutuyor, çok kez deneyimledim ve o sıcak tutma hissini sevdim, yağmurdan koruma kötü bence üzülmeyin. Hayal kırıklığından sonra dün gece reddit deneyimleri okuyup 2000lere düşen yurt dışında da zorunlu listede olan 20.000 koruma içeren yağmurluk olarak Asics Fujitrail Elit sipariş ettim, bakalım, o da Pertex katmanlı, hızlı kuruyacaktır diye düşünüyorum. Amacım ıslanmamak değil eni sonu ıslanacağız ama kafam ve üst gövdem vıcık vıcık su olmasın, kenarlardan koruması iyi olsun, arkada çantayı korusun. Bu da olmazsa çöp poşeti giyeceğim. Siteye de bir daha bakmama kararı aldım :nerd_face:

6 Beğeni

intersport sitede
boston 12 fiyat 2924 TL . yeşil renk 41-45 arası numaralar mevcut.

Neo vista 2 aldım belki Adistar BYD alırım

3 Beğeni

Yok hocam ben değilim sövmeyin bana :slight_smile: Asics fujitrail elite aldım 2700 dü fiyatı. Daha önce S alıp küçük geldi diye iade etmiştim bu sefer M bulunda kaçırmak istemedim.

Superblast 2 dün akşam turuncu ve mavi renkte 45 numara vardı 3800tl civarına. Maviden bir tane sipariş verdim ödemeyi yaptım fakat iptal oldu sanırım sipariş oluşmadı bile.

4 Beğeni

İndirime girdikçe bu fırsatı kaçırmayayım diye yeni Boston 12 alıyorum, her seferinde bir sonraki indirim daha ucuz oluyor :grinning_face: Şu an yenisini almamak için zor duruyorum

(Bu ayakkabıların sezon sonunda kmsi dolacak, emekli olacaklar)

7 Beğeni

Boston 13 hakkında bilginiz var mı. Ve boston 12 nasıl acaba. Sert bir ayakkabı deniyor. O yğzden hep tereddütlü yaklaştım bu ayakkabıya

3 Beğeni

Hiç Boston 13 kullanmadım, onu bilmiyorum. Boston 12’den önce Kiprun kullanıyordum, Kiprunlardan genel olarak daha yumuşak olduğunu düşünüyorum. Haftalık 50-60K hacimde bile bu ayakkabılarda herhangi bir ağrı yaşamıyorum ben.

3 Beğeni

Yanıtınız için teşekkür ederim. Tatmin oldum açıkçası

2 Beğeni

Evo sl kalıbı nasıl acaba. Nike ve Salomon koşu ayakkabılarında 42,5 giyerim genelde 27cm. Adidas sitesinde Beden ölçüsü 43,5 bile 26,7 cm yazıyor.

1 Beğeni

Her ikisi de topuk vuranlar için iyi değil. Eğer ayak ortası veya ucu ile koşuyorsanız çok rahat edersiniz. Topuk vurarak koşuyorsanız pek rahat edemezsiniz.

5 Beğeni

boston 12 modelinde 43 1/3 numarası Nike 44 ölçülerinde
Evo sl de 43 1/3 küçük geldi 44 numara uydu.

evo sl in Atr modeli gelir yakında alt taban daha dayanıklı ve dişli olacak

3 Beğeni

Dun siparis verdim daha gelmedi hocam. Beden tablosu yanlis veya ayakkabi boyuna degil, tavsiye edilen ayak boyuna gore yapilmis. 45 beden boston 12 29cm tabloda daha az gozukiyordu. Bunu 44 numara bulabildim olmazsa magazada bulup beden degisimi isterim.

2 Beğeni

Adidas sitesindeki beden tablosu yanlış.

Bendeki Evo sl 42 2/3 numara 27 cm

Web sitesinde 44 numara 27 cm gözüküyor.

2 Beğeni

44 28cm, 44.2/3 28.5cm, 45 numara 29cm olacak sanirim. Sitede 44 ve 44.5 u ayirmamislar. 2/3 olan beden gelirse 28.5 cm olabilir fakat tam 44 gelirse muhtemelen degistirmem gerekecek.

1 Beğeni

Arkadaş, bu başlığa uzun süre girmeyeceğim diyordum, dün mesaj trafiğinden bir şeyler olduğunu anladım ve girmiş bulundum.

2026 Yılının ilk “incir ağacı dikme” operasyonuna sebep olan arkadaşlar hassaten teşekkür ediyorum. :money_mouth_face:

14 Beğeni

Bende diyorum bütün stoklar hemen tükendi. Sen girmişsin siteye :grin::grin:

4 Beğeni