Salomon DRX Bliss - 2550 TL
2500 Limit Üstü Kupan İndirimi ile 2300₺ ye geliyor
42,5 - 43 - 44 Numaralar Mevcut
Salomon Speedcross 6 41 numara - 2436 TL
Yeni saat alacak arkadaşlarımız akıllı saatleri de kapsayan yeni vergi düzenlenmesi yürürlüğe girmeden elini çabuk tutsun. İşte bize sımsıcak fırsat…
Teklif mecliste, bugün yarın onaylanırsa etiketler değişecektir.
Muhtemelen 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girecek bu müthiş Kanun teklifi
Teklifte saat ve drone’lara getirilen düzenleme kısmı yayımı tarihinde yürürlüğe girecek. Mevcut teklif bu şekilde. (Diğer kısımların yürürlüğü 1 Ocak 2025 tarihinde teklifte)
Başka ülkeler sporu teşvik eder bizimkiler spor ürünlerine ilave gümrük ötv’yi eklerler sporu bir lüks olarak görüyorlar. Yasaya içeriğine bakmıştım başka maddeler için 1 ocak 2025 ama kol saatleri için kanunun yayımlandığı tarih idi. kanun tasarısından bu maddeyi çıkaracaklarını da sanmıyorum maalesef.
"2024 yılı ilk 7 ayında Türkiye’den 170,1 milyon İsviçre Frangı (200 milyon dolar) değerinde lüks saat ithal edildi. İsviçre’den saat ithalatında Türkiye, Katar, Kanada, Avusturya, İrlanda, Kuveyt, Belçika, Bahreyn gibi kişi başına milli geliri çok yüksek ülkeleri geride bıraktı. "
Yorumsuz.
Lüks saat satışlarının sebebi çok çok başka imiş. Son yıllarda para ile ödenemeyen bazı hizmetler hediye olarak verilen lüks saatler ile ödeniyormuş.
Malum (Black Friday) indirim dönemine giriyoruz.
% 'ler havada uçuşacak hatta başlamıştır. Bu yüzden alacağınız ürünün fiyatını iyi araştırınız.
Arkadaslar burasi reklam alani gibi olmus. BIlemiyoruz kim gercekten sicak firsat paylasiyor kim reklam amacli link paylasiyor.
Lutfen link paylasmayalim. XYZ’nin online magazasinda PQR markanin STY modeli ucuzlamis yazarsaniz herkes bulabilir.
Bu yorumdan sonraki yorumlarda linkler silinecektir bilginize.
Tesekkurler.
Mayıs ayı olması lazım, Boston 12 Boyner linkini bu başlıkta görüp 3.500tl’ye almıştım sitesinden. %100 artış soğuk fırsat olmuş sanki.
yukarıdaki mesajda linki ilk verdiğimde fiyat 4.200 TL idi sonra fiyat değişmiş ,temmuz ayında kutupayısı isimli internet sitesinden 4.759 TL fiyata aldım.
Radarıma takılan ayakkabıları sürekli takip ediyorum örnek vomero 17 3.700 TL, pegasus trail 5 3.250 TL aldım, şu anda vomero 17 6.000 TL civarı.
Nike InfinityRN 4, evo SL,novablast 5,superblast 2, alphafly 3 şu an radarımda 2025 yılı için 50.000 TL spor kıyafeti bütçesi düşünüyorum ayakkabılardan şorta çoraba pay kalmıyor
Amazon.com.tr de
Salomon XT 6 (6LT) 1628TL +%10 ödeme sayfasında düşüyor. 1465TL
Salomon XT 15 (15LT) 1985TL +%10 ödeme sayfasında düşüyor. 1785TL
Salomon marka koşu yelek/çanta için fiyatlar çok iyi duruyor.
Fellas Protein Tozu 150g (5porsiyon) 173TL
Anlık protein alımını en ucuza getirmek isteyenler için bu içerikte bu fiyat baya iyi…
mizuno Turkiye web sitesinde ayakkabılarda gayet güzel indirimler var. Wave rider 27 4000 liranın biraz altına geliyor. Kalıplara dikkat mizuno size chart diye aratıp mm değerine bakıp uygun seçim yaparsanız yanılmazsınız.
Amazon’da 1500TL civarı adidas ultra bounce ayakkabı var, sınırlı süre.Artı yüz TL indirim.
Pek koşmayan biri olarak gündelik ve ara ara koşularda denenebilir.