Masaj Tabancası Arıyorum

Masaj Tabancası marka ve modeli için örnek verebilir misiniz? Deneyimlediğiniz, memnun kaldığınız ürün var ise yorumları bekliyorum. Fiyat bilgisi hakkında fikri olan da var ise yazarsa çok sevinirim.

Tek yapabileceğim şahsi yorum; olsada olur, olmasa da olur.

1 Beğeni

Şurada birkaç deneyim ve koşu sonrası masaj tabancasının kasları zedeleyebileceği, başka öneriler var.

Ucuz olup sarjı sorun olanlardan bahsedilmiş. Belki ev için hem kablolu hem sarjlı olması tercih edilebilir.

Kraft Hart (Body Massage Device) kullanıyoruz, gayet iyi işimizi görüyor.

5 Beğeni

Aynı şekilde bende Kraft Hart kullanıyorum belki etkisi kişiden kişiye değişir onu bilemem ama ben antrenman sonrası kullanıyorum ağrılarım ve toparlanma sürem azaldı. Ayrıca sarjıda yaklaşık 1 yıl olmasına rağmen hala ilk günkü gibi inşallah böyle devam eder :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

ben theragun elite kullaniyorum bir suredir ve cok memnunum…sadece masaj yapma suresine dikkat etmek ve dogru baslik kullanmak gerekiyor diye dusunuyorum…bir de ben hic kosu sonrasinda direkt masaj yapmadim, ya belli bir sure gecince ayni gun yapiyorum (kaslarin biraz kendisine gelmesine izin veriyorum kendimce) ya da ertesi gun daha uzun bir sure (yine de 10dk’yi bile bulmuyor) kullaniyorum…

1 Beğeni

Bütçeniz iyiyse tabiki theragun ya da hypervolt bakabilirsiniz. Eğer daha bütçe dostu bir tabanca ararsanız burada birkaç kez belirtildiği gibi Kraft Hart kullanabilirsiniz. Ben kullanıyorum. Çok da memnunum. İyi ki almışım.

2 Beğeni

Peki kraft hart mini mi yoksa x3pro mu var? Memnun olduğunuz hangi model acaba?

1 Beğeni

hocam hypervoltun en ufak modelini kullanıyorum. en pahalı modelini de deneme şansım olduğu için söyleyebilirim ki profesyonel olarak işiniz değilse ufağı her türlü işinizi görecektir. fiyat olarak da çok daha uygun.

1 Beğeni

Bende X3 pronun parlak olanı var. Arkadaşımda mat siyah X3 pro var. İlginç ama onunki çok daha güçlü. Mat olanı tavsiye ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Sakatlık yaşanmadığı sürece, bu tür aletlerin faydaları göz ardı edilebilecek düzeydedir. Sakatlık varsa özel masajların uzmanlar tarafından yapılması gerekir. En iyi toparlanma yöntemleri doğru beslenme (30-60 dk sonra kayıpların telafisi :slight_smile: , su, uyku, cross-trainler, soğuk duşlar :frowning: CB

4 Beğeni

Hocam sizinki İstanbul’da et nerede yiyebilirim başlığına bir veganın et yemenin insan sağlığına zararları konulu cevap vermesi gibi olmuş. Tabanca almaya emin birisi, masaj tabancası sormuş. Sizinki gibi yorumlardan dolayı uzun süre uzak durdum tabancadan. Keşke dinlemeseymişim hiç.

Birincisi, sakatlıkta faydasını kendiniz söylemişsiniz. Baldırdaki zedelenme durumunda tedavi o kadar basit ki, tek sıkıntı baş parmakla kas liflerini dik istikamette ezerken çok yoruluyorum. Masaj tabancası aldığımdan beri bu konu gündemimden çıktı. Bunun için fizyoterapist olmak gerekmez.

Masajın faydalarının hepsini mesaj tabancasının faydası sayabiliriz. Range of motionın kısa süreliğine dahi artıyor olması sizin öznel değerlendirmenizde ön planda olmayabilir. Bu subjektif bir durum. Benim gözümde on birimlik değeri olan bu durum sizce bir birim olabilir. Ama başka insanların bu deneyimi deneyimlememesini tavsiye etmek apayrı bir nokta.

Subjektif olarak denekler egzersiz sonrası ağrının azaldığını bildiriyorlar. Ben de bu örnekleme dahilim. İster plasebo olsun, ister değil, ki bence değil; rahatlamış hissetmek yine insanlar için çok değerli olabilir. Belki alan arkadaş da bu plasebo(!) yu hissedecek.

“Tabi bunlar da senin görüşün, bak açıklamışsın ama benimki de benim görüşüm” diyebilirsiniz. Ama başlık masaj tabancası arıyorum şeklinde olunca garip geldi bana

4 Beğeni

Evet, bu konuda doktora yapmış insanlar faydasından da bahsediyor ama daha çok faydalı algısı yarattığından bahsediyorlar. Ben farklı bir yerden bakıyorum; iş toparlanma ise foam roller için de düşüncem aynı, ama bana çok faydalı diyenlere de saygı duyarım. Saygı ve sevgilerimle, CB

4 Beğeni

Daha önceki konuda paylaşmıştım. Fiyatı yine artmış. 2300 TL olmuş. Ama orada da yazdığım gibi, alıp da memnun kalmayan olmadı.

1 Beğeni

https://www.akakce.com/masaj-aleti/en-ucuz-aprilla-afm-2890-sarjli-sporcu-fiyati,1266368369.html

Geçen hafta 6 kademeli Rosman’daki ürünü 450TL’ye aldım.

Bugün 375TL’ye düştüğünü gördüm, 310TL civarında Gratis’te var.
Spor amaçlı değil, genel amaçlı aldım. 6 kademe ve 4 başlık var.Örneğin 2. kademedeyken kapamak için 3-4-5-6. kademeye power tuşuna 4 kez daha basarak geliniyor.Sonra 1 kez daha basarak kapanıyor.
En düşük güçte 90dk vadediyor.15 dakikadan fazla aralıksız kullanmayın,motoru bir süre dinlendirin uyarısı var.Sarj olunca yeşil ışık ile uyarısı var.
Başlıkları itip takıyorum. Tak çevir otursun diye birşey yok. Dikkatsizliğimden bir iki çıktığı oldu, fazla da kullanmadım.

3 Beğeni

Önemli olan pil ömrü. Bende de vardı bunun gibi bir şey a101den benzer bir fiyata almıştım. Gücü fena değildi, iş görüyordu fakat 10-15 şarjdan sonra şarj tutmamaya başladı. Aslında içindeki pil internetten satılıyor, alıp tekrar hayata döndürmeyi düşünüyorum, ama yatırıma değip değmeyeceğinden emin değilim.

1 Beğeni

Daha once buyuk bi modeli kullaniyordum. Bunu BIM de denk gelince kucuk oldugu icin almistim. Gayet mennunum, dengeli ve guclu bi urun. Sarji type-c ve pili buyukler kadar iyi. Denk gelen olursa her ihtiyacini gorur.

3 Beğeni

Bende yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Hala sağlam ve güçlü. İhtiyacı karşılıyor

4 Beğeni