Sıcak Fırsatlar

polar . com /tr/ black-week-sales
2 aralık tarihine kadar stoklarla sınırlı polar ürünlerde yüzde 40a varan indirim.

Polar ignite 3 9750TL
Verity sense koldan nabız 4000TL

Polar ignite ise 5000TL.

Ignite

polar . com /tr/ ignite?srsltid=AfmBOooLZbVVv_4NCUFYHjb4jayWqCEg2DRzTR9N5qzg5gMJfqQjwtKg

Diğer modellerde de indirim var.

Akşamüstü farkedip aldım ben de, cidden iyi indirm vermişler yeni ürünlerde dahil.

2 Beğeni

sporset . com puma velocity nitro 2 gore tex fiyat 3250

1 Beğeni

Bunların içlerine su harici başka bir şey koymamak lazım herhalde
Elektrolit falan filan herhangi bir şey koymamalıyız herhalde

2 Beğeni

Bende kapadokya öncesi sense pro 10 almıştım, suluklardan bir tanesi sızdırıyor maalesef.

2 Beğeni

Ankara Nata Vega Nike de Pegasus 4 Trail 3.290 lira fena değil gibi geldi bana numaraları da mevcut 2 renk var

1 Beğeni

Arkadaşlar KUTUP AYISI indirim yapmış
Güzel bence

7 Beğeni

intersportta da blackfriday indirimi var. örneğin novablast 4 kadın modelini 2900 e aldık baya uyguna geldi.

6 Beğeni

hepsiburada. com / salomon-s-lab-sense-8-p-HBCV000026LZL8

Salomon s/lab sense 8

8 Beğeni

Bir gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Arc’teryx marka trail koşu ayakkabısı

15 Ocak 2025 tarihinde arkadaşım Berlin’ e gidecek ve iki hafta kadar orada olacak. Outdoor mont sipariş vermek istiyorum ama Amazon.de üzerinden mi alıp adrese göndereyim yoksa arkadaşım oradaki mağazalara bakıp mı alsın kararsız kaldım. Daha önce Helly Hansen ve Columbia markalarının montlarını aldım ikisini de uzun süre kullandım. Ancak benim bilmediğim ama çok daha kaliteli outdoor markaları olduğunu düşünüyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz fiyat performans oranı yüksek marka ve modelleri paylaşırsanız sevinirim.

Arc’teryx yada Patagonia bakabilirsiniz.

1 Beğeni

Evet arkadaşlar. Asics sitesinde Novablast 5 satışa çıktı. Meraklısına ve bekleyenlere duyurulur.

1 Beğeni

intersport , nike zoom fly 6 indirimde ,bej rengi isteyenler kaçırmasın

Merhaba,

Bahsi geçen markaları Almanya’ da hangi sitelerden sipariş verebilirim acaba? Bu konuda bilginiz varsa desteğinizi rica ediyorum.

Malesef bilgim yok. Googleda “deutschland arc’teryx” ya da “deutschland patagonia” diye aratınca siteler çıkıyor.

2 Beğeni

Sevgili Mizuno, bu tip mailler marka algınıza zarar veriyor.

6 Beğeni

Merhaba, idealo.de bizim cimri benzeri bir site. Farklı siteleri karşılaştırıyor. Oradan araştırabilirsiniz.

2 Beğeni

1 Beğeni

Link yasak diye paylasamiyorum ama Intersport ta

Asics Cumulus 26 Kadin (37-41 arası) 2750 tl
Asics Gel Kayano 30 Lite Erkek - Kadin 3650 tl

1 Beğeni