Sıcak Fırsatlar

pro4 için keşke haber verseydin :slight_smile:

2 Beğeni

Sen iste :smiley:

n-11 sitesinde Intersport satıcısında gümüş-kırmızı Adizero Pro 4 ayakkabı 42-44-44,5 numaralar 8.499 TL’den satılıyor. 400 TL kupon veriyor şuan N11. 8099 TL’ye geliyor.

6 Beğeni

sen bu sektörün Vakko’susun :crown: :grinning_face: :crown:

kirmizi veya yeşil bulamazmiyiz? depoya baksan bi?:heart_eyes:

5 Beğeni

Bulunca paylaşacağım :smiley:

Bey-men de Hoka Mafate X 10bin TL. diğe sitelerde 13bin civarı. Mafate X arayan varsa değerlendirebilir.

7 Beğeni

Süpersin hocam her fırsatı bizle paylaşıyorsun :clap:

3 Beğeni

Asics Gel Trabuco 13 Trail ayakkabı boy-ner sitesinde 5600 TL civarı. Hopi indirim vs varsa daha uyguna alabilirsiniz.

9 Beğeni

Her gün buraya giremiyorum. Bana instadan bu postları yapıştırır mısın? :folded_hands:t4: Biliyorsun beni Adidas idman yurdu :sweat_smile: 1300 km oldu. Lastik değişim zamanı geldi

4 Beğeni

protein ocean “good night” isimli uyku takviyesi lansman fiyatıyla satışta.

2 Beğeni

PTT-avm sitesinde Adrenalin outdoor satıcısında

The North Face SUMMIT VECTIV PRO 3 ayakkabı 8100 TL civarında. Normalde piyasası 12500-13000TL
Değerlendirmek isteyen çıkar belki :grin:

Spor-tive firmasına Hoka Mach X 3 gelmiş. Ayakkabı çıkalı daha 3-5 gün oldu sanırım. Fiyatı %15 inidirim ile 10.000 TL civarında.

Son olarak Asics Metaspeed Sky+ 43,5 numara 8.800TL aynı sitede

10 Beğeni

N-11 sitesinde asics resmi mağazasında indirimler var. Mesela novablast 5 ayakkabı 4003 TL. Kuponlarla daha uyguna alabilirsiniz.

9 Beğeni

mach 6 bakıyorum

google alışveriş ile site fiyatı uyumsuz :roll_eyes:

2 Beğeni

N-11 sitesinde asics trabuco Max 4 ayakkabı 5400 tl ve trabuco 13 ayakkabı 4600 tl fiyatları çok iyi . Numaranız varsa :blush:

5 Beğeni

Big joy firnasının n-11 sitesinde On The Go Recovery Çikolata 70 G X 20 adet 747 TL.

Kendi sitesinde 1450 TL civarında. Bana gelen son kullanım tarihi 2028 gösteriyor.

İçerik olarak : her servisi 40 gram karbonhidrat , 20 gram whey protein, 3000 mg BCAA, 2000 mg glutamin , elektrolit, vitamin ve mineral bolca var.

9 Beğeni

Aldım t13 ü dayanamayıp. Teşekkür ettim.
Asics kendi mağazası o fiyatı veremedi.

4 Beğeni

Gerçek bir kralsın :crown:

2 Beğeni

Kendi sitesinde çilek aromalı var. O pahalı. N-11’de çikolata aromalı ucuza satılıyor. Çünkü insanlar çikolata aromalı ürünün tadını sevemedi ve almadılar. O yüzden çikolata aromalı ürünlerin stoklarını bitirmek için indirim yaptılar. Stoklar bitince yeniden çikolata aromalı ürün gelmeyebilir. O yüzden çikolota aromalı ürünün sevdiyseniz biraz stok yapmanızı tavsiye ederim.

5 Beğeni

Dün akşam su ile karıştırıp denedim. Nesquik vari bir tadı var. Süt ile daha iyi olabilir. Ben o kadar önemsemiyorum aromasının ne olduğunu. Fiyat performans ürünü olsun yeterli. 2 kutu aldım 1244 TL tuttu. Servis başı 31,1TL gayet uygun. Bitince o zaman düşünürüz ne yapacağımızı :slight_smile:

3 Beğeni

new balance tr ayakkabılarda indirim var

3 Beğeni

12.599 TL

Vade farksız 3 taksit imkanı 4.199,67 TL - Fiyatlar değişmediyse bahsettiğiniz fiyat değil taksit @fd2106

Sadece yeşil rengi indirimde 5.399 TL

4 Beğeni

dostum teşekkürler. şimdi farkettim. Yeşil renginde indirim varmış sadece. düzeltme için teşekkürler.

3 Beğeni