Suluklar dahil mi geliyor aldınız mı?
Ben güvenmediğim için almadım.
Ama alanlar muhakkak vardır. Stoklar bitmiş çünkü
Ürün alıp kargosu gelenler paylaşırsa seviniriz.
Ben aldım sanırım suluksuz gelir. Gelirse yazacağım. Çok teşekkürler bu arada
Hangi modeli aldınız.
Adv skin 12 i bekliyorum.
gokhan selam, baton tasima icin ilave baton aparati da düşünüyor musun?
Şimdilik hayır. İleride ihtiyaç duyarsam alabilirim. Koştuğum mesafelerde baton çoğu yarış için gerekmiyor. Gereken yarışlar için de baton takabileceğim başka bir çantam var.
Hocam ben sense pro 10 almıştım, stok hatası varmış siparişim iptal oldu bilginize.
Vaiport mağazasına gidip inceledim, orada bedenler vardı, ayrıca sulukları da vardı. Tabii 10 litrelik gözüme küçük geldiği için vazgeçtim, onun yerine Decahtlon’dan 15 lirtelik olanı aldım.
Sense Pro 10 - L beden stokta gözüküyor. Sizin iptal olan siparişiniz mi acaba
Ben de Adv Skin 12 siparişi verdim 17.02 günü ama hala hazırlanıyor görünüyor, intersport uygulamasında suluklara ilişkin bilgilendirme yoktu ama aynı firmaya ait Fashfed uygulamasında aynı üründe suluklar hariçtir yazıyor. ( fiyat aynı ve intersport tarafından gönderilecektir yazıyor)
Aynı ürünü satmaya devam ediyorsa firma tüketici hakem heyetine başvurarak aynı ürünü aynı fiyatla size satmaya zorlayabilirsiniz.
Ben daha önce de intersporttan alışveriş yaptım. İndirim zamanı da dahil. Bir problem yaşamadım. Bugün telefon geldi. Biraz uzun sürüyor ama hazırlanıyor diye. Ben talep etmemiştim. Gelmezse de sorun değil. Gerçekten stok hatası alabiliyor. Bir süre mağazacılıkta çalıştım.
Olabilir hocam, stok var görünen mağazayı aradım sordurdum. L değil M var dediler. Umarım diğer arkadaşlarınki gelir.
Haklısınız ama stok hatası var dediler ben iptal edince L tekrar stoğa girdi. Bunun düzeltilmesi gerekirdi. Ama firma gayet ilgili ve anında iletişim kurulabiliyor o konuda haklarını yiyemem.
Merhaba ürününüz geldimi acaba. Soft flasklar da dahilmi onu merak ediyorum ben:)
Merhaba,
17.02.2025 tarihinde vermiştim siparişi ancak hala hazırlanıyor yazıyor. Yani henüz gelmedi. Muhtemelen bana özel dikim yapılıyor
hocam selam, aynı ürünün siparişi için bende beklemedeyim. fashfed’in yazdığı tanım sırt kısmında bulunan suluk olabilir diye yorumluyorum zira intersport Salomon Adv Skin 12 Set ibaresi ile satışa koymuş “SET” yazması belki flaskları da dahil etmiştir düşüncesi yarattı.
ha ürün banko gönderilmeyecek ve ben beklediğimle kalacağım orası ayrı.
Bu ürün uzun zamandır 400 TL altında.
S beden ihtiyacı olan varsa değerlendirebilir.