adidas adizero evo sl ,kendi sitesinde stoklara girmiş
“En az 10 adetle sınırlıdır” demekle ne istiyorlar acaba
Bir şubeye 10 adet göndereceğiz en az demek istediler sanıyorum. Ancak A-101 den bu fiyata ayakkabı alabilecek 10 kişi bulabilirler mi merak ettim gerçekten?
Ben A101 ve Bim’den yapıyorum market alışverişlerimi. Bu fiyata ayakkabı alabilirim ama benim de merak ettiğim bu ayakkabı bu fiyatı hak ediyor mu?
Amazon’da erkek beyaz modeli A101 e göre daha uygun fiyatlı. Koşudan ziyade trail yürüyüş veya hafif tempolu trail ayakkabısı olarak görünüyor.
Pek müşteri kitlesine hitap etmeyen ürün trail koşu ayakkabısının müşteri kitlesi pek yok. Normal spor ayakkabı kullanımı olarak konforlu değil rafta kalır yüzde 30 indirim yer zar zor satarlar.
Marka bilinirliği olarak HOKA ülkemizde en alt sıralarsa olabilir. Özellikle koşan bir grup insan haricinde hiç bilinmiyor. Belki A101’in satış-pazarlama ekibinde bir koşu sevdalısı olabilir.
Bu arada görseldeki model Hiking olarak sınıflandırılıyor. Koşmaktan ziyade trekking-hiking yapanlar için uygun olabilir.
Adidas online indirimler var %30
Koşu ayakkabısı değil bu ayakkabı ve son derece rahatsız Bir ürün
Hiç tavsiye etmem alacak olan arkadaşlara
%50 e çekti
Özelikle kadın performans ayakkabıları fiyatları iyi
Merhaba almayı düşünenler için günlük kullandığım FR45 ve sadece antrenmanlarda kullandığın Fenix 7 Solar modeli saatim satılıktır. Detaylar ilandadır.
Sahibinden ilan no: 1228647513
intersport.com.tr
Salomon Koşu yeleklerinde %50 indirim var. Gönderirlerse çok güzel fiyat.
40 numara için geçerli fiyat.
A101 Extra’da ayakkabılarda değişen oranlarda sepette indirim fırsatları var. İlginenlere duyurulur.