pro4 için keşke haber verseydin ![]()
Sen iste ![]()
n-11 sitesinde Intersport satıcısında gümüş-kırmızı Adizero Pro 4 ayakkabı 42-44-44,5 numaralar 8.499 TL’den satılıyor. 400 TL kupon veriyor şuan N11. 8099 TL’ye geliyor.
sen bu sektörün Vakko’susun
![]()
kirmizi veya yeşil bulamazmiyiz? depoya baksan bi?![]()
Bulunca paylaşacağım ![]()
Bey-men de Hoka Mafate X 10bin TL. diğe sitelerde 13bin civarı. Mafate X arayan varsa değerlendirebilir.
Süpersin hocam her fırsatı bizle paylaşıyorsun ![]()
Asics Gel Trabuco 13 Trail ayakkabı boy-ner sitesinde 5600 TL civarı. Hopi indirim vs varsa daha uyguna alabilirsiniz.
Her gün buraya giremiyorum. Bana instadan bu postları yapıştırır mısın?
Biliyorsun beni Adidas idman yurdu
1300 km oldu. Lastik değişim zamanı geldi
protein ocean “good night” isimli uyku takviyesi lansman fiyatıyla satışta.
PTT-avm sitesinde Adrenalin outdoor satıcısında
The North Face SUMMIT VECTIV PRO 3 ayakkabı 8100 TL civarında. Normalde piyasası 12500-13000TL
Değerlendirmek isteyen çıkar belki ![]()
Spor-tive firmasına Hoka Mach X 3 gelmiş. Ayakkabı çıkalı daha 3-5 gün oldu sanırım. Fiyatı %15 inidirim ile 10.000 TL civarında.
Son olarak Asics Metaspeed Sky+ 43,5 numara 8.800TL aynı sitede
N-11 sitesinde asics resmi mağazasında indirimler var. Mesela novablast 5 ayakkabı 4003 TL. Kuponlarla daha uyguna alabilirsiniz.
N-11 sitesinde asics trabuco Max 4 ayakkabı 5400 tl ve trabuco 13 ayakkabı 4600 tl fiyatları çok iyi . Numaranız varsa ![]()
Big joy firnasının n-11 sitesinde On The Go Recovery Çikolata 70 G X 20 adet 747 TL.
Kendi sitesinde 1450 TL civarında. Bana gelen son kullanım tarihi 2028 gösteriyor.
İçerik olarak : her servisi 40 gram karbonhidrat , 20 gram whey protein, 3000 mg BCAA, 2000 mg glutamin , elektrolit, vitamin ve mineral bolca var.
Aldım t13 ü dayanamayıp. Teşekkür ettim.
Asics kendi mağazası o fiyatı veremedi.
Gerçek bir kralsın ![]()
Kendi sitesinde çilek aromalı var. O pahalı. N-11’de çikolata aromalı ucuza satılıyor. Çünkü insanlar çikolata aromalı ürünün tadını sevemedi ve almadılar. O yüzden çikolata aromalı ürünlerin stoklarını bitirmek için indirim yaptılar. Stoklar bitince yeniden çikolata aromalı ürün gelmeyebilir. O yüzden çikolota aromalı ürünün sevdiyseniz biraz stok yapmanızı tavsiye ederim.
Dün akşam su ile karıştırıp denedim. Nesquik vari bir tadı var. Süt ile daha iyi olabilir. Ben o kadar önemsemiyorum aromasının ne olduğunu. Fiyat performans ürünü olsun yeterli. 2 kutu aldım 1244 TL tuttu. Servis başı 31,1TL gayet uygun. Bitince o zaman düşünürüz ne yapacağımızı ![]()
new balance tr ayakkabılarda indirim var
12.599 TL
Vade farksız 3 taksit imkanı 4.199,67 TL - Fiyatlar değişmediyse bahsettiğiniz fiyat değil taksit @fd2106
Sadece yeşil rengi indirimde 5.399 TL
dostum teşekkürler. şimdi farkettim. Yeşil renginde indirim varmış sadece. düzeltme için teşekkürler.