90 kuruşluk büyük indirim ![]()
En ucuz HB de buldum .Sprey ve damla olanlar daha ekonomik sanırım
Asics core jacket ile yarışır mı?
Bir satış linki olmadığı için sorun olmayacağını sanıyorum. adiClub House: adidas’tan Bambaşka Bir Deneyim Alanı • theMagger
Adidas uygulamalarını kullananlar biriken puanlarını burada değerlendirip ürün alabilir. Ürün ve çeşit az 4000-5000 puanın altında olanlara göre değil. Yolum üstü ama puanın düşük diyenler 500 puana alt kattan çiçek (gerçek çiçek) alabilir. Yarın son gün.
1500 puan iş yapar mı… ![]()
![]()
Maalesef iş yapmaz. Ayakkabı çeşiti az olanlarda da numara tutarsa artık. Gelecek melecek diyorlardı da nereden geliyor anlamadım gitti. Kendime bir şey bulamayınca puanlar kardeşime yaradı.
Biraz daha bilgi verebilir misiniz? Mesela 5.000 puan olsa nasıl fayda sağlar tam bilgi bulamadım da…
1800TL civarı kadın koşu ayakkabısı, marka:
Arama cümlesi: adidas Kadın CLOUDFOAM COMFY Ayakkabı (daha pahalı aynı modeller de görülüyor bu şekilde aranmadığımda)
Amazon Türkiye sitesinde.
Kullanım yorumu (eşimin):Çok rahat ayakkabı.–Koşmuyoruz.Gün içi yürüyüş deneyimi, eski skechersdan daha rahat olması.–Günlük ve hafif spor içinmiş.Ayak mezroyla ölçülüp normaşde 38 numara giyimde yarım numara büyük tam oldu.
Ölçü tablosu iyiymiş.
Not:Erkek ayakkabısı da bundan az daha pahalı.
Vücut ağırlığı ölçümü baskül / terazi bakıyorum.Doğru ölçsün yeter.
Tavsiye edeceğiniz marka model var mı?
Sadece ağırlık ölçecekse bizim eski king marka iyiydi.Beurer su yağ kas ölçen var ama 1000TL üzerine çıkmış.Medikalcilere sormakta fayda var.Baskülde zemine temas eden 4 ayaktan biri çıkınca, oynayınca dengesizlik kaynaklı sorun oluyor.
Standart yada yağ su ölçen fark etmez, hep aynı zeminde ölçmek önemli.
Zemin tek parça ve düzgün.
Baskülün üzerindeyken öne eğilince fazla tartiyor geriye yaslanınca az tartiyor.
Tüm modeller böyle midir?
Basküle dik şekilde ön yada arka demeden normal şekilde basmak gerek.Bütünü bilmem ama evet ayak konumu fazla önde, geride fark eder.O nedenle en pahalısı en ucuzu vs demeden standart banyo tartısı iyidir, birkaç kullanıcı yorumu online satıcılardan fayda sağlar.
Puma outlette güzel fırsatlar var gibi ama outlet ürünlerde 3 al 2 öde kampanyasının çalışma algoritmasını çözemedim. Aşağıda 3 al 2 öde yazmasına rağmen çoğu üründe çalışmıyor. İstediği ürünlerde kullanabilen var mı?