Hocam bende bırakma kararı aldım
Aynı zamanda keşke gözlerim kör olaydı da
Şu yazıyı okumasaydım
Benimde ayarım kaçtı
Üç saat daha dişimi sıkıp 42k son 10k bir saatte koşup 5-5.40 saate girme kararı aldım
Asfalta göre yüzde 30-45 daha yumuşak ve enerji geri dönüşü az bir zeminde çalışıyorum hızımı azaltıyor fakat sakatlıktan da koruyor gibi
Yine de dün akşam kaval kemiklerim ve diz kapaklarım bizde buradayız bize de nazik davran diye bir mesaj yolladı bana
100 kilo cüssem ile 42 sonunda asfaltta yaşayacağım kaval stres kırığı ve diz kapağı problemleri beni daha çok korkutuyor
Kullandığım ayakkabı arazi için çok iyi bir yürüyüş ayakkabısı
Askeriyede 35K yı 4,5 saatte 100 kilo silah teçhizatla %70 eğimde YÜRÜYÜP sahilde kenarında 28 K yı 3 saatte mi koştunuz ben yanlış mı anladım. 35 K 4,5 saat pacesiniz de 7 küsür bu arada koştum dediğiniz paceden daha hızlı.
Hocam merhaba
Sanırım tahminimce ben yine biraz karışık yazdım
Açıklama olarak da bear grylls yada tam hatırlamıyorum başka bir özel kuvvet askeri olması lazım özel kuvvetler kondisyonuna sadece özel kuvvetler birliğinde olduğunuz sürece sahip olabilirsiniz demişti
Devamında emekli olduktan sonra performanslarının çok fazla düştüğünü diğer veteranlar da dile getirmişti
Yarış gününden önce sub5 deneyeceğim
Yarış günü ise sub4 yapmaya çalışacağım
Sub5 denemesini 6 nisandan kaç gün önce yapmam daha sağlıklı olur toparlanma açısından
Katılan herkese başarılar dilerim
Bu size özel bir durum. Yani kişisel yönü ağır basan bir konu. Siz gecenlerde sub6 denemiştiniz sanırım. Oradaki tecrubenizden bir çıkarımda bulunabilirsiniz belki.
Pik haftanız yarıştan en az 1 ay önce olsun.
Çarşamba veya Perşembe öğrencilerine interval antrenmanı yaptırıp haftasonu onları maratona sokan antrenörler görüyorum.
Böylesi bir hatayı bu mesafede asla yapmayın. Aylarca emek verdiğiniz olayı heba etmiş olursunuz.
Yarıştan 4 hafta önce antrenmanda pik haftayı yapıp, ondan sonra antrenman hacminizi düşürerek taper dönemine girmeniz lazım. böylesi bir yarışa bünyeniz tam olarak toparlanmış olarak girmeniz gerekiyor.