Sıcak Fırsatlar

Teşekkür ederim. İhtiyacım vardı

3 Beğeni

Bence uygun fiyatı. Kadın kategorisine eklemişler ama 42 2/3 kadın olamaz web sitesinde 40 2/3 da bitiyor kadın ayakkabıları. Hayırlısı bakalım ne gelecek :grin:

1 Beğeni

Eskiten birileri var mı acaba? 63-65kg biri asfaltta 1000km devirebilir mi? Asics ve nike denedim hemen perte çıkıyor. Bu aralar Boston 12 dayanıklı çıktı. Sadece onu kullanıyorum. Yarın birgün üretimi durarsa diye dayanıklı, standartın biraz üstü yastıklamalı ayakkabı arayışındayım. Marka önemsiz.

Puma , Magnify 2 için minimum 800 km ömür vermiş. Benim görüşüm 1000 km rahat görür.
bu modelde 43 numara Nike ve New balance 44 numaraya denk
ön kısmı biraz geniş taraklı ayaklar rahat eder ayrıca APMA pediatrik sertifikası vs var .
Bende iki çift var . Günlük koşu için ideal , stabil ve tepkisel orta taban sağlam kavrayan dış taban . Tabi hızlı bir model değil .

4 Beğeni

Magnify Nitro 2 yi severek kullanıyorum fakat kaç km olduğunu kesin olarak söyleyemiyorum. 300 400 km arası olduğunu tahmin ediyorum. Pumanın bu modeli yarım beden büyük. Koşması hahat ve kaliteli. Nitro köpükleri sevdiğimi hep söylüyorum. Puma deviate nitro 3 üde kullanıyorum. Deviate 3 benim için daha da iyi. İsviçre çakısı gibi her yola ve her tempoya gidiyor. Çok hızlı tempolar hariç. Puma gerçekten parasını hak eden ayakkabılar yapıyor.

4 Beğeni

Seçerken ağırlığa dikkat et hafif ayakkabıların ömrü az oluyor. Her ne kadar performansı olumsuz etkilese de ağır ayakkabıların ömrü daha uzun.

2 Beğeni

@aktr hız için Boston 12 şimdilik beklentimi karşıladı. 4.20-4.30 ortalama şuan için gayet yeterli geliyor bana. Sizin pumayı günlük için deneyeceğim. 4.50-5.00 verir gibi bakmadım özelliklerine ama tipi tam 5.00 1000km götürürüm diyor.

Evet doğru, Nike streakfly 5k/10k vardı. İlk giydiğimde çorap giymiş gibi hissettim ama sadece pistte kullandığım halde 400km sonra yastıklaması dağıldı. Pistte zıplatmamaya başladı.

Patika için Nike zegama almıştım. O da bot gibi birşey çok ağır. Hala kullanırım çok sağlam çıktı. Patikada zaten biliyorsunuz hız pek önemli değil ama inişlerde 4.00 pace verse bana yetiyor. O ağırlığa göre bence iyi performans gösteriyor. Tutuşu da iyi baya. Hiç bilek burkmadım, kaymadım. Çamur performansı da güzel. Sadece güz dönemi ağaçlar yaprak dökünce üstüne yağmur yağınca kaygan oluyor. O zaman Nike zegama hiç güven vermiyor. Bence hiçbir trail ayakkabısı kaygan yaprakta güven veremez. Tabi başka trail ayakkabısı daha denemedim. Bu eskirse birgün denerim.

3 Beğeni

Magnify nitro 2 ilginç bir model.Ilginçliği bazı sitelerde 2bin tl’nin altına bulunabilmesi.Özellikle pumagrip dış tabanın fevkalade ıslak ve kuru zemin tutunması, kaliteli üst malzeme, çok da eski olmayan köpük teknolojisi, estetik duruş ve sunduğu ortalama üstü konfor ile bu piyasada tam bir sıcak fırsat. Dezavantajları ; belki ben çöl şartlarında yaşadığım için olabilir ama nefes alma çok çok zayıf çünkü üst örgü çok kalın ama dayanıklı ve bütün maximalist ayakkabılarda olduğu gibi göreceli hissiz.Velhasıl başka bir ayakkabı alacağına tanesi 1700tl den 4 tane magnify nitro 2 alınca kaç km gider sorunu da kalmıyor..

6 Beğeni

1 Beğeni

Bu fiyatlara alacaklara tavsiye ederim Magnify Nitro 2’yi… Yaklaşık 450 km yaptım Nitro 2 ile. Ben ilk koşumda ayaklarımın ne kadar çok terlediğime inanamamıştım :slight_smile: havalandırma açısından sıkıntılı bir ayakkabı olduğunu düşünüyorum ben de (özellikle bugünlerde) Onun haricinde konforlu ve iyi bir günlük koşu ayakkabısı bence. Yeni alacaklara bir not diğer Puma’lara göre biraz geniş bir kalıbı var. Deviate Nitro 2’da 42.5 giydiğim için aynı numara almıştım ama yarım numara küçük alsam daha iyi olurdu. Ben ikinciyi alıp yedeklemeyi düşündüm ama elimdekinin henüz yarı ömründeyim sanırım gelince fiyat takibi yapıp 3. versiyonu alırım.

3 Beğeni