Trail koşacak parkur yok ama bu fiyata kaçırmak istemedim. En kötü karda yağmurda koşarım.
Garantipay ile ödeyerek 150tl de bonus kazandım. 2490 a geldi.
Trail koşacak parkur yok ama bu fiyata kaçırmak istemedim. En kötü karda yağmurda koşarım.
Garantipay ile ödeyerek 150tl de bonus kazandım. 2490 a geldi.
Yüksek birikmiş karda ayakları ıslatabilir.
ıslak ve pürüzsüz zeminlerde kayabilir.
Trail Ayakkabısı yol koşularında rahat olmaz. Bozuk topraklı,mıcırlı yollarda ( gravel dirt ) iş görebilir.
Bu fiyata görünce kaçırmak istemedim hocam. 2-3 ay önce 8800 dü fiyatı. İncelemeler olumlu ve asfaltta da performansı iyi demişler. Gelsin bakarım tabi. Hiking rotalı tatillerde bile giyerim.
Yapay zeka chatgpt’nin alışveriş modu da çıkmış.Bence google’lamaktan farkı yok ancak ürünün özelliklerinden de bahsediyor.
Denemek isteyenler için nasıl yapıldığı kısa videosu:
https://youtube.com/shorts/f6zPCCA6PF8?si=DJA8KKUDkqGcRsZO
Artıya bas, alışveriş yazan yeri tıkla, ürünün Türkiye fiyatı,Türkçe konuş vs denilebilir.
Not:Videoda her zaman en uygun fiyatı veriyor dese de güvenmemek ilk seçenek.
n11 de 4512 TL
Sonicblast deneyen var mı ?
Zoom fly 5 - 6 yada magicspeed 4 ile kıyaslandığında bu fiyata almaya değer mi ?
Merhabalar,
Alışveriş sitelerinde Asics ( MarlinSpor ) Mağazasında Metaspeed Tokyo 6100-6300 TL arasında satılıyor. İhtiyacı olan varsa bakabilir.
Daha önce kullanan oldu mu paris le arasında kaldım
Bende paris vardı almadım ama sayenizde bildiğim 7 kişi aldı. Bu vesileyle bu tür hatırlatmalar için çok teşekkür ederim. İhtiyacı olana çok işe yarıyor.
Ya hatırlatma çok güzelde hiç hesapta yokken harcama da yaptırıyor. Neyse bir kaç ay arabanın bagajında saklarım ![]()
Yeni saklama yeri tüyosu için teşekkürler.
Eşime yüksek sportif performans gereksinimlerimi izah edip
alım tarihini en yakın tarihlere çekmeye çalışıyorum.
Merhaba, sene başından beri asics.com.tr sitesinde çalışma var gözüküyor, Marlin’den direk asics’e geçecekti sanırım. Siz hangi siteden bakıyorsunuz?
Ya her gün bakıyordum aylardır, bugün bakmadım, sizin yazınızı gördüm nasıl atladığımı bilemedim, aylardır takipteydim çok iyi oldu, çok teşekkürler inanılmaz bir fiyat bu
Google’a yazdığınızda alışveriş kısmında ilk o sayfa çıkacaktır, reklama düşmeyeyim :))
“TxxxxYol”, “HxxxxBxxDa“, “Nxx1“ hepsinde bulabilirsiniz.
intersport mağazası akla zarar indirim başlatmış, ihtiyacı olanlara duyrulur ![]()
Tam onu yazmak için girmiştim, siz erken davranmışsınız. meraklısına nike zegama trail 2’de 4620 tl gibi fiyatlar var, 4 taksit imkanı ile. Ama dikkat edin site de beden tablosunda 42,5 numara için 26,2 cm yazsada gelen ürün içetiketinde 42,5 numara 27 cm. yazıyor.
Trabuco Max 4 3300 tl civarı çok uygun
Teşekkürler. Rebel V5 aldım. Tabiki kendime değil. Yasaklıyım bir süre. ![]()