Sıcak Fırsatlar

Merhaba Halil Aksoy,

2845577102313727 Siparişin i̇ptal işlemi gerçekleştirilmiştir.
İptal edilen ürün/ürünlerin tutarı bankanıza bağlı olarak 7 iş günü içerisinde kartınıza yansıyacaktır.

Siparişle ilgili şimdi bu mesajı aldım. Aynı ürün ve bedeni satmaya devam ederseler muhtemelen hakem heyetine giderim.

2 Beğeni

evet şimdi bana da aynı mail geldi.

üstelik ben başka bir kampanyadan yararlanmak için sepet tutarını biraz fazla tutmuştum, bu siparişin iptali sonrası kazandığım puanı da geri aldılar. boştan yere alışveriş yapmış olduk.

1 Beğeni

Bu firmadan trendyol üzerinden sense pro 10 koşu yeleği almıştım. Ürünü almadan önce sordum suluklar dahil dimi siparişi iptal etmeyelim sonra uğraştırmayın beni uğraşırım sizle dedim. Beklediğim gibi suluksuz geldi ürünler. Bende hakem heyetine başvurdum. Savunma istediler firmadan o da gelmiş gözüküyor. Bakalım hakem heyetinin karara bağlamalarını bekliyorum. 6 aya kadar karara bağlıyorlarmış :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de aynı maili aldım. Madem bu kadar kalabalığız, İntersport Salomon ADV 12 mağdurları diye örgütlenelim :slight_smile: İptal etmeleri sıkıntı değil de, bir yandan satışta tutup bir yandan ısrarla göndermemeleri ilginç oldu. Daha dün konuştuk müşteri ilişkileriyle. Bana yakında siparişiniz tarafınıza ulaştırılacaktır diye güvence vermişlerdi. İlginçler gerçekten :slight_smile:

1 Beğeni

kapadokya da verilen indirim kuponunu kullanayım dedim salomon.com.tr’de :man_facepalming: süresi dolmuş. :brain: :see_no_evil: :see_no_evil: :shushing_face: :shushing_face:

sonunda “set” ibaresi bulunan yeleklerde suluklar dahil oluyor, spx’in sayfasında şuan stokta olmayan diğer yeleklerin açıklamalarında “suluk dahil” ibaresi var. müşteri penceresinden baktığımda görselde suluklar varsa onlarıda da göndermeleri lâzım diyorum. Umarım başvurudan istediğiniz sonucu alırsınız.

1 Beğeni

Merhaba
Haberi olanlar zaten vardır fakat bilmeyenler için
Spx brooks satmaya başlamış
Gliserin launch ghost ve bir iki model daha var ancak benim de özellikle aradığım yurtdışında 80-100 dolar arası satılan fiyat performans ürünü revel bulamadık
Kendilerine Türkiye şartlarında bu modelin çok fazla satabileceği konusunda görüş bildirdim
Fiyatlar 5-6k arası değişiyor

2 Beğeni

boyner.com.tr/ brooks-1104351d072-revel-7-siyah-erkek-kosu-ayakkabisi-p-15411722

3 Beğeni

Hocam çok teşekkürler ama buraya gelince ayakkabının en önemli özelliği olan fiyat performans konusunda bir anlamı kalmamış

boyner.com.tr/acik-mavi-beyaz-erkek-kosu-ayakkabisi-1011b693-402novablast-4-p-1785568? barcode=4550457276634

Max 2,5 k ya decathlon dan ne bulursam onu alıcam artık yanlış anlamayın decathlonun her türlü ürününü çok beğeniyorum sadece sağ ayağım bir kaç sakatlık geçirdiği için kalıp konusunda biraz problem yaşıyorum

2 Beğeni

Ayakkabı (çok) kişisel bana iyi olan sana kötü olur . Fiyat ise belirleyici bir ölçü değil
Bu modeli radarıma aldım , yakında alırım ayrıca Trendyol da puma magnify nitro 2 satıcı Trendyol yada puma store rahat bir seçim olabilir

4 Beğeni

Hocam bugün benim de en çok begendiği iki model sizin paylaştığınız ve görevlinin tavsiyesi üzerine şu model oldu

KIPRUN Erkek Koşu Ayakkabısı - Beyaz/Sarı - Kiprun KD900 Light
2 450,00₺

decathlon.com.tr/p/_/R-p-339603?mc=8841246

Beyaz olanın internette yeşilin sadece bazı mağazalarda stoğu var
İyi akşamlar

2 Beğeni

Sunu yeniden animsatmak isterim…

5 Beğeni

Öncelikle sayın @spinodal özür dilerim
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyerek başlamak istiyorum
Sadece deichmann a özel yerli üretim fila koşu ayakkabılarını adım başı olan bir şubeye gidip mutlaka denemenizi gönülden isterim
Ben numara olmadığı için deneyemedim ama 899 tl olan modeli bütçesi olmayan koşu seven insanlar için bence bulunmaz bir nimet yastıklamaları çok üst derece enerji geri dönüşü çok iyi ben numara bulursam 899 bulamazsam denediğim 2499 tl olan modeli önümüzdeki hafta kesin alacağım tabi ki bunlar benim kişisel ve acemice tespitlerim
300 ve 500k dan sonra ne hale geldiklerini de o zaman paylaşmak istiyorum

Pahalı olan internetten alırsanız 1850 ye filan düşüyor vade farksız aylık 690 tl civarına geliyor
Deichmann yada fila ile bir ilişkim yok sadece bütçesi olmayan koşuculara yardımcı olmak ve veteranların da uygun fiyata değişik bir deneyim yaşamasını amaçlıyorum

4 Beğeni

Trendyol sitesinde satıcı spx %35 indirimle 2 tanesi 1150 tl ye geliyor. İhtiyacı olan vardır belki :slight_smile:

4 Beğeni

Şu ayakkabı indirim ve kupon ile 2400 lere geliyor, iyi bir fırsat.
Salomon glide max tr

1 Beğeni

bir gün “adv 12” yelek alırım diye şimdiden flaskları satın aldım :brain: :brain:. kapitalist sistem sen ne kötü bir şeysin. :heavy_dollar_sign: :heavy_dollar_sign:

3 Beğeni

Bence sıcak fırsat neden L bedeni yokki :blush:

işte o yüzden sıcak fırsat :grinning:

5 Beğeni

Uygun fiyatlısını koymuşlar :grinning:

4 Beğeni

Aşağıdaki ayakkabı hakkında fikri olan var mı fiyatı fena değil hafiflik ve yastık hakkında bilgisi olan var mı

2 Beğeni

%50 indirim varmış ilgilenen varsa değerlendirebilir

4 Beğeni