Sıcak Fırsatlar

Trail koşacak parkur yok ama bu fiyata kaçırmak istemedim. En kötü karda yağmurda koşarım.

Garantipay ile ödeyerek 150tl de bonus kazandım. 2490 a geldi.

2 Beğeni

Yüksek birikmiş karda ayakları ıslatabilir.
ıslak ve pürüzsüz zeminlerde kayabilir.
Trail Ayakkabısı yol koşularında rahat olmaz. Bozuk topraklı,mıcırlı yollarda ( gravel dirt ) iş görebilir.

5 Beğeni

Bu fiyata görünce kaçırmak istemedim hocam. 2-3 ay önce 8800 dü fiyatı. İncelemeler olumlu ve asfaltta da performansı iyi demişler. Gelsin bakarım tabi. Hiking rotalı tatillerde bile giyerim.

1 Beğeni
3 Beğeni

Yapay zeka chatgpt’nin alışveriş modu da çıkmış.Bence google’lamaktan farkı yok ancak ürünün özelliklerinden de bahsediyor.

Denemek isteyenler için nasıl yapıldığı kısa videosu:

https://youtube.com/shorts/f6zPCCA6PF8?si=DJA8KKUDkqGcRsZO

Artıya bas, alışveriş yazan yeri tıkla, ürünün Türkiye fiyatı,Türkçe konuş vs denilebilir.

Not:Videoda her zaman en uygun fiyatı veriyor dese de güvenmemek ilk seçenek.

5 Beğeni

n11 de 4512 TL

Sonicblast deneyen var mı ?
Zoom fly 5 - 6 yada magicspeed 4 ile kıyaslandığında bu fiyata almaya değer mi ?

1 Beğeni

45,5 bedeni olanlar ve benim gibi pro 3 sevenler için.

1 Beğeni

Merhabalar,

Alışveriş sitelerinde Asics ( MarlinSpor ) Mağazasında Metaspeed Tokyo 6100-6300 TL arasında satılıyor. İhtiyacı olan varsa bakabilir.

11 Beğeni

Daha önce kullanan oldu mu paris le arasında kaldım

3 Beğeni

Bende paris vardı almadım ama sayenizde bildiğim 7 kişi aldı. Bu vesileyle bu tür hatırlatmalar için çok teşekkür ederim. İhtiyacı olana çok işe yarıyor.

7 Beğeni

Ya hatırlatma çok güzelde hiç hesapta yokken harcama da yaptırıyor. Neyse bir kaç ay arabanın bagajında saklarım :laughing:

17 Beğeni

Yeni saklama yeri tüyosu için teşekkürler. :face_with_monocle: Eşime yüksek sportif performans gereksinimlerimi izah edip :laughing: alım tarihini en yakın tarihlere çekmeye çalışıyorum.

3 Beğeni

Merhaba, sene başından beri asics.com.tr sitesinde çalışma var gözüküyor, Marlin’den direk asics’e geçecekti sanırım. Siz hangi siteden bakıyorsunuz?

2 Beğeni

Ya her gün bakıyordum aylardır, bugün bakmadım, sizin yazınızı gördüm nasıl atladığımı bilemedim, aylardır takipteydim çok iyi oldu, çok teşekkürler inanılmaz bir fiyat bu

3 Beğeni

Google’a yazdığınızda alışveriş kısmında ilk o sayfa çıkacaktır, reklama düşmeyeyim :))

4 Beğeni

“TxxxxYol”, “HxxxxBxxDa“, “Nxx1“ hepsinde bulabilirsiniz.

6 Beğeni

intersport mağazası akla zarar indirim başlatmış, ihtiyacı olanlara duyrulur :slight_smile:

5 Beğeni

Tam onu yazmak için girmiştim, siz erken davranmışsınız. meraklısına nike zegama trail 2’de 4620 tl gibi fiyatlar var, 4 taksit imkanı ile. Ama dikkat edin site de beden tablosunda 42,5 numara için 26,2 cm yazsada gelen ürün içetiketinde 42,5 numara 27 cm. yazıyor.

2 Beğeni

Trabuco Max 4 3300 tl civarı çok uygun

2 Beğeni

Teşekkürler. Rebel V5 aldım. Tabiki kendime değil. Yasaklıyım bir süre. :grin:

3 Beğeni