Merhaba.
Ben biraz yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben sıcak fırsatlar başlığı altında kampanyayı daha verimli kullanabilir miyiz i tartışmak için yazmıştım. Yoksa 3 beden çanta almadım ben.
Merhaba.
Ben biraz yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben sıcak fırsatlar başlığı altında kampanyayı daha verimli kullanabilir miyiz i tartışmak için yazmıştım. Yoksa 3 beden çanta almadım ben.
Adidas’ta outlet ürünlerinde de sepette yüzde 25 indirim var. Gördüğüm kadarıyla ultraboost light 3200e geliyor. Takumi sen 45 numara giyen varsa 4000e geliyor. O segmentte ayakkabım olduğu için almak istemedim.
Decathlonda asics in bazı basic modellerini indirimde gördüm bugün. Yeni başlayan koşucu arkadaşlar bakabilirler.
Puma Scend Pro Unisex Yeşil Koşu Ayakkabısı 37877621 - 1028 TL Trendyol
Puma Velocity Nitro 3 Erkek Koşu Ayakkabısı - 1823 TL - 1919 TL Trendyol
Magnify NITRO 2 Lime Pow-PUMA Black-PUMA Trendyol 2172,99 TL
Amazon’ da aynı ürün 2x
Hoka One Erkek M SPEEDGOAT 5 JOHANNES KLAEBO 1148810 Spor Ayakkabı - 3747 TL amazon
Bu kez sıcak fırsat değil ama Hoka düşünenler için. Sportive mağazasında mach 6, skyflow, clifton 9 ve bondi 8 modelleri satışa sunulmuş.
Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş - 3999 TL amazon ve mediamarkt
Fiyat iyi ama günlük kullanımda dahi 1.5-2 gün anca giden batarya ömrüyle, uzun koşularda yolda bırakır bizi
Site ürün adı karışacağından bu seferlik link atıyım dedim.
Aşağıdakini 2 Kasım tarhinde aldm. Bugün 175tl gümrük vs ücretini ödeyerek PTT teslim etti. 470+175 gayet makul fiyata geldi gibi hatta Amazon müşteri hizmetleri geçende başka bir soru arasında eğer dekont ile başvurursanız Satıcı o parayı ödemek zorunda vari diyince (ilk defa duydum.) bugün dekontu da atarak ölücülüğe soyunarak başvurdum
Geri Ödemesiz alsanız bile 2x500ml 650tl baya iyi…ürün kalitesi de fena değil.
amazon . com .tr/dp/B08PCN94H7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Satıcı, Gümrük ücretini de geri yolladım demiş. İlginç oldu.
Merhabalar vaktiniz varsa alın
Satıcı island olan ürünler çinden geliyor yaklasik 1 ay sürüyor.
Tavsiye etmem, ben de 2 adet almıştım, bir süre sonra birleşme yerinden su sızdırmaya başladı. Uzun ve sürekli koşular yapıyorsanız bence biraz daha ödeyip sağlma bir marka alın.
Kullandığım ve bir tane yedeğim var. Maksat denemek olsun diye aldım. İyi çıkarsa devamlılık olur, çıkmazsa denemiş oldu deriz.
Günlükte vs kullansam bir süre kafidir.
Aynısını yaşadım hemde tam yarış ortasında .
Bende bunlardan 2 tane aldım. Birisinin Capadocia ultra da 4. Cp de vidalı kapağı pert oldu. Öbürünü kullanmaya cesaretim olmadı. Yani 4 cp’lik ömrü var
masaj tabancası takip edenler için theragun markasında çok ciddi indirimler başlamış.
Herkese merhaba.
Amazon üzerinden Salamon Active Skin 4 koşu çantası almıştım. 2 adet 500 ml’lik soft flasklı. 3 yada 4 yada 5 kere kullanmış olayım biri su sızdırmaya başladı. Marka ilede bir ilgisi yok bence. Bilemiyorum.
Decathlon’un flasklarını hunharca kullanıyoruz yıllardır. Hiç böyle sorunlarla karşılaşmadık.
Aynısı bana da olmuştu. Sıfır Salomon suluk delik çıktı. Yurtdışından almıştım. Burada kimse ilgilenmedi. Fransa’ya yazdım, durumu anlattım. Yeni suluk gönderdiler
Yukarıdaki aonije suluklardan bende 4 tane var. Değişe değişe sorunsuz kullanıyorum.