Adidas Ultraboost 20 %65 indirim ile 2700 TL
Adidas’ın kendi sitesinde.
Adidas Ultraboost 20 %65 indirim ile 2700 TL
Adidas’ın kendi sitesinde.
Amazon’da Salomon’un birçok patika koşusu ayakkabısında indirim var. Anasayfada direkt Salomon linki olarak çıkıyor.
Şimdi ben Amazon‘dan hiç alışveriş yapmadım peki 30 Euro yu Geçen ürünler nasıl alınacak vergilendirme gümrük işleri nasıl yapılacak Amazon’da
Amazon tahmini vergi ve kargo ekliyor alırken. Hepsini o hallediyor. Eğer kargo ya da vergi daha fazla tutarsa bizden talep etmiyor, daha az tutarsa bize aradaki farkı iade ediyor.
SPX internet sitesinde 3 ürün alana yüzde 70 indirim var.
Ürünlerin fiyatlarını yükseltmişler ondan sonra yüzde 70 indirim vermişler. Bu kampanyadan önce ufak indirim dönemlerinde tek parçayı daha ucuza alabiliyordun.
3 kişi birleşse yine 1600TL’ye alabilmiş olacak; o indirimi kaçıran için iyi. Önce bindirme sonra indirme malesef ülkemizin gerçeği,inandırıcılığı kalmadı bu kasımların.
Bu ceketin LAKE rengini SEPETTE %50 indirimle 1500 TL ye aldım. Şimdi kontrol ettim fiyatını yükseltmelerine rağmen %70 yapınca 1200 TL ye geliyor. Tabi 2 ürün daha almak şartıyla. Bence yine de iyi gibi.
Sonuçta sana 2 ürün daha aldırıp 1500 TL den fazla para harcatıyor
Bu hangi site acaba?
SPX online sitesinde
Bu kampanya ile ilgili merak ettiğim bir durum var. Şimdi bir tane Salomon koşu yeleği var. Salomon Active skin 4 model. Fiyatı 2999 TL gösteriyor. Şimdi aynı üründen 3 tane satın alsam toplamda 2700 TL ödeyeceğim. Gelen ürünlerden 2 tanesini iade etsem ne olacak? Bana 1800 TL iade gelecek mi? Eğer gelecekse bence bu durum değerlendirilebilir.
Bence bulaşmayın SPX yabana atmaz eski kurtlardan. Marka’da bazı görevlerde bulundum onun için söylemek istedim.
Böyle bir duruma müsaade edeceklerini sanmıyorum ama İstanbul’ da olan üç kişi bir araya gelerek böyle bir siparişi verebilirler. Sanırım aynı beden olma zorunluluğu yoktur! Yoksa aynı üründen üç tane niye alasın?
Ben Balıkesir’de yaşıyorum. Bu tarz ürünleri deneme şansım zaten yok. Bir indirim söz konusu olmasada genellikle 2-3 farklı bedenini alıp olmayanların iadesini yapıyorum. Aslında konu ile alakalı çıkış noktam burasıydı. Ben bunların farklı bedenlerini alsam, olmayanları mecburen iade edeceğim.
Şimdi bazı firmalar, bu tarz iadelerde indirim şartları sağlanamadığı için indirim oranını düşüp o şekilde iade yapıyorlar. Ama bu kampanyada bu durum yine farklı. Zaten indirimsiz hali 2999 TL olan ürünün 3 tanesi için 2700 ödeyeceğim. indirim iptal ederlerse benden elimde kalan tek ürün için 300 lira daha talep etmeleri lazım
Ben active skin 4 modelini salomon.com.tr dan kapadokya yarışı oncesi aldim dikkat ederseniz sitede bu aciklama ile siyah renkte 2 urun var biri 3399 digeri 3849 tl. Farkı nedir diye mail atmistim ayni urun sadece sezon farki var diye donus geldi bende 3399 olan modeli aldim. Aciklamasinda suluksuz diye yazdigi halde posetten suluklari cikti bence suluk fiyatlari düşünüldüğünde tercih edilebilir
O yelekler suluk olmadan gelir.dikkat edin
İlan başlığında set diye belirtilmiş. Suluksuz gelirse zaten iade edilebilir.
Küçük bedenler vardı sadece. Siz hangi beden aldınız.