Sıcak Fırsatlar

adidas adizero evo sl ,kendi sitesinde stoklara girmiş

A101de Hoka fırsatı göreceğimi hiç düşünmezdim.

7 Beğeni

“En az 10 adetle sınırlıdır” demekle ne istiyorlar acaba :smiley:

Bir şubeye 10 adet göndereceğiz en az demek istediler sanıyorum. Ancak A-101 den bu fiyata ayakkabı alabilecek 10 kişi bulabilirler mi merak ettim gerçekten?

1 Beğeni

Ben A101 ve Bim’den yapıyorum market alışverişlerimi. Bu fiyata ayakkabı alabilirim ama benim de merak ettiğim bu ayakkabı bu fiyatı hak ediyor mu?

1 Beğeni

Amazon’da erkek beyaz modeli A101 e göre daha uygun fiyatlı. Koşudan ziyade trail yürüyüş veya hafif tempolu trail ayakkabısı olarak görünüyor.

2 Beğeni

Pek müşteri kitlesine hitap etmeyen ürün trail koşu ayakkabısının müşteri kitlesi pek yok. Normal spor ayakkabı kullanımı olarak konforlu değil rafta kalır yüzde 30 indirim yer zar zor satarlar.

2 Beğeni

Marka bilinirliği olarak HOKA ülkemizde en alt sıralarsa olabilir. Özellikle koşan bir grup insan haricinde hiç bilinmiyor. Belki A101’in satış-pazarlama ekibinde bir koşu sevdalısı olabilir. :grinning:
Bu arada görseldeki model Hiking olarak sınıflandırılıyor. Koşmaktan ziyade trekking-hiking yapanlar için uygun olabilir.

3 Beğeni

Adidas online indirimler var %30

Koşu ayakkabısı değil bu ayakkabı ve son derece rahatsız Bir ürün
Hiç tavsiye etmem alacak olan arkadaşlara

1 Beğeni

%50 e çekti
Özelikle kadın performans ayakkabıları fiyatları iyi

spx.com.tr/yuzde-elli-indirimler/

Güzel indirimler mevcut

BONATTI TRAIL 4.000 TL geliyor.

2 Beğeni

Merhaba almayı düşünenler için günlük kullandığım FR45 ve sadece antrenmanlarda kullandığın Fenix 7 Solar modeli saatim satılıktır. Detaylar ilandadır.
Sahibinden ilan no: 1228647513

intersport.com.tr

Salomon Koşu yeleklerinde %50 indirim var. Gönderirlerse çok güzel fiyat.

6 Beğeni

40 numara için geçerli fiyat.

2 Beğeni

A101 Extra’da ayakkabılarda değişen oranlarda sepette indirim fırsatları var. İlginenlere duyurulur.

1 Beğeni

intersport, parmak ucu biraz dar ve geniş ayaklar için rahat olmayabilir

Antalya Altınova nike fabrika mağazasında pegasus modellerinde %30 indirim var

Numara bulma konusunda da bir problem yok

1 Beğeni