Sıcak Fırsatlar

Merhaba.

Ben biraz yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben sıcak fırsatlar başlığı altında kampanyayı daha verimli kullanabilir miyiz i tartışmak için yazmıştım. Yoksa 3 beden çanta almadım ben.

2 Beğeni

Adidas’ta outlet ürünlerinde de sepette yüzde 25 indirim var. Gördüğüm kadarıyla ultraboost light 3200e geliyor. Takumi sen 45 numara giyen varsa 4000e geliyor. O segmentte ayakkabım olduğu için almak istemedim.

1 Beğeni

Decathlonda asics in bazı basic modellerini indirimde gördüm bugün. Yeni başlayan koşucu arkadaşlar bakabilirler.

2 Beğeni

Puma Scend Pro Unisex Yeşil Koşu Ayakkabısı 37877621 - 1028 TL Trendyol

Puma Velocity Nitro 3 Erkek Koşu Ayakkabısı - 1823 TL - 1919 TL Trendyol

2 Beğeni

Magnify NITRO 2 Lime Pow-PUMA Black-PUMA Trendyol 2172,99 TL

4 Beğeni

Amazon’ da aynı ürün 2x :wink:

1 Beğeni

Hoka One Erkek M SPEEDGOAT 5 JOHANNES KLAEBO 1148810 Spor Ayakkabı - 3747 TL amazon

1 Beğeni

Bu kez sıcak fırsat değil ama Hoka düşünenler için. Sportive mağazasında mach 6, skyflow, clifton 9 ve bondi 8 modelleri satışa sunulmuş.

6 Beğeni

Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş - 3999 TL amazon ve mediamarkt

Fiyat iyi ama günlük kullanımda dahi 1.5-2 gün anca giden batarya ömrüyle, uzun koşularda yolda bırakır bizi

1 Beğeni

Site ürün adı karışacağından bu seferlik link atıyım dedim.
Aşağıdakini 2 Kasım tarhinde aldm. Bugün 175tl gümrük vs ücretini ödeyerek PTT teslim etti. 470+175 gayet makul fiyata geldi gibi hatta Amazon müşteri hizmetleri geçende başka bir soru arasında eğer dekont ile başvurursanız Satıcı o parayı ödemek zorunda vari diyince (ilk defa duydum.) bugün dekontu da atarak ölücülüğe soyunarak başvurdum :sweat_smile:

Geri Ödemesiz alsanız bile 2x500ml 650tl baya iyi…ürün kalitesi de fena değil.

amazon . com .tr/dp/B08PCN94H7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Satıcı, Gümrük ücretini de geri yolladım demiş. İlginç oldu.

4 Beğeni

Merhabalar vaktiniz varsa alın
Satıcı island olan ürünler çinden geliyor yaklasik 1 ay sürüyor.

1 Beğeni

Tavsiye etmem, ben de 2 adet almıştım, bir süre sonra birleşme yerinden su sızdırmaya başladı. Uzun ve sürekli koşular yapıyorsanız bence biraz daha ödeyip sağlma bir marka alın.

3 Beğeni

Kullandığım ve bir tane yedeğim var. Maksat denemek olsun diye aldım. İyi çıkarsa devamlılık olur, çıkmazsa denemiş oldu deriz.
Günlükte vs kullansam bir süre kafidir.

2 Beğeni

Aynısını yaşadım hemde tam yarış ortasında .

1 Beğeni

Bende bunlardan 2 tane aldım. Birisinin Capadocia ultra da 4. Cp de vidalı kapağı pert oldu. Öbürünü kullanmaya cesaretim olmadı. Yani 4 cp’lik ömrü var

2 Beğeni

masaj tabancası takip edenler için theragun markasında çok ciddi indirimler başlamış. :slight_smile:

1 Beğeni

Herkese merhaba.
Amazon üzerinden Salamon Active Skin 4 koşu çantası almıştım. 2 adet 500 ml’lik soft flasklı. 3 yada 4 yada 5 kere kullanmış olayım biri su sızdırmaya başladı. Marka ilede bir ilgisi yok bence. Bilemiyorum.

2 Beğeni

Decathlon’un flasklarını hunharca kullanıyoruz yıllardır. Hiç böyle sorunlarla karşılaşmadık.

7 Beğeni

Aynısı bana da olmuştu. Sıfır Salomon suluk delik çıktı. Yurtdışından almıştım. Burada kimse ilgilenmedi. Fransa’ya yazdım, durumu anlattım. Yeni suluk gönderdiler :slight_smile:

Yukarıdaki aonije suluklardan bende 4 tane var. Değişe değişe sorunsuz kullanıyorum.

4 Beğeni