İşte bu güzel haber akşam bende yükleyeyim. bakalım ne olacak.
Sitede “Resmî atletizm” lisansı kabul edileceği yazmasına rağmen maalesef yüklediğim lisans reddedildi. Halbuki bu lisans ile Türkiye’deki tüm yarışlara katılabiliyoruz…
Bu sefer de aile hekiminden aldığım ve ekine de özel bir hastanede “spora katılım” için yaptırdığım EKO, EGK ve efor testleri ile özel hastane kardiyoloji uzmanının raporunu yükledim. Bunu da kabul etmezlerse bu yarışa bir daha katılmayı düşünmem.
Hocam ben kimlik ve ferdi atletizim lisansı yüklemiştim, onaylandı. Sizin nasıl onaylanmaz anlayamadım.
Bendeki triatlon lisansı. Belki de o nedenle onaylanmadı diye düşündüm şimdi. Halbuki triatlon ayrıca bisiklet ve yüzme olduğu için atletizmin bir üst seviyesi sayılır. Atletizm lisansını kabul ettilerse ayrıca atletizm lisansını da yenilerim o hâlde.
Benim ki de onaylanmış, şimdi kontrol ettim. Bence tekrar yükleyin, hata olmuş sizin kayıtta bence.
Merhaba, ben de triatlon lisansı sundum ve onaylandı. Dosyanızda bir sorun olabilir. Şimdiden başarılar dilerim.
Triatlon lisansımı yükledim bakalım yarın nasıl olacak.
Hala onay sürecinde görünüyor ama tek taraflı yükledim ben lisansımı eğer onaylamazlarsa çift yüzlü yükleyeceğim.
Onay süreci vs demişsiniz, merak ettiğim para bu süreçten önce mi ödeniyor?Eğer öyleyse onaylanmayacak katılım için para ödemek saçma.Ret edilen kişilere kısa sürede iade yapılmadı gerekmez mi?(Henüz o aşamada kimse yok sanırım- ya da onay sonrası ücret ödeniyor).
Ücret başta ödeniyor. Geçerli bir sağlık raporu sunmak koşucuların sorumluluğunda, sunulamazsa para iadesi yok maalesef.
Size katılıyorum, onay sonrası ödeme olmalıydı. Ya da onaylanmazsa iade olması gerekirdi. İade sigortası (10 euro) satın alınmazsa iade hiç bir şekilde yapılmaz gibi bir ibare var.
Alıntıladığım gönderimde bahsettiğim aile hekimi raporu ve eklerini kabul etmişler şimdi. Başkalarının triatlon lisansını kabul etmelerine rağmen benim triatlon lisansımı (e-devlet’ten barkodulu PDF dosya olarak yüklediğim) kabul etmediler. Sonuç olarak sitede bulunan rapor örneği dışındaki bir raporu (aile hekimi) kabul etmiş oldular. Sitede bulunan rapor örneği yabancı katılımcıları ilgilendiriyor diye düşünüyorum.
Site orienteering lisansını kabul etmiyor. Artık hekim raporu kovalayacağız
Ben kimlik ve sağlık raporu yüklemem gerektiğini bilmiyordum. Yazan arkadaşlara teşekkürler. Yükledim ve kaydım tamamlandı.