Rize/Kaçkar by UTMB

Ben millet ayrımı gözetmeksizin bakıyorum olaya. Yani amacım Türkler koşşun değil Türkiye de yaşayan kişilerin döviz cibsinden yarışa katılmasını beklemek siz gelmeyin demekle aynı. Spor turizmi önemli fakat yerli koşucular için kesinlikle farklı ücretlendirme olmalı. 140 € birim para onlar için çerez ama bizim için büyük rakam. Kitsiz madalyasız alternatif koşu koymayı öneriyorum.

2 Beğeni

Ben de onu kast ediyorum zaten. Hiç bir şey vatandaşımızın standartlarında değil. Mesele Türk veya yabancı olmak değil. Bu yüzden herşey bize pahalıya geliyor. Ona göre düzenleme gerekir.

1 Beğeni

Normal koşullarda yerel yönetimlerin ve toplulukların, amiyane tabirle: hayırdır kardeşim bizim o bölgede kendi yarışımız var, biz desteğimizi bu yarışa yönlendireceğiz ve markalaştıracağız demesi gerekirken, rant, hayranlık, birlik olamama, tepkisizlik ve Türkiye’de bir çok şeye zor ulaşma sebepleriyle, hoş geldin UTMB.

Yarışa katılanlara neden katıldın asla demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece yapılan iş bana göre son derece anlamsız. Nestle gelip suyunu şişeleyip sana geri satıyor…

Dilerim nefis, eksiksiz ve örnek gösterilecek bir organizasyon olur ve yerelde çok güzel şeylere sebebiyet verir.

12 Beğeni

ben dayanamadım ve kayıt oldum. :face_with_peeking_eye:

3 Beğeni

İyi günler dilerim. Kimliği yüklememe rağmen Eksik belge diye uyarı veriyor. Bu konuda ne yapabilirim.

1 Beğeni

Acaba sağlık raporu mu yüklenecek? Ben yüklemedim.

Şimdi kendi sayfama girdim, sizin ekran görüntüsünden tam anlaşılmıyor ama ben PC’den açtığımda üst kısımda ID card yazıyor doğrulanan kısımda, alt kısımda eksik belgeye denk gelen kısımda “Please upload a copy of your health reports here” yazıyor.
Sayfa hala sorunlu, ingilizce sayfadan devam etmek daha anlaşılabilir oluyor

2 Beğeni

Sitede böyle boş rapor kağıdı bulunmakta olup, ilk olarak ben aile hekimimden aldığım Türkçe raporu siteye yükleyeceğim. Bakalım ne diyecekler.

1 Beğeni

Sertifika Türk yasalarına uygundur.Farklı ülkelerden gönderilen tüm sertifikaları doğru bir şekilde ele aldığımızdan emin olmak için bu formu kullanmak zorunludur, başka hiçbir form kabul edilmeyecektir. Bu sağlık sertifikası, doktor tarafından doldurulmalı, tarih atılmalı ve imzalanmalı, doktor tarafından damgalanmalı ve mesleki numarası belirtilmelidir. Bu sertifika kişisel kayıt alanına yüklenmelidir. Bu tarihe kadar yapılmaması durumunda kayıt iptal edilecektir ve geri ödeme yapılmayacaktır. Kimse sağlık sertifikası olmadan yarışa katılmayacaktır.

Bu iş nasıl olacak bakalım şimdi.
Keşke lisans geçerli olsaydı.

2 Beğeni

Bu belgeyi Türkçeye çevirip doldurtabilir miyiz. Çok ama çok saçma ya. Her şeyi, geçtim doktor bu forma imza kaşe atar mı?

2 Beğeni

katılımcıların tamamı bu belgeyi imzalatacak doktor bulamayabilir.

2 Beğeni

Normal sağlık raporu neden geçerli değil anlayamadım.

1 Beğeni

Arkadaşlar rapor konusunu nasıl tamamladınız?

1 Beğeni

yazılı düşünüyorum:

orgnizasyon; bizim her ülkede kullandığımız standart metodlar var (sağlık raporu, lisans v.b.) aynısını burada da yapalım. zaten internet sitemiz falan hazır düzenin devamı bu sağlık belgesi sistemini de aynı şekilde yapalım bir sorun olmaz.

diye düşünmüş olabilir, son zamanlarda aile hekimi, sağlık raporu, lisans yenileme konularının ülkemizde biraz sorunlu olması bu belgenin X bir doktora imzalatılması aşamasında sanki problem çıkartır gibi duruyor.

1 Beğeni

Yada tamamlayan var mı ?
İstedikleri kağıtta sadece büyük harflerle demezler mi birde :frowning_face:
Göreceğiz nedir ve nasıl olacak.

1 Beğeni

Rusya’dan tanidiklarim gelecekler hem bu yarisa hem de Kapadokya’ya, burada poliklinikten aliyoruz saglik raporu ama Rusca. Bir sorarim nasil katiliyorlar ulke disindaki yarislara.

4 Beğeni

Sıkça sorulan sorular bölümünde şu ibare var:

" Türk yasalarına göre, kaydınızı doğrulamak için bir sağlık raporuna veya resmi atletizm lisansına ihtiyacımız var. Bununla ilgili tüm bilgileri burada bulabilirsiniz."

Buna istinaden triatlon lisansımı yükledim, bu yazana göre lisans sağlık raporu yerine geçiyor olmalı. Henüz incelenmedi.

5 Beğeni

Siz yazmasanız tamamen habersiz olacaktım. Teşekkürler.
Ben diğer yarışlarda kullanılan Türkçe formatı doldurtacağım.

4 Beğeni

Lisans geçerli ise güzel haber. Ben de yükledim şimdi lisansımı. Bakalım onaylanacak mı?

Kimlik doğrulanmış, sağlık raporu için eksik belge diyor sanırım.