aynen fiyat performans olarak çok iyi çanta. hatta fiyatı hiç konuşmadan bile çok iyi çanta.
kapadokya öncesi sırf şımarıklık olsun, sırf hava olsun diye popüler bir markanın çantasını almıştım
. koşuda onu kullandım sonuç hayal kırıklığı oldu. kiprun 10’un kullanım hissiyatı çok daha rahat ve konforlu, ayrıca bir de baton taşıma çantası alırsanız ömürlük olur.
Bazı yüksek kapasiteli koşu yelekleri örn.12/15L seviyesi, bu çantaları tam doldurmadan koşmaya başladığınızda sırtınızda zıplayan büyük bir heybe ile arazide yoruluyorsunuz ama kiprun 10L boş hali ile bile konfor sağlıyor.
asics sonicblast 6650 TL
Hepsiburada spx asics tr
Sonicblast indirme girmeden yukarıdaki fiyattan brooks hyperion max 3 aldım.
iki modeli kıyaslayınca hm3 ile maraton bile kosabilirim .
Brooks ayakkabı arıyor veya distribütör var mı merak ediyorsanız, ETBIS kayıtlı resmi web sayfasına ticaret bakanlığından ulaşabilirsiniz.
Kasımla ilgili indirim varsa bugun Kasım’ın sonu.
Kasım indirimi 2 Aralık gününe kadar geçerliymiş.
intersport CYBER10 kodu ile superblast 2 5850 TL ye aldım
Puma fast trac nitro 3 , patika ayakkabısı Amazon tr de 2500 tl ile 3500 TL arası , fiyatlar anlık ve saatlik olarak değişiyor.
2500 TL ye bir çift aldım.
yalispor online
boston 13 ve Evo sl indirimde
Merhabalar,
Anladığım kadar ile Asics, Türkiye pazarındaki faaliyetlerini artık doğrudan kendisi yönetecek. Marlin Spor, Asics’in Türkiye distribütörlüğünü devrediyor gözüküyor web sitelerinde.
Asics ayakkabılarda baya indirimler var. İndirim oranının en fazla olduğu yer N-11 sitesi Asics mağazası olarak gördüm. n-11 çevir kazan - saatlik kupon vs. ile daha da uyguna gelebiliyor. İhtiyacı olanlar girip bir baksınlar.
Novablast 5 - 3800 TL
Metafuji Trail - 4200 TL gibi.
Devirden önce alınan ürünlerin garanti ve kusur durumlarında devir alan asics tr mi sorumlu olur
Bende bunu merak etmiştim resmi sitede bununla ilgili açıklama yapmışlar;
➔ 1 Ocak 2026 tarihinden önce asics.com.tr üzerinden yaptığınız tüm işlemler Marlin Spor Malzemeleri A.Ş. tarafından titizlikle yürütülmüş ve tüm hakları saklıdır.
➔ 1 Ocak 2026 tarihinden önce yaptığım alışverişlere ait satış sonrası hizmetler için nasıl destek alabilirim?
Cevap: Satış sonrası hizmetler için 0850 488 02 22 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’ nden bize ulaşabilirsiniz.
Tüketicinin korunması hakkında kanuna göre satıcı ve üreticinin ayıptan ayrı ayrı sorumluluğu var. Dolayısıyla distribütör değişmiş olsa bile önceki satıcının satıcı sıfatıyla ayıptan sorumluluğu devam ediyor. Ama muhtemelen sorumluluk devrine ilişkin kendi içlerinde bir sözleşme yapmışlardır, Marlin’e başvuru yapılsa bile Asics Tr yardımcı olur diye tahmin ediyorum
Asics sonicblast 4750 TL , fiyat cazip duruyor.
Yorumlar ve incelemeler de ayakkabınden memnun kalan çok düşük diğer taraftan bu fiyata tempo ayakkabısı !
Normalde indirim yazmaktan çekinirim yani insan bazen ihtiyacı olmadığı halde meraklanıp bakıp alabiliyor (mesela ben) ama Asics’teki indirimler çok iyi ve şaşırtıyor. İhtiyacınız varsa bence bu indirimleri kaçırmayın. 8000 olan Metafuji Trail 4000’lere düşmüş. NB5 3800 civarında.
1 Ocak 25:59’a kadar geçerli kampanya:
Frig Ultra, Sapanca Ultra ve Efes Ultra için %20 indirim kodu: LİMİTSENSİN26
Asics’in sitesi değişiklikten dolayı kapalı, bu satışı yapan Asics görünüyor, bu konuda kafam karıştı. Aslında çok güzel indirimler var n11’de ama satışı yapan kim anlamadım
Yanlış ise arkadaşlar düzeltsin lütfen.
Online satış ile mağaza satış farklı firmalar tarafından yapılıyor.
Online Asics tr
mağaza Marlin