Sıcak Fırsatlar

%50 indirim varmış ilgilenen varsa değerlendirebilir

4 Beğeni

Adidas outlet magazalarda 7500 e 2000 tl indirim var. Adidas Pro3 bakan varsa olivium ve optimum magazalarinda 5500 ile 6000 civarlarinda indirim ile bulunuyor.

6 Beğeni

Hımm baktım şu an avrupa da falan rc 2’si satılıyor, ilk video incelemeleri 3 yıl öncesine ait bir yıl sonraki ürün olsa pek sorun değilde üç yıllık rafta kalmış ürün gelirse sorun olabilir. İncelemelerde fazla sert bulunmuş.

2 Beğeni

1 Beğeni

2 Beğeni

44,5 numara mobil uygulama indirimiyle 982TL’ye geliyor. Sezonda kendi sitesinde 4000tl civarındaydı.

2 Beğeni

5 Beğeni

2 Beğeni
3 Beğeni

Hocam boykot yeni başlamışken sıcacık fırsatlardan faydalansam alışveriş yapsam boykotum bozulur mu ? :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 Beğeni

ama..n Türkiye

4 Beğeni

ama..n Türkiye’yi benim gibi anlamayanlar görsel aramalardan sonuca gidebilir.
Amazon Türkiye. Bilmece gibi olmuş @tugrulpeker .

3 Beğeni

Hoka&On Ayakkabılarda Sepette %20 İndirim

Amazonda indirim varmış pek bir seçenek yok ama Hoka Kawana model 2900 TL ye geliyor

2 Beğeni

adidas kendi sitesi

5 Beğeni

intersport sitesinde
Salomon Soft Flask 500 ml Unisex Mavi Suluk 449 TL den satışta.

Gönderirler mi bilmem :slight_smile:

1 Beğeni

kaçırdık :slight_smile:

1 Beğeni

stokta 3 adet gözüküyor hala.

3 Beğeni

ürünler geldi @VLX ‘e bilgilendirme icin tesekkurler.
yaşadığım enteresan bir hadiseyi de sizinle paylaşmak istedim; flaskları masamda gören mesai arkadaşım “aa kendine serum mu aldın?” diye sordu. :zipper_mouth_face: :grinning_face:

19 Beğeni

Göndereceklerini hiç düşünmüyordum benimkilerde geldi. :slight_smile:

Sportive sitesinde Nike Zegama 2 trail koşu ayakkabısında bazı modeller indirim ile birlikte 3.800 TL civarına geliyor. Ben aldım deneyelim bakalım.

5 Beğeni

patika ayakkabısı ihtiyacı olan hanımlar kaçırmasın derim .
Sportive mağazasında bu ayakkabı

5 Beğeni