Sıcak Fırsatlar

Bende de siyah olan var tavsiye ederim.

3 Beğeni

3 Beğeni

aynen fiyat performans olarak çok iyi çanta. hatta fiyatı hiç konuşmadan bile çok iyi çanta.

kapadokya öncesi sırf şımarıklık olsun, sırf hava olsun diye popüler bir markanın çantasını almıştım :distorted_face:. koşuda onu kullandım sonuç hayal kırıklığı oldu. kiprun 10’un kullanım hissiyatı çok daha rahat ve konforlu, ayrıca bir de baton taşıma çantası alırsanız ömürlük olur.

Bazı yüksek kapasiteli koşu yelekleri örn.12/15L seviyesi, bu çantaları tam doldurmadan koşmaya başladığınızda sırtınızda zıplayan büyük bir heybe ile arazide yoruluyorsunuz ama kiprun 10L boş hali ile bile konfor sağlıyor.

8 Beğeni

asics sonicblast 6650 TL
Hepsiburada spx asics tr

Sonicblast indirme girmeden yukarıdaki fiyattan brooks hyperion max 3 aldım.

iki modeli kıyaslayınca hm3 ile maraton bile kosabilirim .

6 Beğeni

Brooks ayakkabı arıyor veya distribütör var mı merak ediyorsanız, ETBIS kayıtlı resmi web sayfasına ticaret bakanlığından ulaşabilirsiniz.

Kasımla ilgili indirim varsa bugun Kasım’ın sonu.

Kasım indirimi 2 Aralık gününe kadar geçerliymiş.

4 Beğeni

Kasım ayı başlarında bir ürünün (ayakkabi idi galiba) ilanına takılmıştım. Kasım indirimli fiyatı 5800TL kadardı. İndirimsiz fiyatı ne kadarmış ki diye ürünün satıldığı başka alternatiflere baktım. İndirimsiz fiyatı bir çok yerde 4500 - 5000 TL araligindaydi :upside_down_face:

5 Beğeni

intersport CYBER10 kodu ile superblast 2 5850 TL ye aldım

7 Beğeni